Két meccset pótolt a TF
2022.01.11 | 22:30
Két meccset pótolt a TF

A TFSE csapata kisebb-nagyobb gondok miatt eddig riválisainál jelentősen kevesebb találkozót tudott megvívni az utóbbi hónapokban, ám ezen a statisztikán múlt héten javítani kezdtek, hiszen két nap alatt két elmaradt meccsüket is pótolták a kék-fehérek. Ugyan kevés sikerrel jártak, hiszen mindkét találkozón sima vereséget szenvedtek, de dicsérendő, hogy elkezdték behozni lemaradásaikat. Lássuk, mi is történt ezeken a mérkőzéseken!


NBI 6. és 9. forduló, pótolt találkozók


DEAC - TFSE 6-0 (2-0)
2022.01.06., Debreceni Egyetemi Sportaréna
Vezette: Forgács - Szűcs - Vilmányi

DEAC: Torma - Krascsenics, Üveges, Fülöp D., Horváth V.
Csere: Kajári, Tóth A., Tóth N., Sovány, Pócsik, Nagy A., Gajzágó, Czégény
Vezetőedző: Quirikó Vivien

TFSE: Császár - Kovács Sz., Winternitz, Bozsik, Bagdi
Csere: Dióssy, Farkas
Vezetőedző: Soltész Levente

Gólszerzők: Fülöp (6'), Krascsenics (8', 24', 27'), Üveges (23'), Tóth A. (39')

Nem tartalékolt a debreceniek vezetőedzője, hiszen a legerősebb kezdővel léptek pályára a cívisvárosiak. Ennek köszönhetően a félidőben már kétgólos volt a hazai előny, először az ex-gyulai Fülöp Diána volt eredményes, majd pedig Krascsenics Csilla szerezte meg első találatát a mérkőzésen. Rövid szünet után egy sokkal magabiztosabb DEAC lépett ki az öltözőkből. A második félidő első öt percében már kétszer annyi találatot szereztek a hazaiak, mint az első félidőben összesen, és messze volt még a hármas sípszó. A biztos vezetés tudatában már nyugodtabban cserélhetett Quirikó Vivien, főleg azért is, mivel pár nap pihenő után játékosaira a Magyar Kupa küzdelmei is vártak, de ettől függetlenül a debreceni lányok nem engedtek ki. Hat gólig meg sem álltak, amiből hármat, azaz a találatok felét Krascsenics szerezte, míg Soltész Levente lányai nem tudták bevenni Torma Lilla kapuját.

A találkozóról Derencsényi István fotói itt érhetők el.

A lelkes női futsal-rajongók a teljes találkozót is visszanézhetik a DEAC TV jóvoltából.
Astra HFC - TFSE 7-3 (5-1)
2022.01.07., Üllő Városi Sportcsarnok
Vezette: Liebhardt - Muhari - Soós

Astra: Hargas - Balogh N., Varga, Csolti, Dorner
Csere: Boros (kapus), Kubitsch, Németh A., Soós, Baksa, Megyesi
Vezetőedző: Dombó János

TFSE: Császár - Kovács Sz., Farkas, Dióssy, Winternitz
Csere: Bozsik, Bagdi
Vezetőedző: Soltész Levente

Gólszerzők: Csolti (2', 10', 16', 33'), Balogh N. (13'), Varga (20' - büntetőből), Németh A. (25'), illetve Dióssy (5'), Bozsik (25', 29')

Sárga lap: Németh A. (26'), illetve Bozsik (34')

Két napon belül a második meccsét vívta a TFSE, de legalább az Astra ellen nem kellett messzire utazniuk, hiszen Üllő városa igen közel fekszik Budapesthez. Ettől függetlenül a hazai pálya előnye a rózsaszíneknél volt, akik ezt rögtön ki is használták - Csolti Réka révén már a második percben elkezdték a gólgyártást. A vendégek is résen voltak, amíg bírták erővel, hiszen Dióssy Dorottya révén három perccel később ki tudtak egyenlíteni. Nem tartott azonban sokáig a döntetlen állás, egészen pontosan öt percig, amíg az Astra újfent meg nem szerezte a vezetést, ahogyan először, úgy most is Csolti révén. A félidőig még háromszor voltak eredményesek a hazaiak, így négygólos előnnyel vonulhattak pihenőre. A második játékrészben kicsit visszavett kezdeti lendületéből az Astra, ezt a vendégek is megérezték, hiszen 2-2 találatot szereztek a csapatok, így kitartott a négy gólnyi hazai fór. A meccs embere a hazaiaknál egyértelműen Csolti Réka volt, aki általában játékával hívja fel a figyelmet, nem a rúgott gólokkal, de ezúttal négyszer is eredményes tudott lenni a fiatal Astra-játékos. A vendégeknél pedig Bozsik Nikolett a második félidőben hiába duplázott, az eredmény szempontjából sokat már nem jelentett.

A találkozóról Sajó Dóra képeit itt megtekinthetik. 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
Támogatóink

Partnereink