Veretlenül zárt a Székelyudvarhely
2008.09.15 | 00:00
Veretlenül zárt a Székelyudvarhely

Székelyudvarhelyen az utolsó nap szoros mérkõzéseket játszottak a résztvevõk.

Roubaix (Franciaország) - Viten (Fehéroroszország 1-2
Székelyudavrhely Sportklub - Charlerois Action 21 (Belgium) 2-2


Noha ez utóbbi döntetlennel és jobb gólkülönbségével a belga bajnok a csoport élén végzett, a második helyezett, s szintén továbbjutó Székelyudvarhely is elmondhatja megõrizte veretlenségét.

A tornát követõen kíváncsiak voltunk a résztvevõk véleményeire.

Pedro Medina, Charleroi Action 21 csapatkapitánya (38 éves!!!)
 - Elégedett-e a csapat a 2-2-es eredménnyel?
 - Tiszteltük ellenfelünket, a Sportklubot. Nagyon jó játékot mutatott, jobbat, mint az elsõ két mérkõzésen. Mindkét csapat jól teljesített, elégedett vagyok a továbbjutással. Nagyon jól éreztem magam a mérkõzés alatt, végig felállt a karomon a szõr, a szurkolók hozzáállása, meghatott engem is.

Louiz Medina, Charleroi Action 21 edzõje
- Hogy érezték magukat a 3 nap alatt?
- Nagyon jól éreztük magunkat az egész tornán, jó volt a szervezés. A szurkolók hozzáállása volt számomra a legkedvesebb csalódás. Fantasztikus hangulatot csaltak a sportcsarnokba, így igen nehéz a hazai csapatnak játszania. Nagy felelõsség van a hátukon. Gratulálok nekik, szépen helyt álltak.

Kozma Mihály, a Székelyudvarhely Sportklub edzõje
- Lehetett volna-e gyõzelem a Charleroi ellen, ha a csapat nem nélkülözi két alap emberét is? (Lódi Tomi már az elsõ percekben megsérült, Szõcs László pedig már egyáltalán nem ült le a kispadra sem)
- Boldog vagyok, hogy partiban tudtunk lenni az egyik legjobb, talán a legjobb európai csapattal. Ha bele gondolok, honnan indultunk egy évvel ezelõtt, akkor azt kell mondjam, ma egy gyõzelemmel felérõ döntetlent értünk el. Büszke vagyok a játékosokra és arra, hogy sikerült megvédenünk a hónapok óta tartó veretlenségünket a hazai csarnokban. Nagyon sokat dolgozunk a gyõzelemért, ez a gyõzelem is tartást kell adjon és meg kell mutassa, nem adhatjuk fel!

Balázs Zoltán, az SK elsõ számú kapusa és csapatkapitánya (ma kapta meg hivatalosan a címet, melyet az örökös - székelyudvarhelyi születésû - Dénes Barni volt csapatkapitány adott át.
- Hogyan értékelnéd a csapat játékát?
- Még a mérkõzés elején beszéltük a fiúkkal, hogy a továbbjutás már megvan, tehát igazából nincs tétje a meccsnek, De szerettük volna a közönségünket kiszolgálni a játékunkkal és ezért sem volt mindegy az eredmény! Mindkét csapat a gyõzelemre játszott, természetesen mi is, ez szerintem látszott is a játékunkon. Az utolsó percekben már egyik fél sem kockáztatott és óvatosabb játékkal fejeztük be. Szeretnék gratulálni az ellenfélnek és a csapattársaimnak!

A játékosok nyilatkozatai a Bajnokok Ligáján elért eredményükrõl.

Dénes Barnabás
Bejött, amire számítottunk. Amikor koncentráltan játszottunk, nagyon jók voltunk, de olykor elhittük, hogy gyengébb az ellenfél és leeresztettünk. Összességében nagyon jól játszott a csapat. Gratulálok a fiúknak!

Igor Leitao Salles
Három nagyon nehéz meccs volt. Élveztem a játékot, a hangulatot - annak ellenére, hogy most mindenem fáj (és nevet). Egyet sajnálok, hogy nem rúgtam gólt....

Gyurcsányi Zsolt
Nagyon büszke vagyok a csapatra. Szenzációs mérkõzésen helyt tudtunk állni és meg tudtuk mutatni mindenkinek, hogy milyen jó csapat vagyunk.

Szabó Zoltán
Gratulálok a csapatnak! Óriási fegyvertény, hogy döntetlent tudtunk játszani a Charleroi ellen.

Péter Róbert ( kapus)
Egy nagyon színvonalas tornán játszhattunk, örülök a továbbjutásnak és annak, hogy a 7 pont a favoritokkal együtt, összejött.

Madarász János
Örülök, hogy az ellenfelünknek és a közönségnek is meg tudtuk mutatni, hogy nemzetközi szinten is fel tudjuk venni a harcot.

Tóth Szabolcs
Továbbjutottunk! Ennyi....

Szõcs László
Színvonalas torna volt, örülök, hogy 7 ponttal tudtunk zárni. Úgy érzem, mindhárom napon nagyon jól játszottunk.

Lódi Tamás
Örülök a továbbjutásnak. Ennek a városnak szüksége van egy ilyen jó csapatra!

Mihály Zoltán
Nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen jó eredményt értünk el az utolsó mérkõzésen (is). Az eredmény mutatja a csapat erejét, hogy ilyen szinten is fel tudjuk venni a harcot - ilyen ellenfél ellen is!

Jorghinho
Mind a 3 mérkõzés nehéz volt és úgy gondolom, jól játszottunk. A mai mérkõzésen voltunk a legjobbak. Boldog vagyok, hogy egy ilyen erõs csapatot majdnem legyõztünk.


Címkék

Hírdetés

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink