Budaörsi bravúrgyőzelem a TF otthonában!
2021.02.22 | 11:45
Budaörsi bravúrgyőzelem a TF otthonában!

Női futsal NBI 13. forduló


TFSE - Budaörs Futsal 0-1 (0-0)
2021.02.21., Vasas Sportcsarnok
Vezette: Apkó - Török - Dobó

TFSE: Móczik - Kiss G., Pádár, Benkő, Folk
Csere: Ősz (kapus), Tell, Kiss G., Kovács, Janicsek, Dióssy, Králik, Winternitz
Vezetőedző: Csernai Gábor

Budaörs Futsal: Terdik - Bede Anna, Fábián, Megyeri, Koch
Csere: Kajdy, Kardosi, Bede Anett, Nagy A., Majtán
Edző: Korozmán Krisztián

Gólszerzők: Fábián (33')

Sárga lap: Folk (18')

A TF az alapszakasz győzelemért küzd, míg a Budaörs azért, hogy bekerüljön a legjobb négybe, ami rájátszást ér a számukra. Mind a két csapat riválisa nyert szombaton, így mind a két együttes győzelmi kényszerben volt. Ebben a szezonban kétszer már összemérték erejüket, először a fővárosban, ahol szoros TF győzelem született, majd Budaörsön, ahol döntetlen lett a vége. Most ismét az egyetemisták otthonában rendezték a mérkőzést, de nem csak ezért voltak ők az esélyesek, hanem mert kiváló formában voltak, Pádár vezérletével. Legutóbbi négy meccsüket egyaránt megnyerték, magabiztos játékkal, amelyeken összesen 13-szor volt eredményes az egyetemisták gólfelelőse.

Ahogy várható volt, a hazaiak léptek fel támadóbban, míg ellenfelük teljesen visszaállt a kapuja elé, kontrákra berendezkedve. A TF türelmesen játszott, de nem nagyon talált fogást a vendégeken, akiknél elvétve volt csak a labda, és nem is nagyon tudtak eljutni a hazai kapuig. Jobbára mezőnyjáték folyt a pályán, és ritkán forogtak veszélyben a kapuk. Hiába a hazai mezőnyfölény, igen meddőnek bizonyult. Nem is volt meglepő, hogy mind a két kapu érintetlen maradt az első félidőben.

A térfélcserét követően bátrabban kezdett a Budaörs, két jó lövésük is akadt, de gólt nem sikerült belőle szerezniük. A kezdeti lendület után a hazai csapat visszavette az irányítást és szinte végig a vendégek térfelén történtek az események, de igazi helyzet nem alakult ki. Terdiknek és Mócziknak sem kellett igazi bravúrt bemutatni. Ahogy telt az idő, egyre jobban úgy tűnt, hogy egy gólos mérkőzés lehet, és aki betalál, az örülhet a végén. Ez végül Korozmán Krisztián lányainak sikerült. A 33. percben az első igazi veszélyes kontrájukat gólra váltották, ami egy gyönyörű összjáték után született. Fábiánt remekül ugratták ki, aki a kilences vonalról nem hibázott. A hátralévő időben mindent egy lapra feltéve rohamozott a TF, és eljutottak kisebb-nagyobb lehetőségekig, de ezúttal nem tudtak betalálni. Ezek ismeretében némi meglepetésre a vendég begyűjtötték a három pontot, de nem érdemtelenül, hiszen fegyelmezetten és lelkesen védekeztek, kihasználva szinte egyetlen helyzetüket.

Az egyetemisták ezzel elveszítették az első helyüket, de még mindig a saját kezükben a sorsuk, hiszen az utolsó fordulóban a DEAC együttesét fogadják, és ha nyernek, akkor még visszaelőzhetnek, persze ehhez előtte győzni kell Szekszárdon. Ami a Budaörsöt illeti, visszaelőzte a bravúrgyőzelmet arató Tolnát, és ha legyőzi jövő héten riválisát, bebiztosítja részvételét a legjobb négy között. Ellenkező esetben az utolsó forduló dönt majd.

Korozmán Krisztián, Budaörs: - Szerettünk volna ma meglepetést okozni a fordulók óta remek formában játszó TF ellen. Harcos küzdelmes meccsen sikerült is, igazi nagybetűs CSAPATKÉNT. Amit meccs előtt Horváth Szabival kitaláltunk, az ült egész mérkőzésen. Gratulálok a lányainknak a győzelemhez. Készülünk a jövőhétre, ahol a Tolna ellen szeretnénk bebiztosítani a helyünket a felsőházi rájátszásban.

Csernai Gábor, TFSE: - Borzalmasan rossz mérkőzést sikerült játszani. Nem értem, hogy két ilyen jó játékosokból álló csapat, hogy tudott ilyen alacsony színvonalú játékot produkálni. Remélem nekünk ez volt az utolsó ebben a szezonban. Ellenfelünknek gratulálok, a nagy küzdésüknek 3 pont lett a jutalma.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink