Rangadót nyert a Mád és a Nyírbátor, megvan a Miskolc első pontja
2020.11.04 | 22:08
Rangadót nyert a Mád és a Nyírbátor, megvan a Miskolc első pontja

Ahogy nyugaton, úgy keleten is született néhány meglepetéseredmény az NB II 7. fordulójában. A Csenger tartalékosan is nyert idegenben, a Mád és a Nyírbátor is megnyerte a rangadóját, ezzel fellépett a dobogóra. Nagy bravúrt ért el a Miskolc, amely első pontját a tavalyi első Kartal ellen szerezte meg, míg a Maglód Simon Zsolt mesterötöse ellenére is újabb váratlan vereséget szenvedett el.

USE NYÍRSÉG FC – CSENGER FUTSAL 2-3 (1-2)
Gól:
Szilágyi, Kiss, ill. Bakó, Katona, Polácsek

Idegenben is a Csenger volt a mérkőzés esélyese Újfehértón, de a vendégek a beszámolóik szerint igencsak tartalékosan utaztak el. Ennek ellenére három perc után Bakó Tamás és Katona Pál révén kétgólos előnybe kerültek, a szünet előtt viszont Szilágyi Ákos szépíteni tudott. A második félidő közepén újra kettővel ment el a Csenger, Polácsek Patrik talált be, a végén így Kiss Tamás gólja már csak a szépítéshez volt elég. A vendégek fontos három pontot szereztek, és feljöttek a negyedik helyre, a Nyírség továbbra is a tízedik.

MÁDI FC – ENERGIA SC GYÖNGYÖS 9-4 (2-3)
Gól:
Titkó G. (2), Dorogi, Bodnár (2), Titkó B. (2), Balogh, Szűcs, ill. Szűcs (öngól), Marosi (2), Tarnai

Remekül kezdte a meccset a Gyöngyös, Szűcs Ádám öngóljával majd Marosi János találatával kettővel elment. A 16. percben szépített a Mád Titkó Gergő révén, de azonnal jött az újabb Marosi-gól, amire Dorogi Szabolcs válaszolt a szünet előtt. A második félidő elején Bodnár Márk kiegyenlített, ám Tarnai Dániel góljával újra a Gyöngyös került előnybe. Ekkor talán senki sem gondolta volna, hogy mi lesz a végeredmény, de ezt követően beindult a Mád-henger: hat gólt vágtak a hazaiak, Titkó Barnabás kétszer, Bodnár Márk, Titkó Gergő, Balogh Dénes és Szűcs Ádám egy-egy alkalommal volt eredményes. A Mád így 9-4-re nyert, feljött a második helyre, ráadásul vesztett pontok tekintetében, a Nyírbátornál jobb gólkülönbségével már vezeti is a Keleti csoportot, míg a Gyöngyös egészen a hatodik helyig csúszott vissza.

NYÍRBÁTORI SC – MVFC-BERETTYÓÚJFALU II 5-4 (2-2)
Gól
: Molnár, Kovács, Ráti, Török (2), ill. Nagy, Puskás, Szatmári, Rézműves

Ezen a mérkőzésen is hasonló volt a helyzet, mint a mádin, a kevesebb ponttal, de kevesebb vesztett ponttal álló Nyírbátor kihasználta az előrelépés lehetőségét. Hat perc után a Berettyóújfalu vezetett még két góllal, Nagy Bence és Puskás Zalán révén, de a szünetig egyenlítettek a hazaiak Molnár Richard és Kovács Béla góljával. A második félidőt aztán remekül kezdte a Nyírbátor, Ráti Gergő egy és Török István két találatával elhúzott, Szatmári Ákos és Rézműves Tibor válasza már csak a szépítésre volt elég. A Nyírbátor ezzel fellépett a harmadik helyre, és a Máddal ugyanannyi ponttal áll, míg a Berettyó visszaesett az ötödik pozícióba.

MEAFC-MISKOLC – KARTAL SE 3-3 (0-2)
Gól:
Erős (2), Bartók, ill. Szabó, Barabás, Gerebenics

Esélyeshez méltón kezdett a Kartal, Szabó Zsolt és Barabás Miklós találatával kétgólos előnnyel mehetett a szünetre. A szünet után viszont az eddig pont nélküli Miskolc fordított, Erős Tibor duplázott és Bartók Milán is betalált. A végén így Gerebenics Norbert gólja már csak a pontszerzéshez volt elegendő a vendégeknek. Nincs már így pont nélküli NB II-es csapat, a Kartal viszont újra botlott, a tavalyi első helyezett egyelőre csak a hetedik helyen áll, nagy formajavulásra van szüksége az előző idényhez hasonló jó szerepléshez.

MAGLÓDI TC – KINCSEM FUTSAL 6-8 (3-1)
Gól:
Simon (5), Vadászi, ill. Ficsor (4), Laczkó (2), Vörös (2)

A sokáig veretlen Maglód a már négy vesztes találkozón túl lévő Kincsemet fogadta, ez a párosítás hazai sikert ígért. Bár Ficsor Richárd révén előnybe kerültek a vendégek, a szünetre Simon Zsolt két, Vadászi Edward egy góljával megnyugtató előnnyel mehettek a hazaiak. A második félidő 23. percében azonban Ficsor Richard háromszor (!) is betalált. Kilenc perccel később Simon egalizált, de aztán Laczkó Milán egy, Vörös Péter két góljával újra elhúzott három találattal a Kincsem. Simon azonban még kétszer betalált, összesen öttel zárt, de a slusszpoén Laczkóé volt, a vendégek így végül 8-6-ra nyertek. Érdekesség, hogy a 14 találat csupán öt játékos nevéhez fűződik, és hogy a góllövőlista eddigi éllovasát, Laczkót most egy meccs alatt megelőzte Simon! A Kincsem a győzelme ellenére is maradt a kilencedik helyen, a Maglód pedig nyolcadik, pedig ha hozza az előző két találkozóját, most már az első helyen lenne.

A NYUGATI CSOPORT MÉRKŐZÉSEIRŐL ITT OLVASHAT!  

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink