Véget értek a Futsal tanfolyamok Veszprémben
2022.05.20 | 17:15
Véget értek a Futsal tanfolyamok Veszprémben

Magyar Labdarúgó Szövetség Edőképzési Intézet által szervezett UEFA Futsal B, MLSZ Futsal alap tanfolyamok a végére értek. Mindkét tanfolyamnak Veszprém adott otthont.

Kozma Mihály Futsal Szakágvezető és Turzó József Szövetségi Kapitány által irányított Futsal UEFA B és MLSZ Futsal Alap képzések zajlottak Veszprémben.

A múlt év őszén elindult és a és május közepén véget ért tanfolyamok mindkét esetben  vizsgával zárultak, az UEFA B tanfolyamon huszonöt Futsal Alap képzésen huszonegy résztvevő adott számot elméleti és gyakorlati felkészültségéből. A  vizsgákon elméleti tesztet töltöttek ki a hallgatók, majd gyakorlati vizsgafeladatként edzésbemutatót tartottak meghívott Futsal Club Veszprém különböző korosztályú csapatainak. Futsalfilozófiát és egyhetes edzéstervet kellet beadniuk a résztvevőknek.  A gyakorlati vizsgákat Turzó József mellett Frank Tamás és Balázs Zoltán értékelte.

A képzések célja az volt, hogy a klubok élén olyan képzett futsal edzők dolgozhassanak, akik a jelenkor kihívásainak megfelelő szakmai tudással rendelkezzenek.

A képzés során a hallgatók a kurzusokon többek között játékoshelyzetek megoldásával, erőnléti képzéssel, futsal kapus képzéssel, technika, taktika oktatásával a felnőtt- és az utánpótlás korosztályaiban, edzői kommunikációval ismerkednek meg.

A képzés során a Magyar Futsal Válogatott edzői stábjában dolgozó, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberei oktatták a hallgatókat.

Az oktatók névsora:
Kozma Mihály, Turzó József, Balázs Zoltán, Frank Tamás, Sárközi István, Kovács Tamás és Kovács Gábor futsal játékvezető

A tanfolyamok sikerességét és folyamatosságát az MLSZ futsal szakágának és a Veszprém Megyei Igazgatóság szoros együttműködése biztosította, amelynek a hallgatói elégedettség az ékes bizonyítéka. Mindenki, aki tanulni vágyott megkaphatta a megfelelő ismeretek a saját érdeklődési és munka területének megfelelően, aminek köszönhetően újra gyarapodott edzői társadalmunk sikeréhes, tanulni vágyó edzőkkel.

A futsal képzésen több volt és jelenlegi Futsal válogatott is részt vett, akik biztosíthatják a futsal további felemelkedését. 

A tanfolyamok végzőinek névsora

UEFA FUTSAL B

Béni Zoltán, Boznánszky Gábor, Finta Péter, Haffner györgy, Klacsák Bence, Máté Szilárd, Nagy Roland, Németh Péter, Sárközi István, Schmidmajer Ádám, Soós Arnold, Sziffer András, Takó Csaba, Tánczos Tibor, Tatai József, Tóth Szabolcs, Varga Tünde, Vati Gergö, Zsebe Gábor, Rábl János


MLSZ FUTSAL ALAP

Bobory Balázs, Csomós Attila, Drexler-Kalász Kitti, Hevér János, Horváth Szabolcs, Ihász Bence, Jáger Sándor, Magyar Patrik, Makk Levente, Mátyás Richárd, Simon Ágnes, Simon László, Tarpai Dániel, Terjéki Tamás László, Vidák Balázs

Az Alapfokú tanfolyam résztvevői:

Címkék

Hírdetés

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink