Meggyőző Skorpió győzelem
2014.11.18 | 08:59
Meggyőző Skorpió győzelem fotok_hirek.asp18   DEAC - Obsitos SE 5-3 (3-1) Debrecen, DASE Kecskeméti János Sportcsarnok Játékvezetők: Szűcs László, Tóth Gábor, Vasziliu Tamás DEAC: Kósa Viktória Zsuzsa, Radics Ágnes Mariann, Tóth Angelika, Dancs Rebeka, Lovas Anna Csere: Erdős Edina, Péter Vanda Ágnes Vezetőedző: Sólyom Attila Obsitos SE: Hurton Zsuzsanna, Bozsik Nikolett, Fehér Vivien, Tóth Barbara, Szabó Szilvia Csere: Kiss Bernadett, Ferenczi Anna, Belkó Éva, Mészáros Enikő Vezetőedző: Ferenczi Anna, Edző: Lovász Gyönygi Gólszerzők: Radics Ágnes, Péter Vanda Ágnes, Lovas Anna, Dancs Rebeka, Erdős Edina, illetve Bozsik Nikolett, Fehér Vivien, Ferenczi Anna Nagy lehetőséget szalasztott el az Obsitos SE csapata a DEAC ellen. Ha nyertek volna a Debreceniek ellen, akár a dobogóra is ugorhattak volna. A vendég együttes kezdte jobban a találkozót. A 3. percben Tóth Barbara indította Bozsik Nikolettet, aki okosan a kapus mellett a hálóba gurította a labdát. A gólnak nem sokáig örülhettek a vendégek. A 6. percben Radics Ágnes lövése pattant meg az egyik vendég játékoson, majd a hálóban kötött ki a játékszer. A folytatásban támadásban maradt a hazai csapat és a 10. percben már meg is szerezték a vezetést Péter Vanda Ágnes révén. A félidőben még született egy hazai gól Lovas Anna találatával, így 3-1-es eredménnyel mehettek pihenőre a lányok. A fordulást követően a DEAC tovább növelte előnyét a 23. percben Dancs Rebeka találatával. A vendégek sorra alakítottak ki helyzeteket, aminek eredményeképpen a 25. percben Fehér Vivien talált a kapuba. A 26. percben jött a válasz ismét hazai oldalról, így már három gól volt a hazai csapat előnye. A 30. percben Ferenczi Anna találatával az Obsitos SE faragni tudott hátrányából. Az utolsó öt percre öt a négyes játékra váltott az Obsitos SE. Megvoltak a lehetőségek, de nem tudtak élni vele, így maradt az 5-3-as hazai siker.
Tolle Szekszárdi UFC - MVFC Berettyóújfalu 8-4 (5-0) Szekszárd, Csapó Dániel Szakképző Intézet Játékvezetők: Kövesdi Tamás, Hartung Vilmos ifj., Petrovics István Tolle Szekszárdi UFC: Blesz Nikoletta, Horváth Katalin, Csigi Eszter, Bogárdi Mónika, Schlottheuer Renáta Csere: Grill Zita, Marosi Julianna, Horváth Csenge, Soós Petra, Klézli Szandra Vezetőedző: Micskó Márk MVFC Berettyóújfalu: Pozsgai Melinda, Tóth Nóra, Tóth Anita, Tóth Tamara, Kota Gabriella Csere: Kelemen Anett, Kóti Lili, Pozsgai Kitti, Varga Veronika, Czakó Viktória, Papp Dóra Vezetőedző: Dávid Richárd Gólszerzők: Bogárdi Mónika, Horváth Katalin (3), Csigi Eszter (2), Klézli Szandra (2), illetve Varga Veronika, Tóth Nóra, Kelemen Anett (2 Nagyon összekapta magát erre a mérkőzésre a Szekszárdi alakulat és nem várt eredmény született ezen a mérkőzésen. Bár szorosabbnak ígérkezett a találkozó, végtelenül simán nyertek a hazaiak. Már a szünetre öt gólos előnnyel ment a Szekszárd. A második játékrész több izgalmat hozott mint az első, sorra jöttek a gólok mindkét oldalon. A gólgyártást a vendég csapat kezdte meg a 23. percben, majd a hazaiak folytatták a 22. és a 29. percben. A 31. percben ismét a vendégek találtak be, amire a 37. percben jött a válasz. A további percekben még egy vendég gól született, de az is kevés volt a meccs megfordításához, így sima hazai siker született.  
Reklám - Press Skorpió - ZTE- Göcsej SK   7-1 (1-1) Salgótarján, Salgótarjáni Sportcsarnok Játékvezetők: Varga László, Molnár László, Szigetvári Zsolt Reklám-Press Skorpió: Cseh-Rusz Bianka, Tóth Friderika, Gál Veronika Szandra, Bede Anna, Bede Anett Csere: Szklénár Kitti, Molnár Anett, Balya Dorottya, Németh Zsófia, Mészáros Zsófia Ilona Vezetőedző: Tóth Zsolt ZTE-Göcsej SK: Kiss Emilia, Molnár Nikoletta, Nagy Bianka, Orbán Szandra, Németh Erika Csere: Fábián Ramóna, Bakos Tímea, Lehota Szimonetta Vezetőedző: Szimán Bálint Gólszerzők: Gál Veronika Szandra, Bede Anna (2), Tóth Friderika (2), Balya Dorottya, illetve Bakos Tímea (öngól), Németh Erika Sokkal szorosabb találkozónak ígérkezett, ám sima hazai siker lett a Skorpió- Göcsej mérkőzésből. Ezen a mérkőzésen Tóth Zsolt vezetésével szárnyalt a hazai csapat. Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott. Mindkét oldalon egy-egy gól született. A második játékrész első felében mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségeik. A vezető gólra egészen a 31. percig kellett várni hazai oldalról. A gól után fellelkesedett a hazai csapat és futószalagon gyártották a gólokat. Összesen még a maradék időben a hazaiak öt gólt szereztek, míg a vendégnek már nem sikerült egy gólt sem szereznie, így könnyed hazai siker született ezen a mérkőzésen.
Békéscsabai Wanted SC- Veresegyház VSK 0-9 (0-4) Békéscsaba, Kazinczy Ferenc Általános Iskola Játékvezetők: Petrovszki György, Modes Ottó Péter, Viczián Mátyás Békéscsabai Wanted SC: Balta Zsanett, Sugár Ágnes, Simonka Róza, Püski Nóra, Kis Vivien Kitti Csere: Nagy Enikő Anna, Zahorán Kitti, Kis Krisztina Éva Vezetőedző: Domokos András, Edző: Nyiri János Veresegyház VSK: Bíró Barbara, Mátyás Noémi, Lengyel Zsanett, Dohány Rita, Mogyorósi Zsuzsanna Csere: Bukor Fanni Vezetőedző: Tóth László Gólszerzők: Mátyás Noémi (4), Lengyel Zsanett, Bukor Fanni , Dohány Rita (2), Mogyorósi Zsuzsanna Nagyon sima találkozónak ígérkezett, majd valóra is váltak az elvárások. Bár az első félidőben még néhol porszem került a Veresegyház gépezetébe. Az első félidő lefújását követően négy gólos volt a vendég csapat előnye. A második félidőben aztán csak úgy sorra jöttek a gólok vendég oldalról. Először Mátyás Noémi négyszer, Dohány Rita kétszer, majd Lengyel Zsanett, Bukor Fanni és Mogyorósi Zsuzsanna egy találattal segítette hozzá csapatát a győzelemhez. Összességében a Veresegyház VSK sima 0-9-es győzelmet aratott a Békéscsaba ellen.
Hajdúböszörményi TE II - Közterület SK 10-4 (4-1) Hajdúböszörmény, Városi Sport és Rendezvényközpont Játékvezetők: Kovács Ádám, Szabó Ferenc Szilárd, Erdélyi Tamás Hajdúböszörményi TE II: Tóth Renáta, Szilágyi Mariann, Quirikó Vivien, Sallai Anita, Boros Edina Csere: Tornyi Ilona, Pálóczi Krisztina, Bölömi Ibolya, Balogh Erika Vezetőedző: Quirikó Vivien Közterület SK: Varga Andrea, Gáspár Anikó Brigitta, Papp Tamara, Tatár Gyöngyvér Petra, Ungi Andrea Viktória Csere: Bogdán Adrienn, Ország Anita Vezetőedző: Kincses Ernő Gólszerzők: Boros Edina (4), Quirikó Vivien (4), Bölömi Ibolya, Sallai Anita, illetve Ungi Andrea Viktória, Papp Tamara (3) Folyamatosan kapaszkodik egyre feljebb a tabellán a Hajdúböszörmény. Most a Közterület volt az áldozata ennek. A hazaiak már az első percben megszerezték a vezetést, majd a további percekben folytatták a góllövést. Az első játékrészben a hazaiak négy gólt tudtak szerezni, míg a vendégek csak egyet, így magabiztos előnnyel mehettek szünetre a lányok. A második játékrészben is a Hajdúböszörmény volt a domináns fél. Sorra jöttek a gólok a Hajdúböszörményiektől. Összesen még hazai oldalról hat, míg vendég oldalról csak három gól született. A második félidőben már nem nagyon volt esélye a Közterület csapatának a pontszerzéshez. 10-4-es győzelemmel a Hajdúböszörmény már második a tabellán, míg a Közterület az utolsó helyet foglalja el.
Hírdetés

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink