Gólkirálynők a másodosztályban - Kelet
2021.05.30 | 15:30
Gólkirálynők a másodosztályban - Kelet

A gólvágók versenye idén is szoros volt, különösen Nyugaton volt minimális a különbség az első két helyezett között. Keleten idén 16 találkozó állt a hölgyek rendelkezésére növelni góljaik számát, míg Nyugaton 18 meccsen tehettek gólérzékenységükről tanúbizonyságot. A jók között a legjobbak azonban Márton Dóra és Pasker Renáta lettek, mindketten 26 alkalommal találtak az ellenfél kapujába.

Elsőként Márton Dórával, a Tóalmás kiválóságával beszélgettünk, aki tükörsimán utasította háta mögé riválisait, hiszen a második helyen végzett gólvágó, és közte tíz (!) találat volta különbség. Azért is különösen nagy értékű győzelem ez, mert a legjobb ötben két volt válogatott, korábbi NBI-es futsalos is volt, többek között őket is megelőzte Dóri. A bajnokságról, gólkirályi címéről, és a futsalról beszélgettünk.FH: Mit gondolsz az elmúlt évedről egyénileg?
- Hullámzónak mondanám leginkább. Voltak jobb és rosszabb időszakaim is ebben az évben, de összességében elégedett vagyok a teljesítményemmel.

FH: Kihozta a maximumot az SK Tóalmás az idei szezonból?
- Úgy gondolom, hogy igen. Újoncként tisztességesen helyt álltunk a másodosztályban, nagyon jó helyezést elérve. Egy vitatható pontlevonás miatt csúsztunk csak le a dobogó tetejéről. Szinte gondolni se mertünk ilyen eredményre a szezon elején.

FH: Mik a céljaid egyéni-, illetve csapatszinten?
- Az egyéni és csapatcél megegyezik, mégpedig megnyerni az NBII-t.

FH: Van példaképed? Szoktál futsalt nézni?
- Híres példaképem nincs, de van az életemben olyan személy, akire a magánéletben és a sport terén is egyaránt felnézek. Időnként szoktam futsalt nézni, de nem rendszeresen.

FH: Mik az elképzeléseid a jövőre nézve? Hosszútávon is szerepet szánsz a futsalnak?
- Jövőbeli terv, hogy minél tovább játszhassak és jobbnál jobb eredményeket érjek-, illetve érjünk el a csapattal. Hosszútávon szerepet szánok neki, de mivel nem ebből keresem a kenyerem, benne van, hogy ezt az élet majd felülírja.

Köszönjük szépen az interjút Márton Dórának, még egyszer gratulálunk a gólkirályi címéhez, és sok sikert kívánunk a további terveihez!

Hírdetés

Videók

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2021.04.14 | 01:24
2021.04.13 | 07:34
2021.04.06 | 15:45
Férfi válogatott
2021.04.04 | 22:45
2021.03.11 | 08:14
Férfi válogatott
2021.03.08 | 13:51
Támogatóink

Partnereink