Újabb TF-Haladás II rangadó; hatalmas a tét Tihanyban
2021.02.28 | 22:44
Újabb TF-Haladás II rangadó; hatalmas a tét Tihanyban

Újabb TF-Haladás II rangadó; hatalmas a tét Tihanyban

Hosszú idő után pénteken összecsapott a Haladás II és a Tihany, a párharcot pedig a szombathelyiek nyerték, hétfőn pedig újra összecsapnak – igaz, a presztízsen kívül nincs tétje a meccsnek. Sokkal fontosabb lesz a felsőházért folytatott összecsapásokat figyelnünk, mert az UTE és a Pécs sem nyugodhat meg, mivel a Tihany és a REAC nagyon ott van a nyakukban.

HIDEGKÚT – SZIGETSZENTMIKLÓS
18:10
Aramis SE Futsal Csarnok

A Hidegkút még csodával, három győzelemmel eggyel előrébb tudna lépni, de sokkal fontosabb a számára, hogy a rájátszásra jó formába kerüljön. A Szigetszentmiklós az ELTE-től elszenvedett vereséggel lecsúszott a dobogóról, ezúttal viszont kötelező feladat vár rá. Meglepetés lenne, ha nem a vendégek nyernének.

REAC-SISE – NAGYKANIZSA
20:00
Csömöri Sportcsarnok

A REAC a múlt heti váratlan, szombathelyi sikerével belekapaszkodott az utolsó szalmaszálba a felsőházi harcot illetően, és mivel a következő két meccsén mögötte álló csapattal játszik, miközben a riválisok vagy egymással, vagy előttük lévő csapatokkal, jelenleg teljesen reális esélye van rá. Ehhez első feladatként a már biztosan alsóházas Nagykanizsát kell legyőznie, ami novemberben idegenben is sikerült. Ha most is, rendkívül izgalmas lesz a záró forduló!

TIHANY – PEAC
20:00
Tihanyi Sportcsarnok

A rájátszási harc legfontosabb hétfői találkozóját Tihanyban rendezik. A hazaiak két pontra vannak a még éppen felsőházi pozícióban lévő Pécstől, ahol február 15-én 6-2-re nyerni tudtak. Ha most hazai pályán is három pontot szereznek, akkor nagyot léphetnek a felsőház felé, különösen azért, mert a Pécs az utolsó fordulóban a bombaformában lévő ELTE-vel játszik, igaz, a Tihanynak sincs könnyű feladata, mivel Szombathelyre látogat majd. Nagyon nagy szüksége van mindkét csapatnak a pontokra tehát, ezért egy rendkívül izgalmas találkozóra számíthatunk.

TF – HALADÁS II
20:30
Vasas Sportcsarnok

A jelenlegi és a korábbi listavezető eddig nem játszott egymással, most azonban négy nap alatt kétszer is összecsap. Az első találkozót Szombathelyen a kis Hali nyerte, igaz, a TF oda már biztos alapszakaszgyőztesként utazott. A Haladás ezzel szinte bebiztosította a második helyét, a TF pedig nyilván szeretne visszavágni. Újabb rangadó jön tehát, de gyakorlatilag tét nélkül.

BAK – ÉRD
20:30
Érd Aréna

Két, már biztosan alsóházas csapat csatázik azért, melyikük zárja kieső pozícióban az alapszakaszt, igaz, közben matematikai esélye még mindkettőnek van arra, hogy a 12. vagy a 9. legyen. Ennek a találkozónak van a legkevesebb tétje az összes hétfői közül, de azért még itt hagyunk két érdekességet: ősszel a BAK nyerte ezt a párharcot (de azóta alaposan átalakult), valamint hogy ahhoz hasonlóan ezt is Érden rendezik meg – annak ellenére, hogy a BAK a pályaválasztó.

UTE – ELTE
20:30
UTE Atlétikai Stadion

Az ELTE a pótolt meccsein összeszedett pontjaival, remek szériájával bebiztosította a felsőházat. Az UTE nagyon fontos győzelmet aratott a Tihany ellen, ezzel szintén nagyot lépett az első hat felé, de még nem nyugodhat meg, mert nagyon jön a REAC, ráadásul két nehéz meccs vár rá. A hazaiaknak sokkal nagyobb szükségük van a pontokra, de nehéz lesz megállítani az ELTE-t, amely az ősszel is legyőzte a lilákat.

  1. forduló, pótolt mérkőzés: Haladás II – TF 3-2 (Nagy 2, Gerencsér, ill. Szentjóby, Fritz)
Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink