Zárul az első kör a férfi NBI-ben!
2021.10.25 | 09:01
Zárul az első kör a férfi NBI-ben!

Az alapszakasz első kérnek végéhez érkeztünk, ahol azért már jól láthatóak az erőviszonyok. Két mérkőzést már a múlt héten lejátszottak. A címvédő Haladás legyőzte hazai környezetben a TFSE gárdáját, akik remekül helyt álltak. A Másik mérkőzésen a forduló rangadóját rendezték, ahol igen kiélezett közdelemben, több vitatott ítélet mellett a Mezei-Vill elhozta Veszprémből a három pontot.

 

NYÍGYULAJ FUTSAL – KISTARCSA FUTSAL
18:30 Nyírbátor, Városi Sportcsarnok

A Nyírgyulaj eddig több olyan mérkőzést is elbukott, ahol győzelmi esélyei voltak, de valahogy nem sikerült pontot szerzenie. Most megint egy olyan összecsapás következik, ahol abszolút reális, hogy begyűjtik a három pontot. Az újonc Kistarcsát fogadják, akik szintén többször ott voltak a pontszerzés küszöbén, de végül elmaradt. Így volt ez legutóbb is, a Veszprém ellen. Jól játszottak, és megvolt az esély az első bravúrra, de ezúttal sem tudtak élni a kínálkozó lehetőségekkel. Most papíron egy könnyebb ellenfél következik, de ettől még nehéz dolguk lesz Nyírbátorban, ahol a hazaiak számára kötelező a győzelem, ha előrébb akarnak végezni az alapszakaszban, amire azért van reális esély.

 

SG KECSKEMÉT FUTSAL – ARAMIS SE
19:00 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Nagy lehetőséget szalasztott el az előző játéknapon az Aramis hazai környezetben. Amennyiben legyőzte volna az Újpestet, egyrészt leszakította volna az üldözőit teljesen, másrészt tartotta volna a lépést a felsőházi csapatokkal. De Horváth és Büki hiányát nem bírták el és kikaptak. Ami jó hír, hogy utóbbi biztosan lesz már, mivel lejárt az eltiltása, de Horváth sérülés miatt továbbra is kérdéses. Bükire nagy szükség is lesz egyébként, mert nélküle a támadójáték nem az igazi, úgy pedig nem sok esély lenne Kecskeméten. Koós Károly fiai jól menetelnek, hozzák a kötelező győzelmeket, így tettek legutóbb is. Könnyed győzelmet arattak a fővárosban a TF vendégeként. Mivel nagyon sűrű a felsőház, így minden pontnak jelentősége van, így az ilyen meccseken, ahol ők számítanak az esélyesnek, nem hibázhatnak. Egy újabb sikerrel megerősítenék dobogós helyüket és akár még a második helyre is felléphetnek. Nem lesz könnyű, mert az Aramis képes bárki dolgát megnehezíteni, igaz idegenben annyira nem megy nekik, mindössze a Nyírgyulaj otthonában tudtak nyerni, a többit elbukták. A Kecskemét a mérkőzés favoritja, de ha a vendégek szebbik arcukat mutatják, jó meccs is keveredhet belőle.

 

ÚJPEST FC-220 VOLT – DEAC
20:45 Budapest, UTE labdarúgó Akadémia

A lila-fehérek egy rossz negatív szériát tudtak lezárni legutóbbi bajnoki mérkőzésükön. Ahogy mondani szokták, kellett nekik, mint egy falat kenyér. A budaörsiek otthonában gyűjtötték be a három pontot. Némi szerencséjük volt az újpestieknek, hiszen ellenfelük több alapemberét is nélkülözte, de ez mit sem von le Harnischék érdemeiből. Éltek a lehetőséggel, amivel kicsit szebben mutat a tabella. A fővárosiak nem mondtak le a felsőházról még, ami elég távolinak tűnik, de egy újabb győzelemmel faraghatnának a hátrányukon. Ehhez a Debrecent kellene legyőzni, akik könnyed győzelemmel hangoltak. Az előző játéknapon magabiztosan verték a Nyírgyulajt, és továbbra is tartják a második helyet. Amennyiben ezt szeretnék megőrizni, kötelező a győzelem. Elek Gergő fiai számítanak az esélyesnek, de az újpestiek megnehezíthetik a dolgukat, ha ezúttal is jó lesz a helyzetkihasználásuk. Ellenkező esetben könnyed egyetemi siker lehet a mérkőzésen.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05
DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink