Pénteken elindul az NB II is!
2020.09.04 | 11:02
Pénteken elindul az NB II is!

Pénteken elindul az NB II is!

Pénteken kezdetét veszik a másodosztály küzdelmei. Hogy aztán meddig tarthat zavartalanul a szezon, egyelőre kérdéses, rögtön az első fordulóban sajnos elmarad egy mérkőzés a koronavírus-járvány miatt. Amíg viszont megy az idény, élvezzük ki, és lássuk is, milyen találkozók várnak ránk! Elsőként nézzük a nyugati csoportot!

PÉNTEK

18:30 HALADÁS VSE II. – ELTE-BEAC
Haladás Sportcsarnok

Pénteken egy meccsel indul el az egész NB II, nyugaton lesz egy mérkőzés, ezért először ennek a csoportnak a mérkőzéseire tekintünk előre. A Haladás tartalékcsapata az előző NB II-es szezont a felsőházban, az ötödik helyen zárta. Tehetséges játékosai közül már vannak, akik az első csapat kapuján döngetnek, sőt, pályára is léphettek ott. A szombathelyiek előtt egy pozícióval éppen mostani ellenfelük, az ELTE-BEAC végzett, amely a tavaszra megerősödött keretét együtt tudta tartani. Ha nem lesznek hiányzóik a vendégeknek, abszolút háromesélyes a találkozó.

HÉTFŐ

19:50 BAK – TFSE
FTC 2. Sporttelep (régi Építők)

A hazai futsaléletben történt szezonfélbeszakítás egyik, ha nem a legnagyobb vesztese volt a TF, amely NB I-es erősségű kerettel vágott neki az előző szezonnak, és veretlenül az élen állva gyakorlatilag már készült az élvonalra, amikor jött az, aminek senki sem örült. Csernai Gáboréknak így viszont újra meg kell mutatniuk azt, hogy felfelé lógnak ki a mezőnyből, kérdés, mennyire vette kedvüket az előző szezon váratlan vége. Ellenfelük papíron könnyű, hiszen az egyik újonchoz látogatnak, igaz, a hétfői rivális előszezonja jól sikerült, a BAK ikszelt a Fradival, és NB II-es ellenfeleket győzött le, ráadásul jól igazolt: Apatini Márk, Kulik Renátó és Temesi Norbert is a nagy múltú klubhoz került. A kék-feketék számára azonban még valószínűleg nagy falat lesz a tavalyi bajnok.

20:30 5 STARS ÉRDI VSE – SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL
Érd Aréna

Jó formában zárta az előző szezont a kupában négyes döntőig menetelő Érd, megnyerte két rájátszásbeli mérkőzését az alsó házban, és most szintén győzelmi reményei lehetnek, hiszen hazai pályán a másik újoncot fogadja. A Szigetszentmiklós egy szezon kimaradása után újra országos bajnokság résztvevője lesz, miután az NB I-et nem vállalta, az előző szezonban az NB III-ban, azaz a regionális pontvadászatban indult. A csapat igencsak átalakult, főleg azért, mert már nem Haffner György a csapat vezetőedzője, hanem Nagy Roland. Hogy az új vezetőséggel mire mennek az NB II-ben, azt meglátjuk, mindenesetre az jó jel lehet, hogy a csoport-rivális UTE otthonában nyertek a miklósiak hétfőn – igaz, az érdiek ugyancsak le tudták győzni a lila-fehéreket nemrég.

20:30 HIDEGKÚTI SC – REAC-SISE
Klebelsberg Kunó Általános Iskola

Bár az utolsó napokban három erősítést jelenthetett be a Hidegkút, nem sikerült túl jól a felkészülése, többnyire vesztes találkozókat játszottak, és az NB III-as Alsónémedi ellen is csak egy döntetlen jött össze. Somogyi Gábor csapata az előző szezont szintén az alsóházban záró REAC ellen játszik hazai pályán, a sárga-kékek felkészüléséről keveset tudunk, nagy kérdés, milyen összeállításban utaznak idegenbe, de első ránézésre ezen a meccsen bármi megtörténhet.

NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB – TIHANYI FC – ELMARAD!

Sajnos meg is van az első, koronavírussal kapcsolatos rossz hír a futsal háza tájáról. A Tihany játékosai közül többeknek is pozitív lett a koronavírus tesztje, így az előző szezont a második helyen záró Nagykanizsa pihenővel kezdi a szezont.

20:00 PEAC – UTE
Lauber Dezső Sportcsarnok

Az előző idény harmadik „dobogósa” viszont pályára lép, méghozzá hazai pályán fogadja a keleti csoportból átkerülő UTE-t. Érdekesség, hogy a pécsiek egyik játékosa, Huszty Dániel éppen korábbi csapata ellen debütálhat új együttesében, az UTE-ban. A lilák a Hidegkútat legyőzték a felkészülés során, a másik csoportriválistól, a Szigetszentmiklóstól viszont kikaptak hétfőn. Nagy meglepetés lenne, ha ponttal vagy pontokkal jönnének haza a túráról.

Címkék

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink