Tud-e egyenlíteni a Tolna vagy az Astra?
2022.03.12 | 11:29
Tud-e egyenlíteni a Tolna vagy az Astra?

Vasárnap rendezik a hölgyeknél a bajnoki elődöntők második mérkőzését. Az előző hétvégén érvényesült a hazai pálya, így az esélyesebb csapatok várhatják előnyből a második felvonást. A Budaörs nehezebben, míg a DEAC könnyebben nyert, de egyikük sem számíthat könnyű visszavágóra. Mind a Tolna, mind az Astra bizakodva tekint a mérkőzésre, és jó játékkal akár ki is egyenlíthetik a párharcot.

 

Bajnoki elődöntő, 2 mérkőzés:

ASTRA-ACTIVTEK HFC-ÜLLŐ – BUDAÖRS–ENDO PLUS SERVICE
17:00 Üllő, Városi Sportcsarnok

Színvonalas, fordulatos meccset játszottak a csapatok az előző héten, ahol sokáig úgy tűnt, a Budaörs magabiztosan nyer. De az üllőiek remek második félidővel visszajöttek két gólos hátrányból és a hajrára teljesen nyílttá tették a mérkőzést. Mind a két félnek megvoltak a lehetőségei, hogy a maga javára eldöntse az összecsapást, ami a Korozmán-lányoknak sikerült. A Dombó-alakulatnál kevesebb játékos jutott szóhoz a meccs folyamán, de mégis jobban bírták erővel, és ha jobban koncentrálnak a helyzeteknél, akkor lehet most ők várják előnyből a második találkozót.  A második félidőben látott játékkal lehet esélye az Astrának kiegyenlíteni a párharcot, de az is igaz, hogy ha a Budaörs úgy játszik, mint az első játékrészben, akkor bejuthat a fináléba. Nehéz megmondani ki az esélyesebb, de azt biztos, hogy izgalmas meccsre van kilátás.
Első mérkőzés: 4-3 a Budaörs javára


2F-BAU–TOLNA-MÖZS – DEBRECENI EGYETEM AC
17:00 Tolna, Városi Sportcsarnok

Az első meccsen a Tolna nagy küzdelemre kényszerítette az egyetemistákat, de csak megnehezíteni tudta a dolgát. Vámosiéknak nem sikerült betalálni, így pedig nehéz mérkőzést nyerni. A DEAC az első félidőben két gólos előnyre tett szert, amit a fordulás után növelhetett volna többször is, amivel el is dőlt volna a találkozó, de még 10 méteresből sem sikerült. Az utolsó két percig kellett várni, hogy pontot tegyenek a győztes kilétére, de végül magabiztos győzelem lett belőle. A Reveland-lányok, ha szeretnének visszavágni vasárnap délután, sokkal jobb helyzetkihasználásra lesz szükségük, mert ellenkező esetben a debreceniek ismét könnyedén nyernek, ahogy az alapszakaszban. Üvegeséknek általában jobban megy idegenben, gyorsabb pályán, és ezt Tolnán már bizonyították. A DEAC számít esélyesnek, de a vendéglátók vélhetően megpróbálják megragadni az utolsó lehetőséget, bár a teher őket nyomja, hiszen nincs hibázási lehetőség számukra. A hazai pálya és a sok szurkoló a Tolna mellett, míg a DEAC mellett a nagyobb tudás és rutin szól.
Első mérkőzés: 4-0 a DEAC javára

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
Támogatóink

Partnereink