Újabb Tiszaföldvár bravúr, ezúttal a Maglód ellen
2022.10.12 | 18:33
Újabb Tiszaföldvár bravúr, ezúttal a Maglód ellen

Négy mérkőzést rendeztek hétfőn a keleti csoportban, ahol a Tiszaföldvár a Kincsem után a Maglódot is legyőzte hazai pályán és már dobogós. A Kistarcsa újra kikapott, ezúttal az újonc Gyulaházától. A Kincsem is majdnem elbukta a meccsét, de az utolsó pillanatokban sikerült javítania. A Gyöngyös gólgazdag meccsen tartotta otthon a három pontot.

NBII Keleti csoport, 7. forduló:

TISZAFÖLDVÁRI SE – MAGLÓDI TC 5-2 (2-1)
A hazaiak legutóbb a Kincsemet győzték le hazai pályán és ezúttal bizonyították, hogy az nem a véletlen műve volt. Ezúttal a Maglóddal találkoztak és a vendégek irányították a mérkőzést, de amíg ők csak helyzetekig és kapufákig jutottak, addig a földváriak két kontrát is góllal fejeztek be. A vendégek a félidő végén szépítettek, így kissé megnyugodva mehettek szünetre. A második félidő is a hazaiak számára indult jobban, hiszen újabb két gólt szereztek, így már jelentős volt az előnyük. Rohamozott a Maglód, de túl későn jött a szépítés, amire ráadásul rögtön érkezett a hazai válasz, így a Tiszaföldváré lett a három pont. Ezzel a győzelemmel felléptek a dobogóra, de a vesztett pontok alapján az első helyen állnak, ami újonc létükre kiemelkedő teljesítmény.



ENERGISA SC GYÖNGYÖS – NYÍRSÉG SC 10-5 (3-1)
A hazaiak elég rapszodikusan szerepelnek, de amikor teljes kerettel tudnak felállni, akkor jó esélyük van a győzelemre, mint ezúttal. Berkes mester Csoszánszkin kívül mindenkire számíthatott, ami az eredményben is meglátszott. A Nyírség hamar vezetést szerzett, amit sokáig őrzött, és semmi jel nem utalt arra, hogy itt sima vereséget fog szenvedni, de a játkérész hajrájára beindult a hazai henger és több gólt szerezve megfordította az eredményt. A fordulás után is a gyöngyösiek domináltak, és Besenyei vezérletével folyamatosan növelték az előnyüket és a vendégeknek csak szépítésekre futotta. A vége sima Gyöngyös győzelem, amivel két helyet előrébb léptek a tabellán.


KISTARCSA FUTSAL – GYUALHÁZAI FUTSAL 4-5 (3-1)
A Kistarcsa nem a legjobb formában várta ezt a találkozót, hiszen két nagyarányú vereséget szenvedett az elmúlt fordulókban. Most itt volt a lehetőség a javításra, és sokáig úgy tűnt, össze is jön. Az első félidőben érvényesült a papírforma, és két góllal is vezettek, majd fordulás után tovább növelték az előnyüket. A második félidő közepén aztán jött egy szerencsés öngól gyulaházai szempontból, ami után lendületre kaptak és bő egy perc alatt három gólt szerezve megfordították az eredményt. A hajrában a vendéglátók szaladtak az eredmény után, de nem sikerült betalálni, így nagy meglepetésre a vendégeké lett a három pont.


MEAFC MISKOLC – KINCSEM FUTSAL 5-6 (2-4)
A Kincsem két nyeretlen meccs után érkezett Miskolcra, ahol kötelező volt a győzelem. Az első 15 perc a vendégek tervei szerint alakult, hiszen 0-3 volt az eredményjelzőn, de a sereghajtó nem adta fel és két gólt szerezve visszajött a meccsbe. A játékrész végén a Kincsem betalált, majd fordulás után ismét eredményes volt, így három gólt volt a különbség. Ez túlságosan elkényelmesedetté tette őket, ami megbosszulta magát. A lelkes miskolciak egy szerencsés találattal szépítettek, majd a hajrához érve sikerült egyenlíteniük, így ismét nyílt lett a mérkőzés. A Kincsem úgy volt vele, hogy nem elég az egy pont és kockáztat, és átállt vészkapus játékra, ami végül bejött. Fél perccel a vége előtt sikerült betalálni, amivel ha nehezen is, de megnyerték a mérkőzést, és újra az élre álltak, igaz több meccset játszva a riválisoknál.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

DEAC-DVTK-Vénusz /NB I. 3. helyért 1. mérkőzés/
2024.05.05 | 09:30
DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink