Újoncok csatájával folytatódik az NBI!
2021.09.13 | 09:02
Újoncok csatájával folytatódik az NBI!

A válogatott szünet után egy bajnokit rendeztek péntek a harmadik fordulóban, ahol a Veszprém súlyos csapást mért az Újpestre. A többi találkozóra hétfőn kerül sor. Többek közt összecsap a két újonc egymással.

 

MVFC BERETTYÓÚJFALU – SG KECSKEMÉT FUTSAL
18:30 Berettyóújfalu, Pálfy István rendezvénycsarnok

A Mezei még hibátlan a bajnokságban, két szoros meccsen gyűjtötték be a három pontot. Előbb otthon a Nyírgyulajt verték, majd az újpesti túrát vették sikerrel. Most egy hasonlóan szoros meccsre lehet kilátás a Kecskemét ellen. A vendégek a bajnoki rajton talán váratlanul sima vereséget szenvedtek a rajton, de utána sikerült javítani az újonc Kistarcsa ellen, bár a játék még nem volt az igazi. Ha nem szeretnének üres kézzel távozni Berettyóújfaluból, akkor tovább kell javulnia Koós Károly fiainak, ellenkező esetben Ráblék ezt a meccset is behúzhatják.

 

 DEAC – ARAMIS SE
18:30 Debrecen, Egyetemi Sportaréna

Remekül kezdték az idényt Elek Gergő fiai, akik mind a két bajnokijukat eddig behúzták. A rajton magabiztosan verték a Kecskemétet, majd elhozták a fővárosi egyetemisták ellen is a három pontot, így nagy önbizalommal várhatják az újabb fordulót. Az ellen az Aramis ellen, akik szintén jól rajtoltak. A budaörsiek még csak egy meccsen vannak túl, amit az elmúlt héten pótoltak. Könnyedén verték a TFSE gárdáját, ami nagyobb arányú is lehetett volna. Ott belefért sok kihagyott helyzet, meg védekezési hiba, de ha most is nyerni akarnak, akkor nem ezúttal nem lehet ennyit téveszteni. A Debrecen hazai környezetben különösen erős, így csak kiváló teljesítménnyel lehet őket hazai környezetben meglepni. Jelenleg csapategységben a vendéglátók előrébb tartanak, így ők számítanak az esélyesebbnek, de az Aramis játékosaiban megvannak azok a képességek, amivel akár meglepetést is tudnak okozni.

 

HALADÁS VSE – NYÍRGYULAJ FUTSAL
18:30 Szombathely, Haladás Sportcsarnok

A Hali a BL szereplés miatt még csak egyetlen bajnokin van túl, ahol némi meglepetésre vereséget szenvedett. Ezek ismeretében mindenképpen javítani szeretnének, amire hazai környezetben meg is van minden esélyük, hiszen most már szinte teljes a keretük. Ellenfelük a Nyírgyulaj lesz, akik igen jól kezdték a szezont. Közel voltak a pontszerzéshez Berettyóújfaluban, majd remek játékkal legyőzték a Veszprémet hazai környezetben. Ha azt a helyzetkihasználást ezúttal is meg tudják ismételni, lehet keresnivalójuk Szombathelyen. Tavasszal a Halit kiejtette a kupából a Nyírgyulaj, így van miért visszavágni a Juanra legénységnek.

 

KISTARCSA FUTSAL – TFSE BESTRONG
19:30 Gyál, Városi Sportközpont

Az előzetes esélylatolgatásoknál szinte mindenki azt gondolta, hogy ez a két csapat lesz, akik a tabella alján fognak végezni, de természetesen mind a két fél szeretne erre rácáfolni. Egyik újoncnak sincs még pontja. A Kistarcsa két szoros meccsen maradt alul. Előbb az Újpest, majd a Kecskemét ellen, míg a TF előbb a DEAC, majd az Aramis ellen kapitulált. Most itt a lehetőség mind a két csapat előtt, hogy megszerezze első győzelmét. Egy siker némi lökést és önbizalmat adhat a folytatásra, így hatványozottan fontos lehet a három pont. Az esélyeket nehéz megjósolni, közel azonos szinten van a két csapat, így mondhatni a pillanatnyi forma dönthet.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink