Nyertek az élcsapatok
2023.11.26 | 21:44
Nyertek az élcsapatok

A DEAC és a TFSE magabiztos győzelmet aratott, ráadásul kapott gól nélkül. A Tolna egyedüliként örülhetett a fordulóban hazai csapatként, de az ő sikerük sem sokon múlt, hiszen csak az utolsó előtti percben szerezte a győztes gólt.

A Debrecen vendégjátékán csak a különbség volt a kérdés. A vendéglátók ezúttal is csak három cserével álltak ki, így az egyetlen céljuk a tisztes helytállás lehetett. Küzdöttek is becsülettel, de elég egyoldalú volt a küzdelem. A címvédő hamar elkezdte a gólgyártást és néhány perc után három góllal vezetett, de utána csökkent a koncentráció, így rengeteg helyzetet puskáztak el. Ennek ellenére szünetig hatgólosra növelték a különbséget.
Fordulás után sokáig csak egy gólt tudott szerezni a Debrecen, sok kapufa mellett. A hajrára azonban megrázták magukat és végül elérték a kétszámjegyű különbséget. A DEAC könnyedén nyert, és lehetett volna még nagyobb a különbség, de a csepeliek kapusa sok bravúrt bemutatott.

CSEPEL SC - DEAC 0-10 (0-6)
Szigetszentmiklós, 50 néző
Játékvezetők: Dr. Molnár, Csatlós, Szabó B.

Csepel: Csákány - Blayer, Herczik, Őri, Pavlik
Cserék: Kanalas, Horváth, Káli
Vezetőedző: Csernik Kornél

DEAC: Pozsgai - Tóth, Fülöp, Horváth, Pócsik
Cserék: Kopjár - Csepregi, Üveges, Machalek, Gajzágó, Hardon, Czégény
Vezetőedző: Quirikó Vivien

Gólszerzők: Horváth (4), Üveges, Gajzágó, Czégény, Pócsik, Tóth

 

Papíron rangadóra került sor Miskolcon, hiszen a harmadik fogadta a másodikat, de a két csapat között pontszámban és játékban is nagy a különbség jelenleg. Ezt az első körben a fővárosi mérkőzés is megmutatta, ahol simán nyertek az egyetemisták.
Ezúttal az első félidő szoros eredményt hozott, ahol a fővárosiak egy góllal vezettek. A miskolciak egyetlen helyzetüket sem tudták gólra váltani. A fordulás után hamar eldőlt a három pont sorsa, az egyetemisták öt perc alatt három gólt szereztek, ahonnan nem volt visszaút a vendéglátónak, főleg, hogy képtelenek voltak betalálni. A folytatásban is csak Varga Adélék szereztek gólokat, így végül nagyarányú lett a győzelmük, amivel tovább növelték az előnyüket a tabellán mostani riválisukkal szemben.

DVTK-VÉNUSZ - TFSE-11TEAMSPORTS 0-6 (0-2)
Miskolc, 100 néző
Játékvezetők: Balla, Császár, Dr. Vígh

DVTK: Putnoky - Horváth, Fukler-Váradi, Lipták, Molnár
Cserék: Újvári, Visnyánszky, Gyarmathy
Vezetőedző: Volodymyr Kolok

TFSE: Hargas - Balogh, Kókány, Varga, Kovács Sz.
Cserék: Dióssy, Kovács N., Tagyi

Gólszerzők: Balogh (2), Kókány (2), Kovács Sz., Dióssy

 

A Miskolc szombati vereségét követően a Tolna úgy léphetett pályára, hogy győzelmük esetén felléphetnek a dobogóra. De tudták, hogy ez nem lesz könnyű, mivel az őszi eleji összecsapáson is mindössze egyetlen gól döntött a Reveland lányok javára.
Ez az összecsapás is hasonlóan szorosra sikeredett. Az első félidőben hiába szerzett vezetést a vendéglátó, a lila-fehérek szünetig válaszoltak. A fordulás után hasonló volt a képlet. A Tolna másodjára is előnybe került, de az Újpest ismét egalizált a hajrához érve. Már-már úgy tűnt, hogy döntetlen lesz a vége, de az utolsó előtti percben a Tolna megszerezte a győztes találatot, amivel visszaelőzte a DVTK-t és immár a dobogó harmadik fokán állnak.

2F-BAU TOLNA-MÖZS - ÚJPEST FC  3-2 (1-1)
Tolna, 150 néző
Játékvezetők: Szabó, Álló, Mihálovics

Tolna: Deczki - Wiesner, Sajabó, Kiss, Nagy
Cserék: Bajcsy, Fekete, Ferencz, Szalkai, Vámosi, Paranai, Folk
Vezetőedző: Reveland Zoltán

Újpest: Kulcsár, Nagy, Véglás, Kovács A., Kerekes
Cserék: Singer-Kakuk, Balogj, Király, Sass, Botka
Vezetőedző: Tóth László

Góllövők: Vámosi, Szalkai, Folk illetve Kovács A., Kerekes

Piros lap: Kovács A. 33'

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
Támogatóink

Partnereink