Veszprém - Kecskemét rangadó a kupában is
2023.03.29 | 10:01
Veszprém - Kecskemét rangadó a kupában is

A hétfői bajnoki forduló után szerdán ismét pályára lépnek a csapatok, hiszen a magyar kupa 4. fordulójára kerül sor. A negyeddöntőben akad két olyan párosítás is, ahol megismétlődik a hétfői bajnoki. A Hali ismét az Aramis ellen lép pályára, csak ezúttal Budaörsön, míg a Veszprém ismét a Kecskemétet fogadja. A többi fordulótól eltérően most a továbbjutás két mérkőzésen dől el. A mai odavágók után április 6-án kerül sor a visszavágókra.

A Final Fourt május 6-7 rendezik Debrecenben, a Főnix Arénában.

Negyeddöntők, odavágók:

MVFC BERETTYÓÚJFALU - TISZAFÖLDVÁRI SE
20:00 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
Fontos bajnokit nyert meg a Mezei Debrecenben hétfőn este, így jó passzban, jó formában várhatja a kupamérkőzést. Ellenfelük nem tudja ugyan ezt elmondani, hiszen a Tiszaföldvár számára eddig nem alakul jól az NBII rájátszása. Két bajnoki, két vereség, a két fő rivális ellen. Legutóbb otthon kaptak ki a Maglód ellen, így kissé távol került a bajnoki cím. Ennek ellenére a kupában szeretnék megmutatni, hogy nem véletlenül jutottak el idáig. Nem kérdés, hogy a Berettyóújfalu a párharc esélyese, de a másodosztályú együttes szeretné minél jobban megnehezíteni ellenfele dolgát. A vendégektől talán már az is bravúr lenne, ha az első meccsen szorosabb eredményt tudnának elérni.

 

VESZPRÉM FUTSAL - SG KECSKEMÉT FUTSAL
18:30 Veszprém, Március 15. Sportcsarnok
A felek két nappal ezelőtt már összecsaptak a bajnokság rájátszásában, így frissek az egymás elleni élmények. A mérkőzés döntetlenre végződött, de mind a két együttesnek megvolt az esélye, hogy eldöntse az összecsapást. A hazaiak hosszabb nyeretlenségi sorozatban vannak a bajnokságban, de ennek ellenére bármikor képesek olyan játékra, hogy győztesen hagyják el a pályát. Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy a bajnoki döntőre kevés az esély, hogy odaérjenek, így egy jó kupaeredményben bízhatnak a felek. Tavaly is összecsapott a két együttes ugyan így a negyeddöntőben és akkor a pikáns párharc végén a Veszprém örülhetett. Viszont idén eddig csak a Kecskemétnek volt oka örülni kettejük mérkőzésein, így ők ebben is bízhatnak. Öreglaki visszatérhet az együttesbe, mert az eltiltása csak a bajnokira vonatkozott. Nehéz megjósolni, ki juthat tovább ebből a párosításból, de az biztos, hogy szoros kiélezett csata várhat, és a döntés majd a visszavágóra marad.

 

ARAMIS SE - HALADÁS VSE
20:30 Budaörs, Aramis Sportcsarnok
Hétfőn már találkoztak a csapatok, csak akkor Szombathelyen. A budaörsi fiatalok kissé meg tudták nehezíteni a címvédő dolgát, de többre nem futotta, a Hali a hajrában bebiztosította győzelmét. Most nekik kell utazniuk, de céljuk így sem lehet más, minthogy megnyugtató előnyt érjenek el idegenben is. Erre minden esélyük megvan a jelenlegi körülmények között, hiszen az Aramisnál továbbra is rengeteg a hiányzó. A hazaiak is nyilván olyan eredményt szeretnének elérni, hogy előzetesen ne csak formalitásnak tűnjön a visszavágó, de már egy döntetlen is nagy bravúr lenne.

 

MAGYAR FUTSAL AKADÉMIA - RUBEOLA FC
Ezt a találkozók későbbre halasztották

Címkék

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink