Tud-e javítani a Nyírgyulaj?
2021.10.04 | 07:42
Tud-e javítani a Nyírgyulaj?

Négy mérkőzéssel folytatódik a 6. Forduló a férfi NBI-ben. Egy találkozót rendeztek pénteken, ahol úgy tűnt, a DEAC értékes győzelmet arat, de végül a Mezei pontot mentett. Érdekesség, hogy a Berettyóújfalu második gólját a Debrecenből érkező Tóth Attila szerezte.

HALADÁS VSE – KISTARCSA FUTSAL
18:30 Szombathely, Haladás Sportcsarnok

A Hali az Aramis elleni pótólt meccsen hozta a kötelezőt, és beérte pontszámban az éllovas Debrecent, és mivel az egyetemisták pénteken csak döntetlent játszottak a Mezei ellen, így Dróthék egy újabb győzelemmel az élre is állhatnak, a szezon folyamán először. Ez nem is ígérkezik túl nehéz feladatnak az újonc ellen. A Kistarcsa erejéből eddig csak tisztes helytállásra futotta a szezonban és vélhetően most is csak ebben bízhatnak. A vendégek legutóbb is küzdöttek, de csak egy hajrában szerzett becsületgólra futotta a DEAC ellen. Meglepetés lenne, ha nem aratna magabiztos győzelmet a Szombathely.

 

SG KECSKEMÉT FUTSAL – ÚJPEST FC-220
19:00 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Jó teljesítményt nyújtott mind a két fél a legutóbbi játéknapon, de csak a Kecskemété ért pontot. A Koós legénység esélyeshez méltóan gyűjtötte be a pontokat Nyírgyulajban, és tartja a lépést a riválisokkal. Most hazai pályán egy kötelező győzelemnek tűnő bajnoki következik. Az Újpest látogat a Hírös városba, akik bravúr közelben jártak az előző fordulóban. Szombathelyen az utolsó percig döntetlenre álltak, de végül vereséget szenvedtek. Jól játszottak Horváth Benedekék ismét, de pontokat ezúttal sem adtak érte. Most ismét egy nehéz megmérettetés vár rájuk, de hogy ezúttal eredményesek is tudjanak lenni, még nagyobb koncentrációra lesz szükségük.

 

ARAMIS SE – VESZPRÉM FUTSAL
19:35 Budaörs, Aramis Sportcsarnok

Az Aramis az elmúlt héten pótolta elmaradt meccsét Szombathelyen a második fordulóból, de nem sok sikerélménye volt. Hamar több gólos hátrányba kerültek, de szünetig sikerült két gólra zárkózni, de a fordulás után már csak a Hali szerzett gólt. Eddig idegenben nem nagyon megy Moga Loránt fiainak, de hazai környezetben gyűjtögetik a pontokat. Most egy igen nehéz ellenfél következik, hiszen a dobogós Veszprém érkezik. Tataiék otthon még hibátlanok, de idegenben még nem nyertek bajokit ebben a szezonban. Ráadásul a hírek szerint igen sok a sérültjük, így nehezen tudtak készülni a találkozóra. Ha valóban sok hiányzója lesz a vendégeknek, a budaörsiek meglephetik ellenfelüket, ellenkező esetben a Fehér-legénység megszerezheti első vendégsikerét.

 

TFSE-BESTRONG – NYÍRGYULAJ FUTSAL
20:30 Budapest, Vasas Sportcsarnok

Az egyetemisták mindössze második hazai meccsükre készülnek, ahol bíznak, hogy pontot vagy pontokat tudnak szerezni. A tabellára tekintve van okuk a bizakodásra, hiszen közvetlen riválisukat fogadják. A Nyírgyulajnak szintén csak három pontja van. Egy bravúr győzelem mellett több szoros vereséget szenvedett. Igazi hatpontos mérkőzés van kilátás. Aki nyer, az felléphet a középmezőnybe és beérheti az előttük állókat. A hazai pálya a TF mellett szól, de a nagyobb rutin és játékerő a Nyírgyulaj mellett. A vendégek legutóbb mikor fővárosban jártak (Újpesten), nem szereztek pontot, de szeretnék, ha ezúttal nem kellene üres kézzel távozniuk. Érdekes meccsre van kilátás.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink