Visszavágott az Aramis a Nyírbátornak
2023.11.25 | 08:57
Visszavágott az Aramis a Nyírbátornak

Két hullámvölgyben lévő csapat találkozott Budaörsön, hiszen a felek három meccse nem szereztek pontot. A vendégeknél ráadásul az előjelek sem voltak a legjobbak, hiszen két alapemberük, Szentes-Bíró és Hadházi sem léphetett pályára piros lapos eltiltás miatt. A vendéglátónál viszont bemutatkozhatott az új vezetőedző, Nagy Roland, akinek ez volt az első találkozója a budaörsieknél.

Tapogatózó játékkal indult a mérkőzés, de az első gólra egy percet sem kellett várni. Horváth kapott remek labdát a bal oldalon, aki Dobi mellett lőtt a kapuba, megszerezve a hazai vezetést. A folytatásban is az Aramis akarata érvényesült és előttük adódtak a nagyobb lehetőségek, de a félidő közepéig kellett várni az újabb találatra. Ekkor egy Büki - Bognár összjáték végén utóbbi talált be. A budaörsiek lendületben maradtak és egy fiatal újonc, Pintér góljával megtriplázták az előnyüket, így már jelentős volt a különbség. A Nyírbátornak ezután sürgősebb lett és nagyobb erőket mozgósítottak támadásban, de úgy tűnt, nem lesz eredménye, majd a játékrész legvégén egy jogosan megítélt hatmétereshez jutottak, amit Szabó könnyedén értékesített. Ezzel a góllal valamelyest visszajöttek a bátori remények, így jobb szájízzel mehettek szünetre.

Fordulás után szűk egy percig tartottak a vendégek pontszerzési álmai. A bátoriak kezdték a második játékrészt, de néhány másodperc után mégis az Aramis szerzett gólt Büki révén, aki egy labdaszerzés után lőtte ki a hosszú alsót. Ha ez nem lett volna elég az Elek legénységnek, fél perccel később Horváth is beköszönt, így már jelentős volt a különbség. Nem is váratott tovább magára a vendégeknél a vészkapus játék, ami rögtön gólt eredményezett, az első támadásból Bartha betalált. Folytatták is tovább az öt a négyes játékot, de ennél közelebb már nem tudtak zárkózni. Akadtak lehetőségeik a nyírbátoriaknak, de gólt nem tudtak szerezni. Az összecsapás végérvényesen a 34. percben dőlt el, ekkor némi szerencsével szerzett újabb gólt Büki, így újra négy volt közte. Erre hiába válaszoltak a vendégek egy perc múlva Sánta góljával, a hajrában már nem született újabb találat, így a hazaiak örülhettek.

Az Aramis sem játszott igazán jól ezen az estén, de kevesebbet hibáztak és jól használták ki a helyzeteiket, így megérdemelten nyertek. A Nyírbátor ezúttal nem volt elég éles, és a hiányzóit nem tudta pótolni, így esélye sem volt a pontszerzésre, így két pontra olvadt az előnye a tabellán mostani riválisával szemben.

 

ARAMIS SE - NYÍRBÁTORI SC 6-3 (3-1)
Budaörs, 200 néző
Játékvezetők: Zimonyi, Wittner, Ibriksz

Aramis: Soós - Horváth, Büki, Bognár, Komáromi
Cserék: Bukodi - Kövesdi, Vattamány, Gellérfi, Bélavári, Szeghy, Moga, Pintér, Lévai
Vezetőedző: Nagy Roland

Nyírbátor: Dobi - Bartha, Sánta, Csorvási, Csoma
Cserék: Vincze - Szabó, Varga, Orosz, Szucsányi
Vezetőedző: Elek Gergő

Sárga lap: Horváth, Büki, Moga

Gólszerzők: Büki (2), Horváth (2), Pintér, Bognár illetve Szabó, Bartha, Sánta

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

2024.09.06. DEAC-Haladás VSE /NB I. 4. forduló/
2024.09.07 | 07:59

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.08.18 | 14:09
2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
Támogatóink

Partnereink