Vendéghétvége
2014.11.25 | 10:04
Vendéghétvége fotok_hirek.asp27   Veresegyház VSK- Kalafa - Újbarok SE 5-6 (4-3) Gödöllő, Hajós Alfréd Általános Iskola Játékvezetők: Bodor Marianna, Mohácsi István, Liebhardt András Veresegyház VSK: Bíró Barbara, Mátyás Noémi, Nagy Barbara, Dohány Rita, Mogyorósi Zsuzsanna Csere: Bukor Fanna, Vella Orsolya, Newberg Christine Theresa, Füzyné Görög Angelina Vezetőedző: Tóth László Kalafa- Újbarok SE: Botos Regina, Szabó Zita, Pap Eszter, Reményik Katalin, Farkas Diána, Csere: Lupucz Tímea Piroska Vezetőedző: Szabó László Gólszerzők: Nagy Barbara (2), Dohány Rita (2), Mátyás Noémi, illetve Pap Eszter (2), Farkas Diána (3), Lupucz Tímea Piroska A mérkőzést a hazaiak kezdték határozottabban. Már a 3. percben megszerezték a vezetést, majd a 7. percben két gólosra növelték előnyüket. A gólokra hamar jött a válasz vendég oldalról. A 9. percben Pap Eszter talált be. A folytatásban csak úgy potyogtak a gólok mindkét oldalon. A 10. percben ismét el tudott húzni a hazai a csapat. A 14. percben Farkas Diána két góllal jelezte, hogy szeretnének három ponttal hazatérni. A további percekben még egy hazai gól született, így 4-3-as állással mehettek pihenőre a lányok. A második játékrészt a vendégek kezdték jobban. Két góllal gyorsan átvették a vezetést. A hazaiak még tudtak szépíteni, de a mérkőzést nem tudták megfordítani, így nagy csatában végül a vendégek térhettek haza boldogan a találkozóról.
Obsitos SE - Tolle Szekszárdi UFC 3-4 (2-1) Csömör, Csömöri Sportcsarnok Játékvezetők: Czene- Joó Ádám, Vámos Tamás, Fóris Renáta Obsitos SE: Hurton Zsuzsanna, Bozsik Nikolett, Szabó Szilvia, Tóth Barbara, Fehér Vivien Csere: Ferenczi Anna, Kiss Bernadett, Belkó Éva, Mészáros Enikő Vezetőedző: Ferenczi Anna, Edző: Lovász Gyöngyi Tolle Szekszárdi UFC: Blesz Nikoletta, Horváth Katalin, Csigi Eszter, Bogárdi Mónika, Schlotthauer Renáta Csere: Grill Zita, Kosztyi Kata, Horváth Csenge, Soós Petra, Klézli Szandra Vezetőedző: Micskó Márk, Edző: Horváth György Gólszerzők: Tóth Barbara, Fehér Vivien, Szabó Szilvia, illetve Bogárdi Mónika (2), Csigi Eszter, Schlotthauer Renáta A meccs előtt ugyan úgy állt a két csapat a tabellán, így fontos találkozóról volt szó. A mérkőzés első tíz percében mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de ezek kimaradtak. Az első gólt a vendégek szerezték meg Bogárdi Mónika találatával. A gólra gyorsan válaszolt a hazai csapat Tóth Barbara révén. A további percekben mezőnyfölény folyt a pályán, majd a 19. percben megszerezte Fehér Vivien a vezető találatot az Obsitos SE számára, így hazai fölénnyel mentek pihenőre a lányok. A második játékrészt is a vendégek kezdték jobban. A 21. percben sikerült egyenlíteniük, így 2-2 állt az eredményjelző táblán. A 23. percben a hazaiak  Szabó Szilvia találatával jelezték, hogy szeretnének nyerni ezen a mérkőzésen. A hajrában a vendégek két góllal megfordították a mérkőzést. Az utolsó percekben az Obsitos SE megpróbálkozott a vészkapus játékkal, de sajnos nem sikerült betalálniuk, így maradt a 3-4-es vendég siker.
Hajdúböszörményi TE II - Reklám Press-Skorpió 2-3 (1-2) Hajdúböszörmény, Városi Sport és Rendezvényközpont Játékvezetők: Szabó Ferenc Szilárd, Erdélyi Péter, Kovács Ádám Hajdúböszörményi TE II: Tóth Renáta, Sallai Anita, Bölömi Ibolya, Quirikó Vivien, Boros Edina Csere: Koch Fruzsina, Bokor Adrienn, Balogh Erika, Pálóczi Krisztina, Tornyi Ilona Vezetőedző: Quirikó Vivien : Cseh-Rusz Bianka, Tóth Friderika, Gál Veronika Szandra, Bede Anna, Bede Anett Csere: Bokor Berill, Molnár Anett, Balya Dorottya, Németh Zsófia, Mészáros Zsófia Ilona, Ferencz Flóra Franciska Vezetőedző: Tóth Zsolt Gólszerzők: Boros Edina, Sallai Anita, illetve Tóth Friderika, Gál Veronika Szandra, Bede Anna A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, többet birtokolták a labdát, de nagyobb helyzetek egyik fél előtt sem adódtak. Az első gólra egészen a 4. percig kellett várni, amikor is Tóth Friderika talált be az ellenfél kapujába. A mérkőzés további perceiben mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei. Gál Veronika a 14. percben két góllal növelte a vendég csapat előnyét. A hazaiak a 17. percben Boros Edina találatával szépíteni tudtak. A szünetre a lányok vendég fölénnyel mehettek. A második játékrészt a hazaiak kezdték jól. A 22. percben Sallai Anita egyenlíteni tudott. A folytatásban sokáig nem született gól, így már azt lehetett gondolni, hogy döntetlen lesz a mérkőzés és 1-1 ponttal térnek haza a csapatok, de a hajrában Bede Anna talált be a hazaiak kapujába, így fontos mérkőzésen nyerni tudott Tóth Zsolt együttese. Az MVFC Berettyóújfalu- Békéscsabai Wanted SC és a ZTE-Göcsej SK- DEAC mérkőzést egy másik időpontban fogják lejátszani.
Hírdetés

Videók

Aramis SE - MVFC Berettyóújfalu (2021.12.03, stream)
2021.12.03 | 14:05
Haladás VDE - SL Benfica
2021.12.01 | 11:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2021.11.17 | 09:58
Férfi válogatott
2021.11.16 | 11:30
2021.11.15 | 07:00
2021.11.12 | 10:45
2021.10.25 | 09:32
2021.10.23 | 16:11
Női válogatott
Támogatóink

Partnereink