NB II Keleten és Nyugaton is
2020.09.06 | 15:34
NB II Keleten és Nyugaton is

Kis Hali-sikerrel indult, Keleten folytatódik az NB II!

Pénteken kezdetét vette az NB II is, egy nyugati meccsel, ennek beszámolóját olvashatják most, valamint mivel Keleten hétfőn játsszák az első forduló összes meccsét, azokra a találkozókra is előretekintünk.

NYUGATI CSOPORT

Haladás VSE II. – ELTE-BEAC 4-3 (2-2)
Gól:
Gerencsér (2), Horváth N., Vatamaniuc-Bartha, ill. Gémesi (2)

Igencsak szűkös kerettel utazott Szombathelyre az ELTE, Gergály Gyula, Spáth Márton, Dunai András, vagy éppen Sélley Tamás is hiányzott. A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, már a harmadik percben betaláltak a múlt héten még az NB I-esek között is szereplő Gerencsér Antal révén. Szekér Zoltán tudott válaszolni tíz perccel később, a szünetre pedig Horváth Norbert és Gémesi Áron gólváltása után 2-2-es döntetlennel mentek a felek. A második félidőben sokáig nem esett gól, a 35. percben azonban Vatamaniuc-Bartha Dávid betalált, majd Gerencsér volt újra eredményes, Gémesi második gólja így már csak a szépítésre volt elegendő.

KELETI CSOPORT

18:30 USE Nyírség FC – NYÍRBÁTORI SC
Újfehértó Szegedi Károly Sport-és Szabadidőközpont

A harmadosztályból feljutó Nyírség – amely az Újfehértóval közös csapattal indul –  rögtön szabolcsi rangadót vív a Nyírbátorral. Érdekes találkozó lesz, amivel kapcsolatban nehéz tippelni. Nemcsak az újonc, hanem a vendégek miatt is, Nyírbátorból ugyanis sokan távoztak, Szilágyi Sándor és több játékos visszatért Csengerre, így az előző szezonban második helyen záró együttes erre az idényre igencsak átalakul.

19:00 CSENGER FUTSAL – ENERGIA SC GYÖNGYÖS
Csenger Városi Sportcsarnok

Amint eggyel fentebb említettük, Csengerre visszatértek Szilágyi Sándorék, az előző szezont az alsóházban záró csapat így idén jobb teljesítményre számíthat. A Gyöngyös tavaly szintén gyengébben szerepelt, hogy ezúttal sikerül-e jobban teljesíteni, majd meglátjuk, de első ránézésre a hazaiak tűnnek a találkozó esélyeseinek.

19:00 KARTAL SE – MVFC BERETTYÓÚJFALU II.
Kovács László Sportcsarnok

Az előző, félbeszakított szezont az NB II Keleti csoportjának élén záró Kartal SE együtt tudta tartani a keretét, sőt, tovább is erősített, a legutóbb az Aramisban szereplő Égető Márkkal biztosan jót húztak. A Berettyóújfalu fiataljai az előző szezonban kiharcolták a felsőházat, idén sem adnák alább, de meglepetés lenne, ha pontokat szereznének a szezonrajton.

19:30 KINCSEM FUTSAL – KISTARCSAI VSC
Tápiószentmártoni Sportcsarnok

A Kincsem a dobogón zárta az előző idényt, ezúttal is hasonlóak az ambícióik. Rossz előjel lehet nekik a rajtra, hogy Vörös Pétert éppen hétfőn műtik, így sem a pályán, sem azon kívül nem állhat csapata rendelkezésére. A Kistarcsa több játékosát is elvesztette a nyár folyamán, köztük első számú kapusát, Arany Jánost, így meglepetés lenne, ha nem maradna otthon a három pont.

20:00 MAGLÓDI TC – MÁDI FC
Gyömrői Sportcsarnok

Az NB II-be frissen feljutó Maglódnak biztosan nem lesznek kiesési gondjai, tele rutinos játékossal, ráadásul a harmadosztályból meggyőző teljesítménnyel érkezett föl: százszázalékosak volt a szezon során. A Mád tavaly újoncként jól szerepelt, az alsóház legjobb csapata volt a félbeszakításkor, de többnyire hazai pályán gyűjtögette a pontokat. Látva a hazaiak névsorát, bravúrra lenne szükségük a vendégeknek, ha pontot akarnak szerezni hétfőn.

A Nyugati csoport mérkőzéseiről ITT olvashatnak!

Címkék

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink