Vasas Futsal - Aramis SE 8:4
2014.09.06 | 00:00
Vasas Futsal - Aramis SE 8:4

Vasas Futsal - Aramis SE 8:4 (2:2)
Fáy utcai Sportcsarnok
Vezette: Ábrahám - Czinder - Juhász

Vasas: Kovács Á - Boznánszky, Nagy G, Sivák, Szeghy
Csere: Sajben, Szalay, Deák, Molnár P, Mezõfalvi, Farkas D, Ruzicska, Szemán, Schönaver
Edzõ: Sajben Marcell

Aramis: Sikur - Sámson, Vattamány, Klacsák, Roni
Csere: Soós, Boldizsár, Korozmán, Sebestyén, Tóth Sz, Bálint, Takács M, Farsang, Frank T,
Edzõ: Frank Tamás

Góllövõk: Molnár (3), Farkas (3), Szeghy (2), ill. Roni 2, Takács M, Korozmán

Rég látott ennyi futsal nézõt a Fáy utcai Sportcsarnok. Megsejthették a futsal fanok, hogy ezen az estén sok gól fog születni. A mérkõzés fordulatokban bõvelkedett, és hozzá kiváló egyéni teljesítmények is színesítették.

Történt, hogy a második percben már túl voltunk két gólon, és egy kihagyott büntetõn is. Mindegyik a Vasashoz fûzõdik, bár a büntetõnél talán Sikur kapus túlságosan is jól zárta a szöget, magyarul pár méterrel kilépett a gólvonalról a labda elrúgása elõtt. Az Aramis azonban felállt már ettõl nehezebb helyzetbõl is, és a hazaiak megrökönyödésére, (és hathatós segítségével) még a félidõ elõtt egyenlítettek.

A második félidõ ugyanúgy kezdõdött, mint az elsõ, két perc alatt két hazai gól. Roni azonban (ki más) azonnal szépített, és ismét nyílt lett a találkozó. Lehetett érezni, hogy a következõ gól eldöntheti a mérkõzést. Támadott az Aramis, de a gólokat a hazai csikók szerezték, igaz kapitális budaörsi védelmi hibákat követõen. Bár Kis János, a Vasas elnöke, még mindig az órát leste, innen már nem volt ellenszere a vendégeknek. A végén még megpróbálkozott az 5-4 elleni játékkal Frank Tamás, de csak kozmetikázni tudták a végeredményt.

A Vasas joggal örülhetett a gyõzelemnek, hiszen a találkozó elõtt talán az Aramisnak voltak jobbak az esélyei. Örömteli lehet számukra, hogy a fiatalok közül Farkas és Molnár is 3-3 gólt szereztek, a válogatott Szeghy pedig szinte lubickolt a kiváltképpen a kontrák adta lehetõségeknél.

Az Aramisnak pedig tudomásul kell vennie, hogy ha a játékosai (Hosszú, Horváth ikrek) a nagypályát részesítik elõnyben, akkor bizony nem számíthatnak sok sikerre a bajnokságban. Mondhatjuk ezt akkor is, ha rajtuk kívül a sérült Frank Tamás, és az eltiltott Frank Péter hiánya is meghatározó volt.

Sivák Péter: - Gratulálni szeretnék az egész csapatnak, "csapatomnak". Nem mondanám, hogy jól játszottunk, de amit elképzeltünk, azt hittel, küzdeni akarással sikerült megvalósítani. Azt nem tudom megérteni, hogy a játékvezetõk miért nekem adnak sárga lapot azért, mert azt mondom, hogy ez fault volt. Inkább azzal kéne törõdni, hogy büntetõ rúgásnál az ellenfél kapusa 4méterre jön ki a kapuból és semmi! További sok sikert szeretnék kívánni az Aramisnak a bajnokságban! Csapatomnak pedig csak annyi: szép volt fiúk!

Frank Tamás: - Ezt a mérkõzést mindkét félidõ elsõ pár percében veszítettük el! A csapatban 2-3 értékelhetõ teljesítményen kívül mindenki mélyen a tudása alatt játszott, ami nyilván az én felelõsségem is!! Gratulálok ellenfelünknek, akik nagy alázattal játszottak és megérdemelten nyertek...

 

 

 

 

Címkék

Hírdetés

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink