ÚJABB FRADI GYŐZELEM NÉPÜNNEPÉLLYEL
2008.02.18 | 00:00
ÚJABB FRADI GYŐZELEM NÉPÜNNEPÉLLYEL Futsal NB I.
17. forduló


    

Allianz FTC                                  

3-2 (1-0)

         Arrabona Futsal Club 


Budapest, FTC Népligeti csarnok
800 nézõ


  

Kénoszt Ferenc (FTC): - Sok nézõre és remek hangulatra számítottunk, de erre, ami ma este fogadta a csapatot, arra még mi sem voltunk felkészülve. Csapatomban nagyon nagy volt a bizonyítási vágy és ez kissé görcsössé tette a játékunkat. Sokat hibáztunk a végjátékban. Végig mi irányítottuk a mérkõzést és az elõny is mindig nálunk volt és a végén sikerült megõrizni egygólos elõnyünket. Köszönjük a FTC vezetõségének illetve a nagycsapat játékosainak, hogy a helyszínen szurkoltak nekünk, illetve a szurkolóknak, akik olyan hangulatot teremtettek, ami magyar futsal pályán eddig még nem nagyon fordult elõ. Reméljük a többi meccsünkön is hasonló létszámban jönnek és akkor az eredmény mellett a jó játék sem marad el.

 

Molnár Attila (Arrabona): - Szenzációs hangulatban, csodálatos közönség elõtt öröm volt játszani. Tartalékos csapatom mindent elkövetett, azért, hogy meglepetést okozzon, de az ellenfél, a szurkolóival megerõsítve ezen az estén egy góllal jobbnak bizonyult.


                                            

Legrand-MetalCom Szentes

6-5 (1-3)

Colorspectrum Aramis 


Szentes, Dr. Papp László Sportcsarnok
200 nézõ

Koncz Zsolt (Szentes): - Egy nagyon jó meccset vívtunk az Aramis-szal. Az elsõ félidõben rossz felfogásban játszottunk, de sikerült váltani, ami az eredményben is megmutatkozott. Nagyon örülök, hogy itthon tudtuk tartani a három pontot.

 

Frank Tamás (Aramis): - Az elsõ félidõben úgy érzem, hogy sokkal jobban és szervezettebben játszottunk, ami az eredményben is megmutatkozott. A második játékrészben viszont újból sikerült visszaadnunk az esélyt, és buta gólokat kapva kikaptunk szokásunkhoz híven.


                                     

Euro-Mobil-Trans Gyõr

8-2 (3-2)

Megatherm Gödöllõ 


Ikrény, Sportcsarnok
200 nézõ


  

Camin Róbert (Euro-Mobil-Trans Gyõr): Sajnos az utóbbi hetekben már szokásunkká vált a rossz kezdés. Ez a mérkõzésen is így alakult eleinte. Szerencsére a második félidõben már az igazi arcunkat mutattuk, és így teljesen megérdemelten nyertünk meg, nagy gólaránnyal a találkozót.

 

Tóth Károly (Gödöllõ): - Az elsõ félidõben egyenrangú ellenfelei voltunk a jó erõkbõl álló gyõrieknek. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, akárcsak korábbi mérkõzéseinken. Az elsõ húsz percben mutatott játékunk nem jelezte elõre a 8-2-es végeredményt. Hasonlóan korábbi meccseinkhez, az ellenfél két vagy több gólos vezetése után teljesen összezuhanunk. Jól látszott, hogy a bajnoki és a válogatott program miatt nem tudtunk edzést tartani. Vélhetõen nem kerülünk be a rájátszásba, ezért abban az idõszakban nagyobb energiákat fordítunk a rendszeres munkára illetve a csapatépítésre.



                                                         

Újbuda

4-7 (2-4)

Goldball RFC Csömör


Budafok, Fonyódi Antal Sportcsarnok
100 nézõ

Török Tamás (Újbuda): Tragikomédia!  

 

Somogyi Krisztián (Csömör): - Bár a sportcsarnok hõmérséklete nem volt túl magas, hál" Istennek azért nem fáztunk meg. Sikerült kijavítanunk a múlt heti csorbát.

 

                                                   

Elsõ Beton SE Szeged

10-1 (4-1)

Fortuna FT 


Szeged, Városi Sportcsarnok
200 nézõ


  

Bódi Attila (Szeged): - Nagyon magabiztosan játszottunk, a védekezésünk ugyanolyan jó volt, mint a korábbi meccseinken. Az elõre játék is remekül ment, így megérdemelten nyertünk. 

 

Pierog József (Fortuna): - Fiatal játékosaink csõdöt mondtak. Rutintalanságunknak köszönhetjük a vereséget. Nyolc gólt adtunk az ellenfélnek. Amennyiben levesszük ezeket, mindjárt szorosabb az eredmény.

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink