A döntő harmadik felvonása következik a fővárosban!
2024.05.25 | 16:37
A döntő harmadik felvonása következik a fővárosban!

A férfiak mellett a hölgyek bajnoki döntője is zajlik, ahol szintén a harmadik felvonás következik. Itt is hasonlóan alakultak a dolgok, mind a két mérkőzésen a vendégcsapat örülhetett, így 1-1-es állásról folytatódnak a küzdelmek.

A fővárosban kezdődött a párharc, ahol talán meglepetésre a Tolna nyerni tudott, így előnnyel várhatta az egy héttel ezelőtti második összecsapást. Az egyetemistáknál sikerült rendezni a sorokat a kupa és a bajnoki vereség után, és azt az arcát mutatta, amit a bajnokság folyamán láthattunk tőle. Ez jó helyzetkihasználással is párosult, így igazából már szünetre eldöntötték a meccs sorsát. Szép gólokat szerezve három gólos előnyre tettek szert, és a Tolna hiába rohamozott a fordulás után, nem volt esélye a fordításra, így a TF kiegyenlítette a párharcot, így kezdődhet minden elölről.

Ezúttal is a TF otthonában csapnak össze a felek, ahol az első meccset leszámítva a Viza lányok örülhettek. A kérdés, hogy meg tudják-e ismételni előző heti játékukat, mert abban az esetben jó esélyük van megszerezni a győzelmet és egy sikerre lennének történetük első bajnoki címétől. Persze a vendég is hasonló lelkesedéssel és önbizalommal érkeznek. Deczki Vandáék is úgy gondolják, hogy ha az első meccsen tudtak nyerni idegenben, most sem lehetetlen. Ehhez javulniuk a legutóbbihoz képest, mert sok hibát elkövettek, és mellette rengeteg helyzetet elpuskáztak. Esélyük csak akkor van, ha maximális koncentrációval játszanak és jobban sáfárkodnak a helyzeteikkel.

Egy biztos, hogy aki veszít vasárnap délután, annak már nem lesz hibázási lehetősége, és nagyobb nyomással játszik majd a folytatásban.

Viza Krisztián, a TFSE edzője: - Az első mérkőzésen egy nagyon motivált Tolnával találkoztunk, ami párosult a mi dekoncentrált játékunkkal és megérdemelt Tolnai győzelem született. Múlt vasárnap tudtuk, ha nem mi hagyjuk el nyertesen a pályát, akkor borzalmasan megnehezítjük a saját dolgunkat. Ennek fényében léptek pályára a hölgyek és teljesen elégedett voltam, mind a mutatott játékkal, mind a csapat hozzáállásával. Vasárnap 1-1-ről folytatódik a párharc, ismét hazai környezetben. Egy kiélezett mérkőzést várok és bízom benne, hogy a lélektani előny nálunk lesz a mérkőzés után.

Reveland Zoltán, a Tolna edzője: - Fontos mérkőzés következik mindkét fél számára, mivel a vesztesnek már nem lesz több hibázási lehetősége. Az első meccsen talán a szerencsével sem álltunk hadilábon, mivel a TF sok helyzetet elpuskázott, de ez a második meccsre megváltozott, jó százalékban használták ki a hibáinkat illetve mi nem a megfelelő felfogásban, alázattal játszottunk és ez sima vereséghez vezetett. Ahhoz, hogy újra tudjunk nyerni, kellő energiákat kell mozgósítani, végig koncentráltnak kell maradni. Csapatként kell funkcionálni, nem szabad kizökkeni, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk. Sokat beszélgettünk erről a héten, remélem, hogy megértették a lányok, hogy csak így lehetünk sikeresek. Maximálisan bízom a csapatban, hogy újra előnyből tudjuk folytatni a párharcot!

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
Támogatóink

Partnereink