UTE - TFSE rangadó nyugaton
2023.01.30 | 15:00
UTE - TFSE rangadó nyugaton

Az NBII nyugati csoportjában a kelethez hasonlóan, igazi rangadót rendeznek. A mérkőzésen akár eldőlhet, hogy ki nyeri az alapszakaszt. Az UTE fogadja a TFSE gárdáját, ahol a hazaiak talán utolsó esélye, hogy beérjék az éllovast. A rangadó mellet még három összecsapásra kerül sor, hiszen az Újváros - Pécs meccset pénteken lejátszották, ami döntetlenre végződött.

Nyugati csoport, 18. forduló:

TIHANYI FC - HALADÁS VSE II
19:30 Tihany, Városi Sportcsarnok
Amióta kevesebb visszajátszója van a Halinak, elmaradnak a győzelmek, így visszacsúsztak a negyedik helyre. Most egy olyan meccs vár rájuk, ahol akár lehetne javítani, de a Tihanynak is égetőek a pontok. A hazaiaknak van még némi esélye a felsőházra, de ehhez bravúrokra lenne szüksége. A ma esti egy ilyen összecsapás lehet. A vendégek az esélyesebbek, de kérdés, milyen kerettel tudnak elutazni.

 

2F-BAU TOLNA-MÖZS - NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB
20:00 Tolna, Városi Sportcsarnok
A hatodik helyen lévő Nagykanizsa jelenleg öt ponttal előzi meg a mögötte lévőt, így kötelező a győzelem, ha nem szeretné, hogy veszélybe kerüljön a felsőházi tagsága. A Tolna hosszú idő után ismét győzelmet ünnepelhetett, de ennek ellenére kevés esélyük van a Kanizsa ellen, még hazai pályán is.

 

UTE - TFSE-BESTRONG
20:30 Újpest, UTE Labdarúgó Akadémia
A második kör legnagyobb rangadóját rendezik, ahol a TF az őt üldöző újpestiekhez látogatnak. Jelenleg két ponttal vezetnek az egyetemisták, így egy újabb győzelemmel akár eldönthetik az alapszakasz elsőségüket. Persze ehhez a lila-fehéreknek is lesz egy-két szavuk, akik győzelmük esetén átvehetik a vezetést. Az UTE hazai pályán mindössze egyszer veszített eddig, így bízhatnak az otthoni környezetben. Elmúlt két meccsüket magabiztosan nyerték Czermanék, így jó formában vannak, bár ezt az egyetemisták el tudják mondani magukról. A Kanizsai vereséget ár kiheverték, és ha nem is olyan fölényes győzelemmel, de két sikerrel hangoltak. Az ősszel a Népligetben igazi rangadót játszottak, ahol a TF a hajrában behúzta a találkozót. Most is szoros csata lesz, de abszolút három esélyes a mérkőzés.

 

KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS - ASTERIX ÉRD
20:30 Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok
A hazaiak próbálták a keretüket megerősíteni, ami részben sikerült, hiszen jöttek új játékosok, de jelenleg eredményben még nem mutatkozott meg. Szorosabb meccseket játszottak az őszihez képest, de pontot nem sikerült szerezni. Most egy olyan csapat érkezik, aki ellen viszont lehet esélyük egy jó teljesítménnyel. Az ősszel még felsőházról álmodtak az Asterixnél, de az elmúlt négy bajnokit rendre elbukták, így elszálltak a remények és az esélyek. Igazából 10 pontra van az érdiektől az előttük álló, és ugyanennyire a mögöttük álló, így számukra igazán nagy tétje nincs a meccsnek. Viszont a vendéglátók egy győzelemmel akár két helyet is előrébb léphetnek, ami viszont a rájátszásnál még sokat érhet.

Pénteken játszották:

DUNAÚJVÁROS FUTSAL - PTE-PEAC BULID TRADE 1-1

A hazaiak még nem tettek le a felsőházról és egy bravúr győzelemmel három pontra megközelíthették volna a Nagykanizsát, de ez végül nem sikerült. PEdig egészen a hajráig úgy tűnt, hogy otthon tudják tartani a pontokat, de a pécsiek végül a hajrában kiegyenlítettek. A pécsiek elmúlt két meccsükből két pontot szereztek, így amennyiben a mögöttük állók közül valaki nyer, lecsúszhatnak a dobogóról.

 

MAD DOGS FUTSAL - HIDEGKÚTI SC
A találkozót későbbre halasztották

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink