Érdekes forduló elé nézünk
2021.01.24 | 14:40
Érdekes forduló elé nézünk

Sajnos a másodosztály mérkőzéseinek lejátszását is nehezíti a koronavírus-helyzet, a kilencedik játéknapon is láthatunk néhány halasztást a csapatoktól. Remélhetőleg a következő hónapokban javul a helyzet, és minden elmaradt, elhalasztott mérkőzést sikeresen, egészséges játékosokkal be tudnak pótolni a csapatok.

 

NBII Kelet

 

SK Tóalmás – Csorvási SK 7-2 (6-1)
2021.01.10., Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola
Vezette: Kovács – Krózser – Antal

Az első kilencedik fordulós mérkőzésre már múlt héten sor került, ahol némileg talán várható eredmény született, csak a különbség volt a kérdés, amit Szabó Boglárkáék ötgólosra alakítottak. Már az első félidő legelején eldőlt a meccs, hiszen még nem telt el öt perc a találkozóból, mikor a hazaiak már három góllal vezettek. Hasonlóan folytatódtak az események, egyedül a mérkőzés derekán ébredt fel kicsit a Csorvás, szereztek is két gólt, utána főleg mezőnyben folyt a küzdelem, de Antalicz az utolsó percben még betalált, kialakítva ezzel a 7-2-es végeredményt.

SK Tóalmás: Rádi – Szabó B., Kiss, Képes, Véglás
Csere: Lőrincz, Varga-Volentér, Antalicz, Márton, Pálházi
Edző: Németh László

Csorvási SK: Kis K. – Zvolenszki, Németh V., Kurta, Kis V.
Csere: Sánta, Balogh, Balikó, Farkas, Hoffmann
Vezetőedző: Melich Viktor

Gólszerzők: Szabó B. (1’), Véglás (3’), Kiss (4’), Márton (12’), Pálházi (15’), Antalicz (17’, 40’), illetve Kurta (20’), Kis V. (22’)

Sárga lap: Véglás (31’)

 

Dévaványai SE – MVFC Berettyóújfalu
2021.01.24.
Varga Lajos Városi Sportcsarnok

A forduló egyik legérdekesebb mérkőzésének ígérkezik a Mezei-Vill dévaványai vendégjátéka, hiszen a berettyóújfalui gárda az egyetlen a mezőnyben, aki még mindig veretlen! Persze ezt az is nagyban segíti, hogy eddig csak három mérkőzést játszott Ugrai Csilla csapata, éppen ezért kíváncsian várjuk, a listavezető otthonában is meg tudják-e tartani ezt a szép statisztikát. A két gárda az idei szezonban még nem találkozott egymással, de éppen itt az ideje, egy győzelemmel tovább növelheti előnyét, és folytathatja a bajnokság megnyeréséért vívott harcát a Dévaványa. Kérdés, meg tudja-e ezt nehezíteni az MVFC.

 

Reklámpress-BTC – Miskolci Vénusz
2021.02.13. 12:00
Bátonyterenyei Városi Sportcsarnok

Az első halasztott párharc a fordulóban majd Valentin-napot megelőzően, február 13-án kerül lejátszásra. A Vénusz utazik Bátonyterenyére, előző mérkőzésükön a Tóalmás ellen szereztek vereséget a miskolciak, ezzel ellentétben a BTC idén még veretlen, a Dévaványát óriási rangadón győzte le Tóth Zsolt csapata, ezután pedig a Mezei-Villel játszottak döntetlent. Mindkét csapat jól teljesít(ett) a Magyar Kupában, a BTC a legjobb tizenhat csapatig jutott, a Miskolc pedig még mindig versenyben van a legjobb nyolc között, habár az első mérkőzésükön kikaptak a Budaörs otthonában. Így jó mérkőzésnek ígérkezik a találkozó, bár majd csak februárban derül ki az eredménye.

 

NBII Nyugat

 

Máltai SE – ELTE-BEAC
2021.01.23. 13:00
Érd, Treff Sportcsarnok

A Máltai SE még mindig az egyetlen csapat, aki naprakész a lejátszott meccsek számát illetően, hiszen egyszer sem halasztottak eddig. Az ELTE csapatát ezzel ellentétben eléggé megtizedelte a koronavírus, a Magyar Kupa küzdelmeiből is emiatt léptek vissza, így eddig mindössze három mérkőzést tudtak lejátszani az egyetemisták. Az első ezek közül éppen a Máltai SE ellen volt, ott a vendéglátó fővárosiak otthon tudták tartani a három pontot ellenfelükkel szemben. Itt a visszavágás lehetősége a Máltai SE-nek, most ők lehetnek a kellemetlen vendéglátó szerepében, ráadásul egyre jobb formában vannak, legutóbb a jó játékerőt képviselő Viadukt csapatát múlták felül.

 

Kelen SC – Viadukt SE Biatorbágy
2021.01.24. 14:30
Aréna Törökbálint

A Kelennek jót tett a téli pihenő, hiszen futsalcsapatuk parádésan kezdte az évet: előbb a paksi Atomerőmű SE csapatát, majd a Dunaújvárost verték meg, ráadásul nem is kicsit, mindkét meccsen ötnél több gól volt a két gárda között. A Viadukt ezzel ellentétben nem lehet elégedett az eddigi teljesítményével 2021-ben, hiszen előbb a Máltai SE, majd három napra rá a Csepel csapata ellen szenvedtek vereséget Ferenczi Annáék. A két csapat első találkozóján a Viadukt örülhetett, kíváncsian várjuk, ezúttal ki viszi haza a három pontot, vagy tartja otthon, hiszen mindkét csapat Törökbálinton játssza hazai mérkőzéseit. Annyi biztos, hogy zöld-fehér siker fog születni a találkozón. J

 

Csepel UP SE – Atomerőmű SE
2021.01.24. 15:00
Csepeli ÁMK

A jobb napokat is megélt paksi Atomerőmű SE-t látja vendégül a listavezető Csepel. A feljutásért küzdő hazaiaknak ez mondhatni egy kötelező győzelem, pláne azután, ahogy a kupában is jól teljesítettek, a legjobb nyolc között megszorongatva a Szekszárd csapatát. A paksiak nagyon szimpatikus gárdát alkotnak, bár az idei évben nem sok babér termett eddig nekik, kettőből kettő meccsen vereséget szenvedve, ezzel kicsit lejjebb is csúsztak eddigi előkelő pozíciójukból.

 

Kalafa SE – Dunaújváros
2021.06.30. (?)
Szári Sportcsarnok

Nyugaton is halasztottak mérkőzést, méghozzá a Kalafa és a Dunaújváros rangadóját. Jelenleg a két csapat áll a dobogó két alsóbb fokán, így különösen érdekes lehet, milyen eredmény születik a mérkőzésen. A meccsek időpontjainak ide-oda pakolgatása miatt a párharcot fordítva, Dunaújvárosban már lejátszották két hete, akkor a hazaiak egy nagyon szoros mérkőzésen tartották otthon a három pontot. Azóta pedig meglepően sima vereséget szenvedtek a feljövő Kelen SC-től, míg a Kalafa Paksról vitte haza a három pontot. Így a tabella szempontjából fontos lehet, hogy mi az eredmény, bármikor is lesz lejátszva a találkozó.

 

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink