Továbbra is hibátlan a Nyírbátor
2024.03.10 | 09:55
Továbbra is hibátlan a Nyírbátor

A rájátszás negyedik fordulójában két olyan csapat találkozott, akik mind a három mérkőzésüket megnyerték, így igazából nem nagyon maradt izgulnivalójuk a bennmaradást illetően. A kérdés csak az volt, melyikük nyeri az alsóházat.

A vendéglátó kezdett nagyobb lendülettel és hamar megszerezték a vezetést egy szerencsének mondható találattal, így megadták az alaphangot, de nem késett soká a válasz. A vendégeknél Lévai lőtt kapura, amit elsőre még hárított a kapus, de a kipattanót már berúgta. A gólváltásnak ekkor még nem volt vége, Bartha szerezte vissza a vezetést a vendéglátónak, de Lévai ismét válaszolt, az elsőhöz hasonló találattal. A következő gól ismét a hazaiak centerének nevéhez fűződött, Bartha hatalmas gólt ragasztott a bal felső sarokba, így újra a Bátor vezetett. Ezután a budaörsiek többször is egyenlíthettek volna, üres kapus helyzetük is akadt, ami kimaradt és ez meg is bosszulta magát. A hazaiaknál Szabó Steven is beköszönt egy gyors kontrát követően, így szünetre kettő volt az előnyük.

Fordulás után rögtön vészkapus játékra állt át az Aramis és öt a négyben próbálkoztak. De hiába volt sokat náluk a labda, nem nagyon találtak fogást ellenfelükön, akik jól védekeztek, mi több két labdaszerzést követően az üres kapuba is betaláltak, előbb Sánta, majd Szentes-Bíró. Ezzel gyakorlatilag el is dőlt a három pont sorsa. A hajrában még két egyéni villanással zárkózott a vendégcsapat. Előbb Moga váltott gólra egy labdaszerzést, majd Bogdán lőtt ziccerből egy szép gólt, de ez sem veszélyeztette a hazaiak sikerét.

A Nyírbátor frissebben és koncentráltabban játszott, így megérdemelten nyert és ezzel a sikerrel hat pontos előnnyel vezeti az alsóházat mostani riválisa előtt és úgy tűnik, könnyedén végezhet az élen.

 

NYÍRBÁTORI SC - ARAMIS SE 6-4 (4-2)
Nyírbátor, 150 néző
Játékvezetők: Szabó, Forgács, Szűcs

Nyírbátor: Bazsányi - Szabó, Szentes-Bíró, Orosz, Ayman
Cserék: Tóth - Varga, Bartha, Sánta, Karácsony, Csorvási, Molnár, Szucsányi, Csoma
Vezetőedző: Elek Gergő

Aramis: Soós - Komáromi, Bognár, Lévai, Gellérfi
Cserék: Csikós - Kövesdi, Horváth, Vattamány, Szeghy, Moga, Pintér, Szűcs, Bogdán
Vezetőedző: Nagy Roland

Sárga lap: Orosz, Csorvási illetve Gellérfi, Bogdán, Komáromi

Gólszerzők: Bartha (2), Bogdán (öngól), Szabó, Sánta, Szentes-Bíró illetve Lévai (2), Moga, Bogdán

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Haladás VSE-SG Kecskemét Bajnoki döntő, 1. mérkőzés
2024.05.17 | 16:26
Női MK Elődöntóők
2024.05.10 | 17:05

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.06.13 | 13:45
2024.05.30 | 20:33
2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
Támogatóink

Partnereink