Szoros Tolna-, sima Budaörs-győzelem
2021.09.28 | 10:53
Szoros Tolna-, sima Budaörs-győzelem

A második forduló is csonkára sikeredett, a Csepel idén még egyelőre lejátszott mérkőzés nélkül áll. Megszerezte első győzelmét a Budaörs, valamint sikerrel kezdte a szezont a Tolna-Mözs is. Továbbra is pont nélkül a TFSE, illetve a meccs nélküli Csepel.


Női futsal NBI 2. forduló


Astra HFC - Tolna-Mözs 2-3 (1-3)
2021.09.25., Üllő Városi Sportcsarnok
Vezette: Liebhardt - Dévényi - Fodor

Astra HFC: Hargas - Varga, Balogh N., Csolti, Dorner
Csere: Kubitsch, Németh A., Soós, Megyesi, Boros, Baksa
Vezetőedző: Dombó János

Tolna-Mözs: Deczki - Vámosi, Kiss Gr., Mogyorósi, Csapó
Csere: Kulcsár (kapus), Horváth H., Wiesner, Sereg, Méhes, Botka, Nagy N., Hatala, Szöllős
Vezetőedző: Reveland Zoltán

Gólszerzők: Varga (2'), Balogh N. (24'), illetve Nagy N. (6', 10'), Csapó (19')

Sárga lap: Megyesi (34'), Csolti (39'), illetve Hatala (17'), Csapó (33')


Alig kezdődött el a meccs, már megszerezte a vezetést a hazaiak csapatkapitánya, Varga Adél. A két gárda már évek óta rangadókat játszik egymással, így várható volt, hogy ez most sem lesz másképp. Erről tett is a ballábas Nagy Noémi, hiszen a vezető találat után mindössze négy perccel ki is egyenlítette az állást, majd még négy perccel később előnyhöz is tudta juttatni csapatát. A hazaiakon jobban látszott, hogy akarják a győzelmet, rengeteg ígéretes támadást is vezettek, ám vagy pontatlanok voltak a befejezések, vagy a vendég tolnaiak védekezték ki kézzel-lábbal az akciót. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a következő gólt újra a kékmezesek szerezték, Csapó Orsolya volt eredményes a félidő előtt egy perccel. 

Látszott azonban a második játékrészben, hogy nem adta fel az Astra. Újra Noémi volt eredményes, ám ezúttal Balogh, nem Nagy - szépített a hazai csapat a technikás fiatal játékos találatával. Halmozta az akciókat mindkét csapat, voltak veszélyes pontrúgások is, ám nem sikerült változtatni az álláson. A végeredmény így egygólos vendég győzelem, ezzel a Tolna elhozta Üllőről a három pontot az első mérkőzésén.

A mérkőzésről Sajó Dóra készített kiváló képeket, ezeket itt megtekinthetik.

Reveland Zoltán (Tolna-Mözs): - A győzelmen és a jó kapusteljesítményen kívül nem sok pozitívumot tudnék kiemelni, gyengén, rengeteg hibával játszottunk, ami azért érthetetlen számomra, mert semmi előjele nem volt ennek. A jövőben ennél sokkal többre lesz szükség. Gratulálok az Astrának, győzelmet érdemeltek volna.


Budaörs Futsal - TFSE 6-1 (2-0)
2021.09.25., Budaörs Városi Uszoda és Sportcsarnok
Vezette: Molnár - Szűcs - Kovács

Budaörs Futsal: Csizmók - Bede, Koch, Kiss Ga., Tell
Csere: Fábián, Megyeri, Szabó Zs., Nagy Al., Egri (kapus)
Technikai vezető: Korozmán Krisztián

TFSE: Boros - Kovács Sz., Dióssy, Bozsik, Suhajda
Csere: Tóth K., Bagdi, Winternitz
Vezetőedző: Ferenczi Anna

Gólszerzők: Bede (3'), Koch (12', 29'), Kiss G. (25'), Megyeri (26', 40'), illetve Kovács Sz. (35')

Szokták mondani, hogy szegény embert az ág is húzza. Valahogy így érezhették magukat a testnevelésis lányok, hiszen egy héttel azután, hogy gyakorlatilag a fél kezdőcsapatuk leadta a szerelését, jöhetett is a találkozó az egyik legerősebb ellenfél ellen. Bede Anna nem hagyta, hogy beérjen a vendégek lelkesedése, már a harmadik percben megszerezte a vezetést csapatának. Igaz, ezután majdnem tíz percig nagyon stabilan védekezett Ferenczi Anna csapata, nem találtak rajtuk fogást a budaörsiek. A félidő azonban itt még nem ért véget, Koch Fruzsi tett róla, hogy ne csak egygólos előnnyel vonulhasson pihenőre a hazai gárda.
A második játékrész onnan folytatódott, ahol az első véget ért - igaz, öt perc kellett a Budaörsnek, hogy beinduljon a gólgyár, de ott már nem volt megállás. Egy félidő alatt négy gólt rámoltak a hazaiak Boros kapujába. Futotta még egy szépítő találatra Kovács Szilvia jóvoltából a TF ereje, ám egy percig sem volt kérdéses a találkozón, kié lesz a három pont.

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink