Vendégcsapatok fekete napja
2014.04.08 | 00:00
Vendégcsapatok fekete napja


"B" Csoport - Kiütötték a tartalékos Romhányt

CSÕ-MONTAGE BFC-ÚJBUDA - ELTE-BEAC 5-1 (3-1)
A Csõ hibátlan mérleggel várta az egyetemistákat, így õk voltak az esélyesek és nem is borult a papírforma. A vendéglátók szünetre két gólos elõnyre tettek szert, amit szünet után tovább tudtak növelni. A Kénoszt legénységtõl mindössze egy rúgott gólra futotta, amivel nem könnyû meccset nyerni, fõleg egy jó csapat ellen. A Monti továbbra is hibátlan és jó esélye van megnyerni a csoportot.

ÓZD VÁROSI SE - ROMHÁNY SE 13-4 (4-3)
A vendégek mindössze egy cserével érkeztek a mérkõzésre, így vérmes reményeik nem lehettek, ennek ellenére remekül tartották magukat, hiszen az elsõ félidõ végén mindössze egy gólos hazai elõnyt mutatott az eredményjelzõ. Fordulás után a Féder legénység hamar szerzett három gólt, amivel el is dõlt a találkozó, így csak a gólarány volt a kérdéses. A romhányiak teljesen elkészültek erejükkel, így nem csoda, hogy kiütés lett a vége.
 

"C" Csoport - Menetel a Göcsej, 7 meccs után nyert az Érd

DECATHLON TOLNA-MÖZS - BÁBOLNA NATURAL MEAT FC
Elmaradt, mert a vendég csapat lemondta a mérkõzést.

GÖCSEJ SPORT KLUB - ENERGIA SC GYÖNGYÖS 7-4
 A csoport rangadóját rendezték, hiszen két hibátlan mérleggel rendelkezõ csapat csapott össze. A mérkõzés kiegyenlített játékot hozott. A hazaiak többször is vezetést szereztek, de Berkeséknek volt válaszuk, egészen a hajráig, ahol a Göcsej a maga javára tudta fordítani a mérkõzést, amivel begyûjtötte az igen értékes három pontot.

ASTERIX SC ÉRD - GÖDI SE FUTSAL 7-4
A meccs elõtt ez a két csapat volt már csak nyeretlen, így a kérdés az volt, kinek szakad meg a rossz sorozat. Mint utóbb kiderült, az Érdnek sikerült javítani. Az egész mérkõzésen a hazai domináltak, akik rengeteg elpuskáztak, de így is magabiztosan nyertek, amit megtehettek volna nagyobb arányban is, ha jobban koncentrálnak. Az Asterix 7 meccses nyeretlenségi sorozatának vetett véget az 5 gólig jutó Simon vezérletével, és több mint két hónap után újra 3 pontnak örülhettek.
 

"D" Csoport - Nyertek az esélyesek

ÚJPESTI FC-220 VOLT - SALGÓTARJÁNI VSE 6-4 (3-1)
A hazaiak voltak a mérkõzés esélyesei, és ennek megfelelõen zajlott az elsõ félidõ, hiszen már 3-0 volt az Újpestnek, de a hajrában szépített a vendég együttes, majd tovább zárkózott fordulás után, így újra nyílt lett a találkozó. A lile-fehérek azonban újra jelezték, hogy otthon szeretnék tartani a három pontot, ami két találatban nyilvánult meg. A Salgótarján nem adta fel, és újra felzárkózott egy gólra az utolsó elõtti percben, de az egyenlítés már nem jött össze. Sõt, az Újpest megszerezte hatodik gólját, amivel el is dõlt az összecsapás, és ha nehezen is, de megnyerte a találkozót.

RÁBA ETO - MVFC BERETTYÓÚJFALU 7-4 (4-3)
Hosszú út után érkeztek meg a vendégek, akiken nem érzõdött a fáradtság, remekül tartották magukat, így szoros elsõ 20 percet láthattak a nézõk, egy gólos hazai elõnnyel. A fordulás után aztán a gyõriek érvényesítették a hazai pálya elõnyét, és Csikós klasszikus mesterhármasával eldöntötték a találkozót, ahol a Mezei csak szépíteni tudott a végén. A két csapat helyet cserélt a tabellán.

FEHÉRVÁR FUTSAL - UTE 5-1 (2-1)
Az esélyek a Fehérvár mellett szóltak, ennek ellenére szoros elsõ félidõt hozott az összecsapás. Mindössze egy gólos volt a hazai elõny. Fordulás után a vendéglátók kicsit magasabb fokozatra kapcsoltak, és három gólt szereztek, és mivel a vendégoldalról nem érkezett válasz, könnyedén gyûjtötték be a három pontot, és õrzik vezetõ helyüket.


"E" Csoport - Hibátlan a Kelen továbbra is

TÖRÖKBÁLINTI FSE - MMSZ SE 8-5 (4-3)
Már az elsõ percekben potyogtak a gólok, így gólgazdag meccsre volt kilátás. A vendégek szereztek vezetést az elsõ percben, de a hazaiak rögtön fordítottak. A félidõ közepére már újra az MMSZ-nél volt az elõny, de a játékrész hajrája a törökbálintiaké volt, akik a maguk javára fordították a találkozót.
A fordulás után a vendéglátók domináltak, és két újabb góljukkal úgy tûnt, eldöntik a találkozót, de a monori csapat nem adta fel és a hajrá elõtt egy perc alatt két találatot jegyezve feljöttek egy gólra. A hajrá ismét a hazaiaké lett, akik kétszer is bevették ellenfelük kapuját, amivel otthon tartották a 3 pontot egy fordulatos meccsen.

KELEN SC - DREAM TEAM FUTSAL 12-1 (5-0)
A szokottól eltérõen szombaton rendezték a mérkõzést, ahol a csoport éllovasához látogatott az álomcsapat. A találkozónak a Kelen volt az esélyese, és ahogy elkezdõdött az összecsapás, látni lehetett, hogy csak a gólarány lesz kérdés. A vendéglátók könnyedén alakítottak ki helyzeteket, ahol még az is belefért, hogy jó párat elszórakozzanak, mert így is jelentõs volt az elõnyük. Fordulás után tovább folytatták a látványos támadójátékot, igaz nem volt nehéz dolguk, a nem túl nagy ellenállást kifejtõ vendégekkel szemben. A vége egy tucat lett, egy válasz gól ellenében. Mindent elmond, hogy a vendégek legjobbja a kapusuk lett 12 kapott gól ellenére. Ha a kelenvölgyiek komolyabban veszik a találkozót, súlyosabb csapást is mérhettek volna ellenfelükre.

SZTE EHÖK SE - GARVITTAX 10-7 (5-4)
Az elsõ félidõben igazi gólfesztivált rendeztek a csapatok, felváltva estek a gólok, ahol a hazaiak eggyel többet szereztek, így 5-4 volt a javukra szünetben. Fordulás után kicsit visszavettek a felek és 10 percig mindössze 2 gólt láthattak a nézõk, de utána ismét beindultak a csapatok, amibõl a hazaiak jöttek ki jobban, így otthon tartották a 3 pontot, amivel felléptek a második helyre.

"F" Csoport - Visszavágott a Kormányõr

AC VILLÁM GEOBUSZ.HU - KORMÁNYÕR SE 4-8 (1-3)
Ebben a csoportban mivel csak három csapat szerepel, már a visszavágókat rendezték, ahol a Kormányõrnek volt miért visszavágni, hiszen az elsõ játéknapok kikaptak hazai környezetben a Villámtól. Mint kiderült, összejött a visszavágás, hiszen 4 góllal legyõzték a Guti legénységet. A félidõben kettõ volt az elõnyük, de fordulás után a Villám felzárkózott, de itt el is lõtték a puskaporukat, míg a vendégek többször is mattolták a hazai kapust, így végül magabiztosan nyertek, és az élre álltak.

Fotó: Németh Andrea

 

Címkék

Hírdetés

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink