Veszprém – Kecskemét rangadóval folytatódik az NBI!
2021.11.26 | 10:02
Veszprém – Kecskemét rangadóval folytatódik az NBI!

Épphogy véget ért az egyik legizgalmasabb forduló, néhány nap után itt a következő, ahol szintén lesznek „élet-halál” meccsek. Hosszú utazás vár a Debrecenre, aki a címvédőhöz látogat. A másik egyetemi csapatra, a TF-re sem vár könnyű összecsapás Berettyóújfaluban, míg a forduló rangadóját Veszprémben rendezik, ahova a Kecskemét látogat.

 

HALADÁS VSE – DEAC
18:30 Szombathely, Haladás Sportcsarnok
Már hét pont a listavezető Hali előnye a tabellán, így kényelmes helyzetből várhatja az összecsapást. Persze ez nem azt jeleni, hogy könnyedén vennék a találkozót, hiszen egy főpróba lehet a jövő heti bajnokok ligája szerepléshez. A célja nem lehet más Dróthéknak, hogy megőrizzék hazai hibátlan mérlegüket. Hogy ezt mennyire tudja megakadályozni a DEAC az egy jó kérdés. Elek Gergő fiai értékes győzelmet arattak legutóbb az Aramis otthonában, fellépve ezzel a dobogóra. Persze most nehezebb dolguk lesz, ráadásul a nagyon hosszú utazás sem könnyíti meg a helyzetüket. Eddig nem sok babér termett az egyetemistáknak Szombathelyen, de abban bízhatnak, hogy az odavágón is közel voltak a bravúrhoz, ahol minimális vereséget szenvedtek úgy, hogy néhány másodperccel a vége előtt még a kapufát is eltalálták. Most meglepetés lenne, ha egy pontot is el tudnának csípni.

 

MVFC BERETTYÓÚJFALU – TFSE-BESTRONG
18:30 Berettyóújfalu, Pálfy István Rendezvénycsarnok
Van miért visszavágni a hazaiaknak, hiszen nem olyan rég találkoztak a felek a fővárosban, ahol az egyetemisták nagy meglepetésre legyőzték mostani ellenfelüket. A pótolt összecsapáson senki nem gondolta, hogy reális esélye lehet az újoncnak, de ők erre rácáfoltak. Ráadásul a következő játéknapon a Mezei otthon kikapott az Újpesttől is, így lecsúszott a dobogó ötödik helyére, pedig úgy tűnt, könnyedén bejutnak a felsőházi rájátszásba. A hitet a legutóbbi bajnokijuk visszaadhatta, hiszen Kecskeméten jó játékkal rukkoltak elő, és egy percre voltak a győzelemtől, ami végül kicsúszott a kezükből, de végül egy ponttal távoztak. Most itt a lehetőség a javításra, és egy sikerrel akár a dobogó is meglehet, illetve lerázhatja üldözőit. Ehhez persze a TF-nek nem szeretne asszisztálni, akik legutóbb ismét nyertek és feljöttek a nyolcadik helyre. Hozták a kötelezőt és megverték a Kistarcsát és már 12 pontjuk van. Az, hogy lesz-e több az ma este kiderül, de ha igen, az nagy meglepetés lenne. Az eltiltását letöltő Horváth Norberttel és a visszatérő Sidneivel felálló hazaiak számára kötelező a győzelem.

 

VESZPRÉM FUTSAL – SG KECSKEMÉT FUTSAL
18:30 Veszprém, Március 15 Sportcsarnok
Ez az összecsapás lehet a forduló rangadója, ahol a nagyobb nyomás a vendéglátókon van. A Veszprém igen foghíjasan állt fel Újpesten, ahol nagyot küzdöttek. A hajráig úgy tűnt, egy pontot elhoznak, de kockáztattak, ami nem jött be, így végül vereséget szenvedtek, és ennek köszönhetően a lila-fehérek beérték őket pontszánban. Tataiék jelenleg a hatodik helyen állnak, és a felsőház jelenleg egy, míg a dobogó négy pontra van, ami nem tűnik elérhetetlennek. Ehhez persze nyerni kellene, az egyik legnagyobb rivális ellen. Vereségre gondolni sem mernek, mert azzal elég nagy lépéshátrányba kerülhetnek.

A Kecskemét a Mezeit fogadta hétfőn este, és úgy nézett ki, hogy vereséget szenved, de Öreglaki utolsó percben szerzett góljával legalább az egyik pontot sikerült megmenteni, ami azért is volt fontos, mert így a Mezeivel szemben megtartották előnyüket. Jelenleg kedvező helyzetben vannak a második helyen, de olyan sűrű a mezőny, hogy elkényelmesedni nem lehet. Egy újabb sikerrel már fél lábbal a felsőházi rájátszásban érezhetik magukat, de ehhez a hazaiaknak is lesz-egy két szava.

Ami jó hír Veszprémben, hogy Tatai visszatér eltiltása után, viszont Pál Patrik játéka továbbra is kérdéses. Az őszi mérkőzés kevés gólt és nagy küzdelmet hozott, aminek a vége pontosztozkodás lett. Most is nagy csata várható, ahol abszolút három esélyes a mérkőzés. A Fehér-alakulat hazai környezetben különösen erős, és talán most is ebben bíznak, hogy otthon megint olyan teljesítményt tudnak nyújtani, hogy a végén ők örüljenek, de a Kecskemét vitte már el a három pontot a Királynék városából.

 

Hétfőn rendezik:

NYÍRGYULAJ FUTSAL – ÚJPEST FC-220 VOLT

KISTARCSA FUTSAL – ARAMIS SE

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink