Tolna - TF rangadó a második helyért
2023.02.18 | 14:30
Tolna - TF rangadó a második helyért

Tolna - TF rangadó a második helyért

 

A hajrához közeledik a női NBI alapszakasza, ahol fontos találkozót rendeznek. Szombaton egy találkozóra kerül sor, ahol az Újpest a Budaörssel találkozik. Vasárnap a Miskolc a Csepelhez látogat, míg zárásként a Tolna a TFSE-t fogadja, ahol eldőlhet a második hely sorsa. Ezúttal a címvédő pihenhet, mint szabadnapos.

Női NBI, 17. forduló:

Jó formába került az Újpest, hiszen zsinórban háromszor is nyerni tudott, és csak a DEAC tudta őket megállítani. Ami érvágás lehet a számukra, hogy válogatott kapusuk, Hargas a TF-be igazolt, akit nehéz lesz pótolni. Most a Budaörs látogat hozzájuk, akik kissé fáradtak lehetnek, hiszen csütörtökön este egy nehéz kupameccset játszottak, ahol csak a legvégén sikerült kiharcolni a továbbjutást. Nagy kérdés, hogy a sérültek felépülnek-e szombat estére, ami befolyásolhatja az esélyeket. Amennyiben nyernek a budaörsiek, az újpestiek végképp letehetnek a negyedik hely megszerzéséről, de egy hazai siker esetén három pontra csökkenne a különbség.


A Csepel nagyon küzdött szintén a kupában a hétközben, ahol sokáig élt a továbbjutási esélye a Tolna ellen, de végül alulmaradtak. Az a meccs sokat kivehetett belőlük, de így is kötelező a győzelem a sereghajtó ellen. Amennyiben otthon tartják a három pontot a Miskolc ellen, megmarad az esélyük nekik is a negyedik helyre. A vendégcsapat is szintén elbúcsúzott a kupától csütörtökön, ahol remekül helytálltak. papíron könnyebb ellenfelük lesz most, de így is bravúr lenne a pontszerzésük.

A forduló rangadóját rendezik Tolnán, ahol a tét az alapszakasz második helye. Vélhetően ez a két csapat fog a második-harmadik helyen végezni az alapszakaszban, így az elődöntőben is összecsapnak majd. Viszont aki előrébb végez az alapszakaszban, az kezdhet pályaelőnnyel, így nagy jelentősége van a végeredménynek. Jelenleg négy ponttal vezet az egy meccsel többet játszó TF, így egy újabb sikerrel nagy lépést tennének a második helyért. Mind a két fél a hét közben sikerrel vette a kupafordulót, de amíg a TF könnyed meccset játszott, addig a Reveland-lányok megszenvedtek a továbbjutásért. A szezonban ez lesz a két csapat harmadik összecsapása. Az elsőre szintén Tolnán került sor, ami döntetlennel zárult, míg a fővárosban a Tolna örülhetett. Mind a két meccs szoros, kiélezett csatát hozott, és vélhetően ez most is így lesz. Az egyetemistáknál sérülés miatt többek pályára lépése is kérdéses, de ami biztos, hogy Gruber eltiltás miatt nem szerepelhet, ami miatt fájhat Cserna mester feje.


 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink