Továbbra is hibátlan az Aramis
2022.09.24 | 19:11
Továbbra is hibátlan az Aramis

A nyeretlen Rubi látogatott a hibátlan Aramishoz az ötödik forduló pénteki mérkőzésén, így nem volt kérdés, hogy a Budaörsiek számítottak az esélyesnek, de ennek ellenére egészen máshogy indult az összecsapás, és a Rubeola alaposan meglepte ellenfelét.

Bátran kezdtek, egész pályán letámadtak és egy labdaszerzés után hamar megszerezték a vezetést Nehéz révén, aki kissé éles szögből passzolt a kapuba. A hazaiakat szemmel láthatóan megzavarta a bekapott gólt, és kellett pár perc, míg rendezték a soraikat. Aztán az első sor cserét követően a visszatérő Horváth Norbert hamar  egalizált egy átlövéssel. Az egyenlítést követően átvette az irányítást az Aramis, de mezőnyfölényét sokáig nem tudta gólra váltani, míg közben a Rubinak is akadtak lehetőségei. A vezetést végül a 12. percben sikerült megszerezni egy formás kontra végén, ahol Komáromi tálalt Hosszú elé, akinek közelről nem volt nehéz dolga. Ahogy telt az idő, egyre több lett a szabálytalanság, így nem volt meglepő, hogy összejött a hat szabálytalanság. A félidő végén kisbüntetőből növelhette volna előnyét a vendéglátó, de Bognár középre tartó lövését könnyedén védte Varsányi, így maradt a 2-1.

A szünet inkább a budaörsieknek jött jól, ahol vélhetően Moga mester rendet tett a fejekben. Szemmelláthatóan más felfogásban jöttek ki a második játékrészre, és sokkal jobb teljesítményt is nyújtottak. Ez sokáig gólokban nem mutatkozott meg, mert Varsányi remekül védett, vagy pontatlanul céloztak a hazaiak. Az újabb budaörsi gólra negyed órát kellett várni, ekkor Büki fordult le emberéről és bombázott hatról a léc alá. A Rubeola a gól után nem is gondolkodott, egyből hozta a vészkapust, és meg is volt a lehetősége a felzárkózásra, de nem tudták kihasználni ziccerüket. A sorsuk a 37. percben pecsételődött meg, egy hazai szögletet követően. Egy figura végén Büki érkezett jó ütemben a hosszún, és passzolt közelről a kapuba. A Tigrisek nem adták fel, támadtak a szépítésért, de újabb gólt kaptak. Az Aramis kapusa hárított könnyedén egy lövést, majd indította Bükit, akinek nem volt nehéz dolga az üresen maradt kapuba betalálni, megszerezve harmadik találatát. A végeredményt Lévai állította be, aki a hatoson kapott labdát remekül tekerte a felső sarokba.

A Rubeola ezúttal is jól játszott az első félidőben, de a fordulás után nem tudta megismételni azt a teljesítményét, illetve a második játékrészben ismét gólképtelen maradt. Ami az Aramist illeti, nem most játszottak a legjobban a szezon során. Sok ki nem kényszerített hibájuk volt, de így is magabiztosan hozták a kötelezőt, és továbbra is hiba nélkül állnak a tabellán.

NBI, 5. forduló:

ARAMIS SE – RUBEOLA FC 6-1 (2-1)
Budaörs, 100 néző
Játékvezetők: Kubicsek, Vass, Kondákor

Aramis: Soós – Komáromi, Fekete, Büki, Bognár
Cserék: Molnár – Horváth Sz., Horváth N., Hosszú, Moga, Kövesdi, Vattamány, Lévai, Korompay
Vezetőedző: Moga Lorant

Rubeola: Varsányi – Maruzsi, Józsa, Nehéz, Hadzsi
Cserék: Csikós – Hudra, Kovács, Buzás, Kardos, Oláh, Krizsán, Beteschek, Fischer
Vezetőedző: Jenei Ottó

Sárga lap: Soós, Komáromi, Fekete, Büki illetve Oláh, Fischer

Gólszerzők: Büki (3), Hosszú, Horváth N., Lévai illetve Nehéz

 

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink