Elhozta a három pontot a Berettyóújfalu Dévaványáról
2021.03.09 | 11:00
Elhozta a három pontot a Berettyóújfalu Dévaványáról

Mint azt a másodosztályban már megszokhattuk, megint születtek érdekes eredmények. Keleten is, Nyugaton is volt rangadó a hétvégén, és nem mindenhol az nyert, akire előzetesen számítottunk. Nézzük a 14. forduló történéseit részletesen!


Női futsal NBII 14. forduló

Keleti csoport


Csorvási SK - SK Tóalmás 1-13 (0-8)
2021.03.07., Békéscsaba, Evangélikus Sportcsarnok
Vezette: Baráth - Szigeti - Gyebrovszki

Csorvási SK: Kis K. - Zvolenszki, Kis V., Sánta, Farkas
Csere: Volent, Jávorka, Erdélyi, Balikó
Vezetőedző: Melich Viktor

SK Tóalmás: Rádi - Szabó B., Kiss N., Márton, Képes
Csere: Antalicz, Lőrincz
Edző: Gacsályi Attila

Gólszerzők: Erdélyi (27'), illetve Kiss N. (2', 16'), Szabó B. (5', 10', 11', 17', 23', 24', 28'), Lőrincz (11'), Képes (17'), Antalicz (27'), Márton (35')

Múlt héten kiemeltük a Dévaványát, hogy milyen magabiztos győzelmet arattak a csetlő-botló Csorvás ellen. Ezen a héten ugyanezt mondhatjuk a Tóalmásról, egy pillanatig se volt kérdés, hogy ki fogja győztesen elhagyni a parkettet. Megmutatták a foguk fehérjét a vendégek, nem álltak le a gólszerzéssel, és még a múltkori Csorvás elleni eredményüket is majdnem megduplázták. A Ványa bukásával a Tóalmás előzhet, ha bepótolták hiányzó meccseiket, és először az évben akár a tabella élére is állhatnak. Várjuk a folytatást.


Dévaványai SE - MVFC Berettyóújfalu 4-5 (0-3)
2021.03.07., Gyoma, Varga Lajos Városi Sportcsarnok
Vezette: Korbely - Sechna - Takács

Dévaványai SE: Szabó A. - Nagy Z., Kurai, Furka, Kasznár
Csere: Beinschróth, Szabó T., Zeller, Bereczki, Molnár, Tóth N., Szűcs
Vezetőedző: Tanács Zoltán

MVFC: Pozsgai M. - Lengyelné Abdai, Erős, Balogh, Petrik
Csere: Nagy A., Tóth A., Pozsgai K., Madzin, Hetrovics
Vezetőedző: Ugrai Csilla

Gólszerzők: Kasznár (21'), Molnár (24'), Furka (34'), Kurai (36'), illetve Balogh (1', 6', 30'), Erős (11'), Lengyelné Abdai (40')

A forduló legnagyobb bravúrja, illetve talán meglepetése is volt az, hogy a Mezei-Vill elhozta a három pontot a Dévaványa otthonából. Ugrai Csilla és Tanács Zoltán csapatai igazi rangadót játszottak egymással, és biztosak vagyunk benne, hogy meglepte a hazaiakat az, hogy a vendég Berettyóújfalu már az első percben megszerezte a vezetést, majd öt percre rá növelni is tudta. Az első játékrészben még egyszer betalált a Mezei, így három nulla állt az eredményjelzőn, amikor a félidőt jelző sípszó elhangzott. Hasznosak lehettek a félidei utasítások a hazai öltözőben, hiszen a második játékrész úgy kezdődött, ahogy az első, csak most a Dévaványa szerzett öt percen belül két gólt. A harmincadik percben Balogh Erika megszerezte harmadik találatát, visszaállítva ezzel a kétgólos különbséget a csapatok között. Nem adták fel azonban a zöld-fehérek, két perc alatt két találatot szerezve kiegyenlítették az eredményt. Sokáig úgy nézett ki, hogy ezután már mindkét csapatnak ki kell egyeznie a döntetlenben, de az utolsó percben jött a dráma: Lengyelné Abdai Emese találatával hazavihették a három pontot a berettyóújfaluiak.


A Miskolci Vénusz - Reklámpress-BTC találkozóra a vendégek nem utaztak el, így a hazaiak 3-0-ás győzelmével került jóváírásra a meccs, ahogy az ilyenkor lenni szokott.


Csepel UP SE - Viadukt SE Biatorbágy 3-2 (0-1)
2021.03.06., Csepeli ÁMK
Vezette: Liebhardt - Puskely - Antal

Csepel UP SE: Káli - Szűcs, Gula, Kókai, Pável
Csere: Buchmüller A., Horváth F., Nagy B., Forgács, Tajti
Edző: Kincses Ernő

Viadukt SE: Boros - Tóth K., Suhajda, Mosolics, Bozsik
Csere: Hegyi

Gólszerzők: Gula (24'), Horváth F. (37'), Kókai (40'), illetve Mosolics (20' - büntetőből), Suhajda (27')

Nem ígérkezett rangadónak a találkozó, de a Csepel kevés nap alatt sok meccset kell, hogy lejátsszon, így nem tudhattuk előre, melyik arcukat mutatják Kincses Ernő lányai. Az első félidő nem is szült gólt, egészen az utolsó percig, amikor Mosolics Alexandra büntetőből megszerezte vezetést a Viaduktnak, némi meglepetésre. A második játékrészben egy sebességgel feljebb kapcsolt a Csepel, ki is egyenlítettek, de három percre rá újra a vendégek szerezték meg a vezetést. Nem voltak türelmetlenek a hazai Csepel játékosai, kifárasztották ellenfelüket, és a találkozó utolsó három percében az egyenlítő gólt, majd a lefújás előtt nem sokkal a győztes találatot is megszerezték Kókai Krisztina révén.


Máltai SE - Dunaújváros 2-1 (1-1)
2021.03.07., Érd, Treff Sportcsarnok
Vezette: Kovács - Páldi - Molnár

Máltai SE: Jánoshegyi - Kelemen, Béres, Mészáros, Steiner
Csere: Fekete, Nyiri-Hopka, Hipság, Bátori, Benedek, Wagner
Vezetőedző: Szabó Dávid

Dunaújváros: Szabó Zs. - Somogyi, Sraj, Pasker, Szabó A.
Csere: Gulyás, Szpisjákné
Vezetőedző: Vígh György

Gólszerzők: Béres (20', 36'), illetve Pasker (12')

Sárga lap: Mészáros (37'), illetve Somogyi (10')

Az újvárosiak múlt héten parádés eredményt arattak, hiszen megverték a Csepelt, így most már nem csak a több lejátszott mérkőzés miatt van az élen a Málta. Meg is mutatták, hogy abszolút nem véletlen az első helyezésük, pedig az első félidő derekán a vendég Dunaújváros szerzett vezetést, ki más, mint Pasker Renáta góljával. Nem hagyták ezt azonban annyiban a máltaiak, az első játékrész utolsó percében egyenlítettek Béres Lilla találatával, majd újra ő volt az, aki a győztes gólnál betalált. Ezzel a Máltai SE már hatmeccses győzelmi sorozatban van, és továbbra is vezetik a másodosztály Nyugati csoportját.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

U19 futsal felkészülési mérkőzés: Magyarország - Ukrajna
2024.04.20 | 06:28
Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink