Rangadók hétvégéje következik
2020.10.24 | 19:55
Rangadók hétvégéje következik

Nagyon érdekes forduló várható a női futsal NBI-ben, hiszen olyan találkozókat fognak lejátszani a csapatok, ahol gyakorlatilag egyiknek sem mernénk megtippelni a végkimenetelét. Egy megyei rangadó, illetve két, várhatóan igen szoros mérkőzés, hiszen az első a harmadikkal, a második pedig a negyedikkel találkozik. Az egyetlen negatívum, hogy a mérkőzések időpontja szinte teljesen egybeesik, így nincs lehetőség többet megtekinteni a lelkes szurkolóknak. Ezúton is emlékeztetnénk azonban mindenkit, aki kilátogatna valamelyik mérkőzésre, hogy azt orrot és szájat takaró maszkban tegye!

 

Tolna-Mözs – Szekszárdi FC
2020.10.25. 17:00
Tolna Városi Sportcsarnok

A méltán híres Tolna megyei rangadóra az első kör utolsó hétvégéjéig kellett várniuk a szurkolóknak, és egészen biztosak vagyunk benne, hogy a koronavírus-helyzet ellenére tele lesz a tolnai lelátó. Bár előzetesen valószínűleg egyikük sem számított rá, de jelenlegi találkozójuk gyakorlatilag alsóházi rangadó, hiszen mindkét csapat egy-egy pontot tudott szerezni a négy forduló alatt, bár érdekesség, hogy mindketten a TFSE ellen! Így amellett, hogy óriási presztízscsatának ígérkezik a mérkőzés, olyan szempontból is fontos, hogy ha nem akarnak nagyon lemaradni a csapatok, a döntetlennel sem egyezhetnek ki, valakinek meg kell nyernie a mérkőzést. A fiatal, nagyon tehetséges, és javuló tendenciát mutató szekszárdiak múlt héten óriási bravúrral raboltak pontot a TF-től, míg a Tolna kisebb meglepetésre vereséget szenvedett a sokat fejlődő Budaörs otthonában. A motiváció nem lehet kérdéses, a végeredmény annál inkább.

 

TFSE – DEAC
2020.10.25. 17:30
Vasas Sportcsarnok

A DEAC budapesti vendégjátéka is hozhat izgalmakat, hiszen az eddig veretlen, bár mindössze a Budaörsöt két vállra fektető TFSE csapatához látogatnak, nagyon színvonalas mérkőzésre számítunk, hiszen mindkét gárda tele van klasszis, volt és jelenlegi válogatott játékosokkal. Krascsenics Csilláék a múlt héten ugyan vereséget szenvedtek otthonukban az Astra csapatától, de eddigi eredményeik jól mutatják, hogy milyen erős alakulatról van szó. Erősségben a TF sem panaszkodhat, játékoskeretük mélysége példátlan a női NBI-ben, azonban egyelőre eredmények szintjén ez nem jön ki, ám szerintünk csak idő kérdése, hogy magára találjon Csernai Gábor alakulata. Kemény párharcokat, és sok szép gólt várunk tehát a két egyetemi csapat rangadójától, ezen a tabella szempontjából is igen fontos mérkőzésen.

 

Astra HFC – Budaörs Futsal
2020.10.25.
Üllő Városi Sportcsarnok

A Budaörs múlt vasárnapi parádés győzelmével egészen a tabella harmadik helyéig lépett fel, és a pontok alapján egyelőre igen stabil esélyese a felsőháznak. A hazaiak idén még nem veszítettek mérkőzést, egy döntetlenjüket az év első meccsén szerezték a TF ellen, és úgy tűnik, egyre magabiztosabbak a pályán. A két gárda az előszezonban edzőmeccselt egymással, akkor 6-1-re győzedelmeskedett az Astra, de mint tudjuk, egy bajnoki mérkőzés teljesen más, a budaörsiek azóta töretlenül fejlődnek, felvették az első osztály ritmusát. Ráadásul a vendégek megszorongatták mind a TF, mind a DEAC csapatát, attól függetlenül, hogy pontot egyikük ellen sem tudtak szerezni. Most egész biztosan ilyen tervekkel lépnek majd parkettre, az Astra pedig szeretné folytatni négymeccses veretlenségi, illetve három meccs óta tartó győzelmi sorozatát, amire minden esélye megvan Varga Adéléknak.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - MVFC Berettyóújfalu (2021.12.03, stream)
2021.12.03 | 14:05
Haladás VDE - SL Benfica
2021.12.01 | 11:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2021.11.17 | 09:58
Férfi válogatott
2021.11.16 | 11:30
2021.11.15 | 07:00
2021.11.12 | 10:45
2021.10.25 | 09:32
2021.10.23 | 16:11
Női válogatott
Támogatóink

Partnereink