Quirikó Vivien lesz a DEAC vezetőedzője
2021.08.23 | 13:40
Quirikó Vivien lesz a DEAC vezetőedzője

Üveges Katalin szerint logikus döntés született a Debreceni Egyetem alakulatánál.

A DEAC női futsalosai gőzerővel készülnek az új bajnokságra, amely a hírek szerint szeptemberben fog elrajtolni. A legutóbbi szezonban sikert sikerre halmoztak játékosaink, hiszen előbb a Magyar Kupában szereztek aranyérmet, majd a bajnoki címet is elhódították. Hasonlóan szép eredményekben bízhatunk a következő idényben is, amikor már Quirikó Vivien lesz a vezetőedzőnk. A szakember az előző hónapok során Üveges Katalin játékos-edző segítője volt, és kettejük között kiváló összhang alakult ki.

“Az utóbbi időben engem választottak meg az MLSZ-nél és a DEAC-nál is az év edzőjének. Nyilván büszke vagyok a díjakra, de sokkal jobban magaménak éreztem volna ezeket két évvel ezelőtt, amikor feljutottunk az első osztályba, vagy tavaly, amikor újoncként a második helyen zártunk az NB I-ben. Vivivel tökéletes edzőpárost alkotunk, ezért továbbra is közösen fogjuk meghozni a döntéseket, és elvégezni a szakmai munkát. Ám jelenleg elsősorban a saját játékomra szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni mindaddig, amíg úgy érzem, hogy a pályán hasznos tagja lehetek a gárdának. Három éve lettem az együttes játékos-edzője, ám azóta rengeteg teendőm van a hamarosan az NB II-ben elinduló felnőtt női futballcsapatnál és a többi korosztályos alakulatnál. Vivi kiváló szakember és a felkészültsége megkérdőjelezhetetlen számomra. Úgy érzem a legjobb döntés született, remélem, jövőre már őt ünnepelhetjük a vezetőedzői sikerei miatt” – nyilatkozta Üveges Katalin.

Quirikó Vivien korábban a Hajdúböszörmény trénereként már letette a névjegyét, így nem lesz számára ismeretlen az új szerepkör.

“Amiatt nem lesznek óriási változások, hogy én lettem a vezetőedző. A jövőben ugyanúgy egyeztetni fogok Katával szakmai kérdésekben, továbbra is kíváncsi vagyok az észrevételeire. Egyébként a felkészülésünk a tervek szerint alakul, eddig főleg az erőnléti feladatok voltak a fókuszban, ám mostanság már a taktikai elemekre ugyancsak összpontosítunk. A kijevi felkészülési tornán meccsről meccsre fejlődött a játékunk, de az igazat megvallva az első hellyel kicsit magunkat is megleptük. Hétvégén a Thelena Kupán mérhetjük le, hol tartunk jelenleg. Az új szezonban a bajnokságban és a Magyar Kupában egyaránt szeretnénk megvédeni a címünket, de ez nem ígérkezik könnyű feladatnak, hiszen a riválisaink minket akarnak letaszítani a trónról. A Tolna ismét erős vetélytársnak ígérkezik, valamint a budaörsiek sokat erősödtek a nyáron” – fogalmazott Quirikó Vivien.

Forrás: deac.hu

 

Hírdetés

Videók

SG Kecskemét Futsal Club - Veszprém, ÉLŐ
2023.06.02 | 12:47
DEAC-TFSE-Bestrong /NB I. 1. helyért 3. forduló/
2023.05.28 | 10:40

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2023.05.31 | 14:15
2023.04.16 | 22:41
2023.04.13 | 09:22
Férfi válogatott
2023.04.12 | 12:15
Támogatóink

Partnereink