Egy pontot ért a Budaörs remek hajrája
2023.01.22 | 22:59
Egy pontot ért a Budaörs remek hajrája

A második kör zárómeccsét rendezték a fővárosban vasárnap délután, ahol a TF fogadta a Budaörsöt. A vendégek a megszokott szűk létszámmal érkeztek, de legjobbjaik ott voltak, így bizakodhattak, igaz az egyetemisták tűntek az esélyesebbnek.

A találkozó a vendégeknek indult jobban, hiszen a fiatal Buzás rögtön megszerezte a vezetést. A folytatásban a TF irányította a mérkőzést, de sokáig nem tudtak betalálni, ahogy ellenfelük sem. A következő gólra közel 15 percet kellett várni, ekkor Kókány törte meg a jeget, így kezdődhetett minden elölről. Az egyetemisták lendületben maradtak és a fölényük a félidő legvégén újabb góllá érett. Egy remek összjáték után Balogh vette be a budaörsiek kapuját, így a vendéglátók mehettek szünetre előnnyel.

A második játékrész egy nagy Budaörs helyzettel kezdődött, de Ősz remekül védett. Ezután inkább mezőnyben folyt a játék, sok hibával játszottak a csapatok, és egymás hibáiból próbáltak élni. Ahogy telt az idő, egyre több lett a szabálytalanság, így a hajrához érve a vendégek összegyűjtötték a hat faultot, így a TF rúghatott kisbüntetőt. Balya állt a labda mögé, aki magabiztos ítéletvégrehajtónak bizonyult, így kettő volt az előnyük. Ekkor kevesen gondolták, hogy a hazaik a végén még örülhetnek a döntetlennek is, pedig így történt. Két perccel később, egy szép támadás végén Koch szépített közelről, ami után vérszemet kapva tovább rohamozott a Budaörs. Úgy tűnt, nem lesz meg az egyenlítés, de az egyetemisták kitámadtak, és egy labdavesztés után a vendégek egy gyors kontrát vezetve, Búzás révén kiegyenlítettek, fél perccel a vége előtt. Az igazi csattanó még ezután jöhetett volna, de egy másodperccel a vége előtt a budaörsiek közvetlen közelről csak a kapufát találták el, így maradt a döntetlen. A meccs összképe alapján a TF közelebb állt a győzelemhez, de hagyta elúszni a három pontot, amiért csak magát okolhatja. Az egy ponttal a Budaörs tovább növelte előnyét a Csepel előtt, míg a fővárosiak nem tudtak közelebb kerülni a szintén egy pontot szerző Tolnához.


TFSE-BESTRONG - BUDAÖRS 3-3 (2-1)

Vasas Sportcsarnok, 50 néző
Játékvezetők: Szuhodovszki D., Csete, Szuhodovszki I.

TFSE: Ősz - Gruber, Folk, Varga, Kókány
Cserék: Kovács, Kota, Balogh, Kovács, Balla
Vezetőedző: Csernai Gábor

Budaörs: Pethő - Fábián, Koch, Oláh, Buzás
Cserék: Kardosi, Tóth, Kajdy
Vezetőedző: Horváth Ferenc

Gólszerzők: Balogh, Kókány, Balya illetve Buzás (2), Koch

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC - Csepel FC 2023.09.22
2023.09.23 | 22:38

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2023.09.12 | 14:15
2023.07.27 | 13:00
2023.05.31 | 14:15
2023.04.16 | 22:41
Támogatóink

Partnereink