Tolnán rendezik a forduló rangadóját!
2022.02.12 | 12:05
Tolnán rendezik a forduló rangadóját!

Nincs megállás a hölgyeknél sem, folytatódik a bajnokság, és ezúttal is teljes fordulót rendeznek a hétvégén, szám szerint a 14.-t. Hétközben újabb meccset pótoltak, így már csak két elmaradt meccset kell lejátszani, hogy teljes legyen a tabella. Ebben a fordulóban két simának tűnő összecsapásra, és egy rangadóra kerül sor.

 

Szombat:

TFSE-BESTRONG – DEAC
14:00 Budaörs, Aramis Sportcsarnok

A sereghajtó a listavezető ellen, így nem kérdés, hogy a Debrecen a találkozó esélyese. A hazaiak hétközben pótolták a Csepel elleni elmaradt meccsüket, és a „kiesési” rangadón sem sikerült betalálni. Ismét vereség lett a vége, így már szinte biztos, hogy az utolsó helyen végeznek a Soltész lányok, a kérdés, hogy szereznek-e pontot vagy pontokat. Most egy sokkal nehezebb feladat vár rájuk a címvédő ellen, ahol csak a tisztes helyt állás lehet a feladat. A vendégek múlt héten javítani tudtak az Astra ellen, így továbbra is őrzik az első helyüket. Mivel azonos pontszámmal állnak a Budaörssel, fontos lehet a végelszámolásnál a gólkülönbség, így a három pont mellett fontos lehet, hogy minél nagyobb különbséggel nyerjenek a debreceniek.


Vasárnap:

2F-BAU TOLNA-MÖZS – BUDAÖRS – ENDO PLUS SERVICE
18:00 Tolna, Városi Sportcsarnok

A forduló rangadója lesz ez az összecsapás, ami sorsdöntő is lehet az alapszakasz végeredményének szempontjából. Jelenleg a Budaörs tartja a lépést pontszámban a Debrecennel, és hogy ez így is maradjon, nyernie kellene. Ez nem ígérkezik könnyűnek a Tolna otthonában, akik mindössze négy pontra vannak lemaradva mostani riválisuktól, eggyel több meccset játszva. Ha talán utol nem is tudják érni Szalkaiék a Budaörsöt, még mindig figyelniük kell az Astrára, akik azonos pontszámmal állnak velük a tabellán. A Tolna számára fontos lenne a győzelem, mert az utolsó fordulóban nagyon nehéz feladat vár rájuk Debrecenben, így ha most nem sikerül begyűjteni a három pontot, akkor kevés az esély, hogy az üllőiek előtt tudnak végezni az alapszakaszban.

Eddig kétszer találkoztak a bajnokságban és mind a kétszer igen gólszegényre sikeredett az összecsapás. Tolnán mindössze egyetlen találat döntött, azt a budaörsiek szerezték, míg Budaörsön 2-1 lett a vége, ott a Korozmán-lányok az utolsó percben szerezték a győztes gólt. Ezek alapján most is ők az esélyesek, de vélhetően ezúttal is szoros mérkőzésre van kilátás, amiben akár egy hazai győzelem vagy pontszerzés is benne van.

 

ASTRA-ACTIVTEK HFC ÜLLŐ – CSEPEL UTÁNPÓTLÁS SE
20:15 Üllő, Városi Sportcsarnok

A Csepel a hét közepén legyőzte a TF együttesét, így megszerezte második győzelmét, ami jót tehet az önbizalmuknak. Persze ez nem biztos, hogy elegendő lesz az esélyesebb Astra ellen. Az üllői csapat kikapott Debrecenben legutóbb, így a Tolna beérte őket pontszámban, így több hiba nem nagyon fér bele. Varga Adéléknak kötelező a győzelem, főleg hazai környezetben. Meglepetés lenne, ha elmaradna az üllőiek sikere.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
Támogatóink

Partnereink