Dobogósok csatája Debrecenben!
2022.02.04 | 15:06
Dobogósok csatája Debrecenben!

A TFSE lassan pótolja összes elmaradt meccsét, így kezd kiegyenesedni a tabella. Szerdán a Tolnát fogadták, ahol Vámosiék hozták a kötelezőt, így megközelítették a dobogósokat pontszámban. Hétvégén, vasárnap egyébként végre teljes fordulót rendeznek, ahol ez a két csapat újra megmérkőzik egymással, de ezúttal Tolnán. Mellette a Budaörs a Csepelt fogadja, míg a játéknap rangadóját Debrecenbe rendezik, ahova az Astra látogat.

13. forduló:


BUDAÖRS ENDO PLUS SERVICE – CSEPEL UTÁNPÓTLÁS SE
14:00 Budaörs, Városi Sportcsarnok

A budaörsiek bravúros győzelmet arattak a listavezető otthonában, így már pontszámban utolérték a Debrecent és csak rosszabb gólkülönbséggel szorulnak a második helyre. Ez a siker akkor ér sokat, ha hozzák a kötelező meccseket, főleg hazai környezetben, Ilyennek ígérkezik a hétvégi találkozó is, ahol a Csepelt fogadják. A vendégek legutóbbi bajnokija elmaradt betegségek miatt, így volt idejük rendezni a sorokat. Az első két egymás elleni meccsen a Budaörs örülhetett és vélhetően ez most sem lesz másként.

 

DEAC – ASTRA-ACTIVTEK HFC-ÜLLŐ
17:00 Debreceni Egyetemi Sportcsarnok

A forduló rangadójára kerül sor Debrecenben. A hazaiak fájó vereséget szenvedtek legutóbbi hazai meccsükön, így már nincs pont előnyük a Budaörssel szemben. Ha szeretnének az élen maradni, kötelező otthon tartani a három pontot, ellenkező esetben lecsúsznak a második helyre és az Astra is felzárkózik rájuk. A hazaiak számítanak az esélyesnek, de ez így volt a szezon elején is, aztán az üllői együttes alaposan megtréfálta a címvédőt. Október elején négy góllal nyertek Varga Adélék. A második körben a DEAC vissza tudott vágni idegenben, így megmutatta, hogy letudja győzni a Dombó-alakulatot. Az, hogy most sikerül-e, az nagyban attól is függ, hogy milyen kerettel tudnak kiállni. Ha mindenkire számíthat a szakmai stáb, meglehet a hazai győzelem Üvegeséknek.

 

2F-BAU TOLNA-MOZS – TFSE-BESTRONG
17:00 Tolna, Városi Sportcsarnok

Frissek az élmények egymásról a feleknek, hiszen szerdán már találkoztak a fővárosban. Az első félidőben még tudták tartani a lépést az egyetemisták, de fordulás után már csak a Tolna szerzett gólt. A TF amióta új játékosokat igazolt, stabilabbá vált a játéka, de pontszerzésre egyelőre még nincs esélye, legalábbis az élcsapatok ellen. Ez vasárnap is így lesz, hiszen ezúttal idegenben kell helyt állni a dobogóra tartó Reveland lányok ellen. A szezon elején Vámosiék kiütötték az egyetemistákat, de ezúttal valószínűleg nem lesz ekkora különbség.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
Támogatóink

Partnereink