Rangadó helyett kiütéses TF-siker; 10-et rúgott a kis Hali!
2020.11.03 | 18:49
Rangadó helyett kiütéses TF-siker; 10-et rúgott a kis Hali!

Rangadó helyett kiütéses TF-siker; 10-et rúgott a kis Hali!csoportjában kezd elhúzni a Haladás II és a TF, mindketten kiütéses sikert arattak. Bravúros győzelmet ért el az Érd és az UTE is, nyert a Szigetszentmiklós, a Nagykanizsa pedig a végén szerzett pontot a BAK ellen. Hét forduló után igencsak összeszűkült a mezőny, a kilencedik és a harmadik között csupán három pont van!

 

Az NB II Nyugati HALADÁS VSE II – HIDEGKÚTI SC 10-2 (3-0)
Gól
: Horváth Z., Horváth N., Volner (2), Mézer (2), Mercs, Puhr, Kovács (2), ill. Csóka, Stankovics

A hatodik percben Horváth Zénó révén került előnybe a Haladás, majd a félidő közepén Horváth Norbert és Volner Bence növelte a hazaiak előnyét. Egyértelmű hazai siker volt várható, de arra kevesen számítottak, ami a második félidőben jött: a listavezető kiütötte a sereghajtót. Mézer Viktor duplázott, Mercs László, Puhr Bálint és Volner egy-egy gólt lőtt, majd a végén még Kovács Máté is kétszer betalált. Csóka Gábor és Stankovics Huba ugyan betalált közben, de a Haladás II így is 10-2-re nyert, és továbbra is százszázalékos listavezető.

BAK – NAGYKANIZSA 3-3 (2-0)
Gól:
Temesi, Csanády, Karacs, ill. Pataky (2), Horváth M.

Parádésan kezdte a meccset a BAK, Temesi Norbert és Csanády Péter révén négy perc alatt kettővel elmentek a hazaiak. Aztán nagyon hosszú gólcsend jött, de a 30. percben Pataky Gergő szépített. Hamar érkezett Karacs Dániel válasza, de Pataky ismét betalált, ezzel izgalmas lett a meccs vége. A 36. percben Horváth Márk egalizálni tudott, így egy pontot meg tudott menteni a Nagykanizsa, a BAK pedig nem tudta megelőzni riválisát.

5 STARS-ÉRDI VSE – PEAC 5-3 (2-3)
Gól:
Pintér (3), Horváth (2), ill. Szentes (2), Bartal

Remekül kezdte a meccset az Érd, Pintér Domink és Horváth Tamás góljával három perc alatt kétgólos előnybe került. A félidő közepén azonban Szentes Krisztián duplájával egyenlített a PEAC, a szünet előtt pedig Bartal Bence találatával előnybe is került. Úgy tűnt, érvényesül a papírforma, de a második játékrészben újra remekeltek a hazaiak. Horváth egyenlített, majd Pintér az újabb két találatával mesterhármast ért el. Az Érd így bravúros győzelmet ért el, és pontszámban beérte riválisát.

TF SE – ELTE-BEAC 9-1 (3-1)
Gól:
Dudás, Lipl (2), Fodor (2), Sóvári, Szalmás (2), Andorka, ill. Várkonyi

Beharangozóinkban igyekszünk esélyt latolgatni, érdeklődést kelteni a találkozókkal kapcsolatban, de be kell vallanunk, ezúttal alaposan mellélőttünk. Szoros találkozót, sőt, akár meglepetés vendégsikert jósoltunk, ehelyett a TF kiütötte fővárosi riválisát. Dudás Dániel góljára Várkonyi Barnabás még válaszolni tudott, ám a szünet előtt Lipl Noel és Fodor Bálint révén kettővel elment a TF. A hazaiak a második félidőben aztán beindították a gólgyárat, Lipl, Fodor, Sóvári Benedek és Andorka Kristóf egy-egy, Szalmás Zoltán két találattal növelte Csernai Gábor csapatának előnyét. A tavalyi első így kiütéses sikerrel zárta a mérkőzést.

REAC-SISE – UTE 2-5 (2-2)
Gól:
Sztojanovits, Hornok, ill. Szűcs (2), Czerman (2), Huszty

Mióta Czerman Márk visszatért az UTE-ba, az addig pont nélküli lila-fehérek legyőzték a Hidegkútot, megszorongatták a PEAC-ot, most pedig a REAC ellen értek el bravúros sikert. Szűcs Attila révén hamar előnybe kerültek, és bár Sztojanovits Zoltán, valamint Hornok Dávid góljával fordítottak a rákospalotaiak, Czerman a szünet előtt egyenlített. A második félidő végéig nem született újabb gól, az utolsó négy percben azonban Huszty Dániel, Szűcs és Czerman révén háromszor betalált az UTE, így a harmadik helyezett legyőzésével feljött hátulról a harmadik helyre.

SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL – TIHANYI FC 6-3 (2-1)
Gól
: Tövisháti, Tősér (2), Fábián, Reznek, Pászti, ill. Keszei, Hoffer L., Hoffer D.

Tíz perc gólcsend után a Szigetszentmiklós talált be Tövisháti Tamás révén, majd Tősér Gábor duplázta meg a hazai előnyt. A szünet előtt Keszei Benjamin szépített, a második félidő elején pedig Hoffer Levente egyenlített. A játékrész közepén Fábián Tamás, Tősér, Reznek Donát és Pászti Bence góljával a Szigetszentmiklós eldöntötte a három pont sorsát, Hoffer Dávid találata csak a szépítésre volt elég. A Tihany nem bírta el Csernay Dávid hiányát, a Szigetszentmiklós így megelőzte hétfői ellenfelét.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink