Nagy változás a budaörsi lányoknál!
2021.07.04 | 07:42
Nagy változás a budaörsi lányoknál!

Korozmán Krisztiánt, a Budaörs Futsal vezetőjét faggattuk a klub jövőjével kapcsolatban.

Nem kérdés, hogy a 2020/21-es női bajnokság meglepetés csapata Budaörs volt. Megelégedtek-e az eddigi szinttel vagy meg szeretnétek lépni azt?

 - Igen többen használták ránk egész évben a meglepetés csapat jelzőt. Minket a hozzáértők a legjobb esetben is az 5. helyre vártak és alábecsülték a lányaimat. Ám ezzel mi nem törődtünk, hanem heti 1 edzéssel végeztük a dolgunkat. Év elején a célunk a bajnokságban a felsőházi rájátszás volt. Így a 3. helyezéssel teljes mértékben elégedett vagyok. Kupában van némi hiányérzetem, mert az elődöntő alakulhatott volna fordítva is meglátásom szerint. A kérdésre válaszolva: nem elégedtem meg, jövőre szeretnénk még jobb eredményt elérni a bajnokságban és a kupában is.

Azt csiripelik a verebek, hogy kapcsolat fog kialakulni köztetek és a Budaörs között, igaz ez?

 - Egész jól informált "verebek" vannak a futsal világában ezek szerint, hiszen fennállásunk 3. évében összeolvadunk a Bsc-vel. Teljes arculat váltáson megyünk majd keresztül, és olyan kapuk nyílnak meg a lányaink előtt, ami férfi oldalon is kiemelkedőnek mondható. Tavaly bizalmat szavaztunk egymásnak a Bsc vezetőségével, hogy közösen valami újat, valami igazán jót alkossunk Budaörsön a női futsalon belül. Itt ki kell, hogy térjek Horváth Ferencre is, aki az utánpótlás részét biztosítja nekünk, nem is akárhogyan, amint azt az eredmények is mutatják.


Hogyan alakul a játékoskeret, vannak-e távozók, illetve érkezők?

 - Nyári átigazolási terveinket sikerült teljes mértékben megvalósítanunk az érkezők terén, ami egy pozitív visszacsatolás nekünk. Vannak távozók is. Balya Dóri Spanyolországban folytatja tanulmányait. Bede Anett bár maradt a klub kötelékében, de Svájcba tette át székhelyét magánéleti dolgai miatt. Majtán Luca fiatal kora ellenére abbahagyja pályafutását.
Érkezőink oldalán régi-új igazolásként nevezhetjük Szabó Zsuzsit. Kágyi Rebeka is a sorainkat fogja erősíteni Szekszárdról, illetve Kiss Gabi és Tell Zsófi is a klub kötelékében lesz a következő szezonunkban.

Tudjuk hogy komoly stábbal dolgozol a futsal viszonylatában. Tervezel-e valamilyen változást ezen a téren?

 - Állandó megszokott stábomat sikerült idén még bővítenem egy erőnléti edzővel, név szerint Lieszkovszky Zalánnal.
Zalán tavaly már segítette a nyári felkészülésünket, de idén heti rendszerességgel segíti Horváth Szabit illetve az én munkámat is. A lányok frissességét idén is Gyuró bára bíztam, illetve Csopaki Zeze is segíti majd a szakmai munkánkat. Így öten próbálunk egy olyat összerakni itt Budaörsön, amit a férfi oldalon is irigylésre méltó lehet.


Nyilvánosságra került, hogy a férfi Futsal jelentős támogatást kap az idei bajnokságban. Mit gondolsz, a nőknél is be fog ez következni belátható időn belül?

 - Abben csak reménykedni tudunk, hogy jövőre a női részleg is megkapja a megfelelő támogatást a fejlődéshez, mert saját utánpótlás játékosainkon látjuk, hogy mennyit fejlődnek hónapról hónapra a futsaltól, amit nagypályán is tudnak kamatoztatni.
Meglátásom szerint hiányzik a nagypályás képzésből a futsal!

Hírdetés

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink