Visszavág-e a Nyíregyháza a Rubeolának?
2023.02.03 | 10:44
Visszavág-e a Nyíregyháza a Rubeolának?

Az utolsó előtti fordulót rendezik az alapszakaszban a férfi NBI-ben. Péntek este két találkozót rendeznek, majd vasárnap újra TV-s mérkőzésre kerül sor, míg hétfőre három marad. A mai két találkozó közül talán csak a Rubi - Nyíregyházának van tétje, hiszen a Tigrisek előrébb léphetnek még a tabellán.

NBI, 21. forduló:

Jó emlékeket őriznek a Tigrisek mostani ellenfelükről, hiszen első győzelmüket a bajnokságban ellenük szerezték. A Rubi ősszel nyeretlenül utazott Nyíregyházára, de sikerült egy rossz szériát megszakítania és begyűjteni a három pontot. Ennek fényében a Lovas legénységnek van miért visszavágnia, amire van is esélyük. Mind a két fél az előző játéknapon kikapott ugyan, de a mutatott játék bizakodásra adhat okot. A Rubeola a Berettyóújfalu otthonában vendégeskedett, míg a Nyíregyháza nagy csatában maradt alul a DEAC ellen. A nyírségi alakulat viszont nem csak a meccset veszítette el, hanem újonnan igazolt brazil légiósát is. Caiquet kiállította a játékvezető, akit a szövetség három meccsre tiltott el, ami nagy érvágásnak tűnik. Jelenleg a vendégek a nyolcadik helyen állnak, nyolc pontra a hetedik Újpesttől, így sok esély nincs az előrelépésre, ezért számukra szinte tét nélküli az összecsapás. Viszont a Rubi még előzhet, hiszen a Nyírbátor csak jobb gólkülönbségével előzi meg őket a tabellán. A Tigriseknek vélhetően most van reális esélye a pontszerzésre vagy a győzelemre, hiszen a záró körben a Hali vendégei lesznek. Háromesélyes a találkozó, de a hazai pálya a Rubeola mellett szól.

 

Mondhatni tét nélküli összecsapást rendeznek Budaörsön, hiszen korábban eldőlt, hogy a hazaiak a felső, míg a vendégek az alsóházban folytatják a rájátszásban. A lilák utcahosszal vezetnek a mögöttük állók előtt, így ők szinte biztosan hetedikként fordulnak, míg az Aramis egy helyet léphet előrébb. Ennek ellenére egészen biztos, hogy mind a két fél nyerni akar, hiszen igazi presztízs párharccá nőtte ki magát ez a párosítás. Az ősszel Újpesten is nagy csatát hozott a mérkőzés, és a végén Bükiék örülhettek, de az akkori kerethez képest ma este hat hiányzója lesz a budaörsieknek. Hihetetlen sérüléshullám sújtja a hazaiakat, ahol szinte alig akad egészséges felnőtt játékos, így ismét a fiatalok kerülhetnek előtérbe. Az előző körben az Aramis kikapott Veszprémben, míg a lila-fehérek Nyírbátorból hozták el a három pontot. Ami jó hír számukra, hogy Szeghy eltiltása lejárt, így ő visszatérhet az együttesbe. Az Újpest a bajnokság folyamán egyetlen felsőházi csapatot sem vert meg, így itt az utolsó lehetőség, hogy ezen javítson. Az Aramis számít a találkozó esélyesének, de nyertek már Budaörsön Németh Péter fiai, így nem lenne meglepő egy vendég győzelem sem.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink