Továbbra is hibátlan az Aramis a rájátszásban
2024.03.06 | 09:19
Továbbra is hibátlan az Aramis a rájátszásban

Két olyan csapat találkozott a fővárosban, akik veretlenek voltak a rájátszásban. Ez inkább a hazaiaktól volt meglepő, hiszen utolsó helyről kezdték a küzdelmeket, de két jó meccsel megnyílt előttük a bennmaradás lehetősége, így bizakodva várták a találkozót. Az Aramis két győzelemmel kezdett, így kedvező helyzetből várhatták a hétfő estét.

Egy hatalmas Bognár kapufával indult a találkozó és csak centiken múlt, hogy nem szereztek vezetést a vendégek. Maradtak is lendületben, és a hetedik percben már gólnak örülhettek, Lévai került ziccerbe, aki okosan gurított a hazai kapuba. A játék képe ezután sem változott, a budaörsiek irányítottak és voltak helyzeteik, és nem volt váratlan, hogy újra betaláltak, ezúttal Szűcs átlövése talált utat a hazai kapuba. A vendéglátó ezután kezdett ébredezni, és több lehetőséget kidolgoztak, de gólt nem sikerült szerezni a játékrészben, így két gólos vendégelőnnyel mehettek szünetre a felek.

A második felvonást nagy rohamokkal kezdték a hazaiak és ez hamar gólt eredményezett. Szabó Bence lőtt a bal felsőbe, így éledeztek a remények. A gól után még nagyobb elánnal támadtak a fővárosiak és több nagy helyzetük is akadt az egalizálásra, de Szabó Bence, akit nehezen tudtak tartani, ezúttal a felsőlécet találta el. Az Aramis sokáig nem tudott kijönni a szorításból, de így is meg tudta őrizni minimális előnyét, de benne lógott a levegőben a hazai egyenlítés. Ahogy telt az idő, kiegyenlítettebb lett a játék és a vendégek több veszélyes kontrát vezettek és érezhető volt, ha betalálnak mégegyszer, akkor eldőlhet az összecsapás. Ez a vége előtt három perccel be is következett, egy gyors kontra végén Bogdán csapott le egy kipattanóra és vágta be a hazai kapuba, amivel gyakorlatilag eldőlt a három pont sorsa. Az MFA még ugyan megpróbálkozott a vészkapus játékkal, de ez csak egy újabb kapott gólt hozott. Egy labdaszerzés után Lévai vette be az üres kaput, beállítva a 4-1-es végeredményt.

Az MFA a második félidőben megfordíthatta volna az eredményt, de kihagyta a helyzeteit, míg az Aramis nagyobb rutinjának köszönhetően jól sáfárkodott a lehetőségeivel és behúzta a mérkőzést, és továbbra is hibátlan a rájátszásban, így igen kényelmes helyzetből várhatja a folytatást. A budaörsiek a szintén hibátlan Nyírbátorhoz látogatnak, míg az MFA a három vereséggel kezdő Maglód vendége lesz egy vélhetően élet-halál meccsen.

MAGYAR FUTSAL AKADÉMIA - ARAMIS SE 1-4 (0-2)
Sport11, 200 néző
Játékvezetők: Czene-Joó, Apkó, Mózsa

MFA: Vincze - Patócs, Boznánszky, Szabó D., Nguyen
Cserék: Boldizsár - Módly, D., Véghelyi, Simon, Fábián, Módly M., Tarpai, Bokor, Szabó B.
Vezetőedző: Boznánszky Gábor

Aramis: Soós - Bognár, Gellérfi, Komáromi, Lévai
Cserék: Csikós - Kövesdi, Vattamány, Szeghy, Moga, Pintér, Szűcs, Bogdán
Vezetőedző: Nagy Roland

Sárga lap: Véghelyi, Szabó B., illetve Szeghy, Vattamány

Gólszerzők: Szabó B. Illetve Lévai (2), Szűcs, Bogdán

Hírdetés

Videók

DEAC-MVFC Berettyóújfalu /NB I. Felsőház 9. forduló/
2024.04.29 | 13:30
Újpest FC-220Volt - PTE-PEAC (2024.04.27, stream)
2024.04.27 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink