Újra nyert a Nagykanizsa; nyolcat vágott az ELTE és a BAK is
2020.10.06 | 16:15
Újra nyert a Nagykanizsa; nyolcat vágott az ELTE és a BAK is

Második bajnokiját is megnyerte a Nagykanizsa, így a Haladás II. mellett hibátlanul áll. Tovább menetel a TF, idegenben nyert az Érd, ahogy a nyolc gólt vágó, első NB II-es sikerét arató BAK is, de az ELTE is nyolcig jutott az NB II Nyugati csoportjának 4. fordulójában.

PEAC – NAGYKANIZSAI FC 5-7 (2-2)
Gól:
Spannenberger, Vénosz, Kungl, Kőnig, Sónyák, ill. Fujsz, Horváth (2), Szőke, Bogyó (2), Csavari

Eddig a Haladás II.-t neveztük meg, mint a Nyugati csoport egyetlen százszázalékos csapata, a Nagykanizsát egy győzelem után még nem illettük ezzel a titulussal, most már azonban neki is kijár. Egy 12 találatos mérkőzésen tíz gólszerző is volt, lássuk, hogyan alakult az összecsapás! Spannenberger Máté találatával vezetett a PEAC, Fujsz Richárd és Horváth Márk fordított, de Vénosz Soma góljával döntetlennel mentek szünetre a felek. A második félidőben Szőke Ádám és Bogyó Károly találatával kettővel elmentek a vendégek, Kungl Ádám szépített, ám aztán Csavari Benjámin is megzörgette a pécsi kaput, Horváth és Bogyó pedig dupláig jutott, így már 7-3-ra vezettek a vendégek. A végén a hazaiak Kőnig Bálint és Sónyák Soma révén szépítettek, a Nagykanizsa sikerét azonban nem veszélyeztette ez már.
Bagó Gábor:Egy nagyon agresszív és erős csapatot sikerült legyőznünk. Jól jöttünk ki a mérkőzés fordulópontjaiból és elég jó százalékban használtuk ki a lehetőségeinket. Külön öröm, hogy újabb két utánpótláskorú játékos is be tudott mutatkozni felnőtt bajnoki mérkőzésen, illetve Szőke Ádám is góllal tért vissza hozzánk, amihez gratulálok nekik.

ELTE-BEAC – HIDEGKÚTI SC 8-2 (3-2)
Gól:
Dunai, Szini (4), Boros, Appl (2), ill. Bencsik, Bocsev

Egyértelmű esélyese volt az ELTE a találkozónak, de az első félidő még szoros volt. Dunai András szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, Bencsik Gergő szépített, majd Szini László duplájával kettővel elmentek az egyetemisták. A szünet előtt Bocsev Balázs révén ismét közelebb férkőzött a Hidegkút, a második félidőben azonban már hengerelt az ELTE. Boros Roland nyitotta meg a gólzáport, Szini László még kettőt vert, így néggyel zárta a meccset, és a végén még Appl Kristóf is duplázni tudott. Az ELTE újabb szép győzelmet aratott, és a dobogóról várhatja a folytatást.

TIHANYI FC – 5 STARS-ÉRDI VSE 5-6 (1-3)
Gól
: Hoffer, Csernay, Dévényi, Kertész F. (öngól), Keszei, ill. Pintér (3), Kertész B., Kajdy, H. Zováthi

A forduló legizgalmasabb találkozója volt ez! A Tihany a második hazai meccsén is előnybe tudott kerülni, Hoffer Dávid talált be, ám utána tíz perc alatt hármat lőtt az Érd, Pintér Olivér, Kertész Bence és Kajdy Zekő révén 3-1-es előnnyel mehettek pihenni a vendégek. A második félidő elején Csernay Dávid szépített, ám H. Zováthi Bendegúz és Pintér egy-egy góljával újra háromgólos lett az érdi előny. A hajrára azonban nagyot fordult a találkozó képe. Dévényi Márk gólja után Kertész Ferenc a saját kapujába talált, három perccel a vége előtt pedig Keszei Benjámin révén egyenlített a Tihany! A csattanó azonban a vendégektől jött, Pintér harmadszor is bevette Schmidmajer Ádám kapuját, így az Érd három ponttal ment haza a Balaton partjáról.

TF SE – REAC-SISE 6-4 (5-3)
Gól:
Dudás, Sóvári (2), Szalmás (2), Fodor, ill. Hornok (2), Pálmai, Boros

Az Andorka Kristóf nélkül felálló TF már a második percben előnybe került Dudás Dániel révén. A gólzápor hamar folytatódott, Hornok Dávid egyenlített, a hatodik percben pedig három (!) gól is esett, hazai oldalról Sóvári Benedek és Szalmás Zoltán, vendégrészről Pálmai Zsolt volt eredményes. Csupán egy perc telt el és Hornok Dávid egyenlített, a szünet előtt azonban Sóvári újra betalált és Fodor Bálint is eredményes volt. A második félidőben már jobban koncentráltak a védelmek. A 26. percben Boros Dávid góljával feljött egyre a REAC, és ment az egyenlítésért, az utolsó pillanatokban Szalmás azonban megszerezte a mindent eldöntő találatot. Először nem volt triplázója a szezonban a TF-nek, de a legfontosabb a három pont volt a felsőházi rangadón Csernai Gáboréknak, akik tovább üldözik az élen álló Haladás II.-t.

UTE – BAK 2-8 (1-5)
Gól:
Szamosi, Huszty, ill. Temesi (2), Németh, Tóth, Csanády, Apatini (2), Karacs

Mindkét csapat az első győzelmét szerette volna megszerezni, a BAK pedig már az első percben betalált Temesi Norbert révén. Két perccel később egyenlített az UTE Szamosi Péter góljával, az első félidő második felét azonban nagyon megnyomták a vendégek, és el is döntötték a találkozót. Apatini Márkot buktatták az ötös vonalán, a büntetőt pedig Temesi bevágta, majd Németh Gábor, Tóth Gábor és Csanády Péter is eredményes volt a szünet előtt. A második félidő hosszú gólcsenddel kezdődött, sorra maradtak ki a ziccerek és csattantak a kapufák. A 36. percben azonban Apatini kétszer is megvillant, így már hattal ment a BAK. A végén Huszty Dániel még szépíteni tudott, aztán viszont nagypályás csapattársa, Karacs Dániel adta meg a végszót a találkozónak, 8-2-re nyert az újonc, és megszerezte fennállása első NB II-es győzelmét.

A pénteki Haladás II. – Szigetszentmiklós mérkőzésről ide kattintva olvashat!

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink