Újabb győzelmével már második a Pécs!
2019.03.28 | 18:20
Újabb győzelmével már második a Pécs! Felsőház   MAGLÓDI TC – PTE PEAC R-BUS 8-9 A rájátszás eddigi meglepetéscsapata a Pécs, akik ezúttal is begyűjtötték a három pontot, így továbbra is hibátlanul állnak, és már második helyen vannak. A Maglód ellen igazi vízilabda eredmény született, ahol a csapatok erőssége nem a védekezés volt. A vendégek némi meglepetésre az első félidőben négy góllal elhúztak és hiába rohamozott a hazai csapat, csak futottak egész meccsen az eredmény után, de egyenlíteni nem sikerült. Többször feljöttek egy gólra, és lehetőségük is akadt egyenlíteni, de elpuskázták, így a maglódiak lecsúsztak a dobogóról és csak ötödikek.

 

  TFSE – AIRNERGY FC 2-0 Mind a két csapat két vereséggel kezdte a rájátszást, így tisztában voltak vele a csapatok, hogy aki ezúttal is veszít, az szinte biztosan elbúcsúzhat a dobogós álmaitól. Mint utóbb az Airnergy tette, aki igen nagy lépéshátrányba került a többi csapattal szemben. A vendégek hiába dolgoztak ki rengeteg helyzetet, rendre elhibázták a remekül védő hazai kapussal, Takáccsal szemben. A TF ellenfelével szemben kétszer is betalált. A találkozó elején Kocsi volt eredményes, míg a meccs hajrájában Horváth Szabolcs döntötte el a három pont sorsát. Ezzel a győzelemmel az egyetemisták egy pontra felzárkóztak a pénteken vereséget szenvedő Piliscsabára.

55914176_2228684610556951_334217033371615232_n

    Pénteken játszották:   ETO SZC FUTSAL GYŐR – PAFC 5-1 Ahogy hétvégén már beszámoltunk róla, nagy lépést tett a bajnoki címért a győri klub, miután legyőzte a Piliscsabát, és immár hat ponttal vezeti a nyugati csoportot.     Alsóház   ELTE-BEAC -  TIHANY FC 6-5 (3-3) Tovább robog a rájátszásban az ELTE. Ellentétes utat járt be a két csapat az első két körben. Míg a fővárosi csapat nyerte két meccsét, addig a Tihany elveszítette, így a vendégek játszottak nagyobb teherrel. A tihanyiak számára indult jobban a találkozó, hiszen hamar kettővel vezettek, majd a félidő hajrája előtt megszerezték harmadik góljukat és ekkor kevesen gondolták a csarnokban, hogy probléma lehet, főleg szünetig. Pedig a hazaiak előbb szépítettek, ami után elkapták a fonalat és két perc alatt eltüntették a három gólos különbséget, így a második félidőre kezdődhetett minden elölről. A második félidő szintén a Tihanynak indult jobban, és ismét két góllal elhúztak, de az egyetemisták nem adták fel és egy gyors válasz góllal visszajöttek a mérkőzésbe. A tihanyiak számára több lehetőség is adódott, hogy eldöntsék a meccset, de elpuskázták a lehetőségeket, és ahogy az lenni szokott, ezek megbosszulták magukat. A hazaiak néhány perccel a vége előtt egyenlítettek, majd a hajrában megszerezték először a vezetést az este folyamán, amit meg is tudtak őrizni, amivel az ELTE erősen távolodik a kieső zónától. A Tihany csak magát okolhatja, hogy pont nélkül maradt, és izgulhat a folytatásban, hiszen jelenleg az ötödik, kieső helyen áll. Ha nem szeretnék, hogy kiessenek, akkor össze kell szedni magukat, mert a következő fordulóban egyik legnagyobb riválisukat fogadják, ahol már nem nagyon hibázhatnak.     NAGYKAZNIZSAI FUTSAL CLUB – UTE 7-0 (3-0) Az ősszel a Kanizsa nem tudta hazai pályán legyőzni a sereghajtót, aminek a pontjai nagyon hiányoztak a felsőházba kerüléshez az alapszakasz végén. Ezúttal jobban koncentráltak Bagó Gábor fiai, akik könnyedén verték a fővárosi alakulatot. Ezzel a Nagykanizsa továbbra is hibátlan és magabiztosan vezeti a nyugati csoport alsóházát. Jó esélye van az együttesnek, hogy a hetedik helyen végezzen, ami újoncként kiváló teljesítmény. Ami az UTE-t illeti, nehéz elképzelni, hogy innen elkerülik a kiesést.

 lui

  REAC SISE – 5 STARS-ÉRDI VSE 8-6 (3-3) Igazi hatpontos meccset rendeztek Csömörön, ahol a végelszámolás szempontjából is fontos volt a végkimenetel. Mind a két csapat menekül a kiesés elől, így aki nyer, az nagy közelebb kerülhet a célja eléréséhez. A találkozó kiegyenlített játékot hozott, ahol felváltva vezettek a csapatok, egészen a második félidő közepéig. Ekkor a REAC kihasznált egy vendég rövidzárlatot, és bő egy perc alatt három gólt szerzett, ahonnan már az érdiek nem tudtak visszajönni, így a fontos három pont a rákospalotai alakulaté lett, akik jelenleg négy pontra vannak a kieső helytől. Az Érd a jövő héten a sereghajtót fogadja, ahol kötelező a győzelem, ha nem akar nagyobb bajba kerülni.  Címlapfotó: Gergely Szilárd, Nagykanizsa Online    
Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink