Továbbjutottak az esélyesek
2014.10.19 | 00:00
Továbbjutottak az esélyesek
                                                                        Fotó: etofutsal.hu
KALAFA-ÚJBAROK SE – BRAND MISSION TOLNA-MÖZS 0-7 (0-3)
2014.10.19 – vasárnap 18:00
Szár, Szári Sportcsarnok
Játékvezetõk: Wittner József, Stumpf Tamás, Makk Péter.

 
KALAFA-ÚJBAROK SE: Botos Regina – Szabó Zita, Virág Mária, Pap Eszter, Tálosi Szabina.
Cserék: Farkas Diána, Reményik Katalin, Lupucz Tímea Piroska. Edzõ: Szabó László.
Sárga lap: Virág Mária, Pap Eszter.

 
BRAND MISSION TOLNA-MÖZS: Ficsór Mónika – Maláti Dalma, Hodován Edit, Buchmüller Petra, Simon Boglárka.
Cserék: Varga Adél, Folk Zsuzsanna, Mausz Renáta, Folk Renáta. Edzõ: Frank Tamás.
Gólszerzõk: Hodován Edit (2), Folk Zsuzsanna (2), Varga Adél, Szabó Zita (öngól), Virág Mária (öngól).

 
A hazai együttes a meglepetés erejét kihasználva megpróbált gyorsan gólt szerzni, s ez két ziccer alkalmával majdnem sikerült is, ám ahogy lenni szokott: helyzet marad ki itt, gól ott. S a Tolna esélyeshez méltóan már a negyedik percben vezetést szerzett Hodován Edit révén. Majd az elõnyt azonnal növelték, ám ezúttal az ellenfél talált be saját kapujába. Folk Zsuzsanna még a félidõ lefújása elõtt 4 perccel háromra növelte a vendégek elõnyét. A fordulás után ott folytatta a tavalyi ezüstérmes, ahol abbahagyta. Varga Folk Zs. és Hodován góljaihoz egy másik Kalafa játékos is hozzátett, így 7-0 lett a vége. Sajnos a Kalafa egy gyenge napot kifogva igazán nem jelentett akadályt a formáját keresõ Tolnának. 
Továbbjutó: BRAND MISSION TOLNA-MÖZS

Szabó László (Kalafa-Újbarok SE): - Próbáltam elhitetni a lányaimmal, hogy nyerhetõ a meccs, ha a védekezésünket a szokásosan lehozzuk, és a helyzeteinket kihasználjuk! Az elsõ két ziccer elõttünk adódott, de kimaradt mindkettõ... Következõ támadásból pedig az ellenfél gólt talált. Aztán hibáztunk védekezésben, máris kettõ volt… Mentünk elõre, gólt kellett volna szereznünk, de semmi nem jött össze. Tulajdonképpen a rövid kispad, és a gólok hiánya döntött, ellenfelünk javára. Okosan kihasználták hibáinkat. Gratulálok! Bármeddig játszhattunk volna, ma  nem lövünk gólt…


UNIVERZUM – HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI TE 1-4 (1-3)
2014.10.19 – vasárnap 18:00
Csömör, Csömöri Sportcsarnok
Játékvezetõk: Puskás Gabriella, Temesi Tibor, Czigány Máté.

 
UNIVERZUM: Deczki Vanda Kinga – Horváth Hanna, Beke Adrienn, Lukács Ágnes Bereczki Orsolya.
Cserék: Kaiser Karina, Török Kira Katalin, Balogh Nikolett.
Edzõ: Jávor István.
Gólszerõk: Beke Adrienn.
Sárga lap: Horváth Hanna. 

 
HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI TE: Torma Lilla – Pinczi Anita, Halászi Kinga, Vágó Fanny, Sebestyén Györgyi.
Cserék: Bernhardt Bernadett, Czégény Zsuzsánna, Farkas Éva, Várkonyi Orsolya, Jakab Kata Rebeka, Vesszõs Mercédesz.
Edzõ: Simonyi András.
Gólszerzõk: Vágó Fanny (2), Sebestyén Györgyi, Farkas Éva.

 
Beke Adrienn gyors gólját nem egész  1 perc alatt egalizálta a HTE Sebestyén Györgyi által.  Majd Vágó Fanny duplázni tudott még a félidõ lefújása elõtt. A fordulás után Farkas Éva állította be a 4-1-es végeredményt, amivel megérdemelten nyert a Hajdúböszörmény csapata. 
Továbbjutó: Hajdúböszörményi TE

Jávor István (Univerzum): - Kicsit bosszús vagyok ez után a mérkõzés után, mivel bár a lányok nagyon akartak, és a második félidõ utolsó harmadában még reális sanszunk is volt akár a meglepetésre is, de a lehetõség, lehetõség maradt... így természetesen jár a hibáinkat kihasználó ellenfelünknek a gratuláció!

Simonyi András (Hajdúböszörményi TE): - Az Univerzum alaposan megnehezítette a dolgunkat de tudtuk jól, hogy ez lesz, hiszen Jàvor Istvàn az egyik legjobb edzõ a magyar mezõnyben ès példaértékû jàtékosmúlt van mögötte. Okosan lassította jàtékunkat szervezetten jâtszó ellenfelünk, ès Deczki Vanda is remekûl védett. Védõmunkànkra nem lehet panasz, de sajnos rengeteg helyzetet elkõnyelmûsködtünk, azonban úgy gondolom nem forgott komoly veszélyben tovàbbjutàsunk. Óriàsi fegyvertény, hogy ismét sikerült bejutnunk az elõdöntõbe, ugyanakkor látni lehet, hogy a sérüléshullàm nagyon megnehezíti dolgunkat. Bravúr lenne a döntõbe jutàs, hiszen itt már csak nàlunk erõsebb csapatot kaphatunk. Ugyanakkor a célunkat a 4 közé jutàssal teljesítettük. Gratulàlok a lànyoknak, és külön köszönöm a HTE elnökének ès a vàrosvezetésnek, hogy mellettünk àllnak, a fantasztikus szurkolótàborunknak, hogy mindenhol otthon vagyunk és Tell Zsófinak aki ezúttal hostessként alkotott maradandót.


RÁBA ETO – DEAC 4-1 (3-0)
2014.10.19 – vasárnap 18:00
Ikrény, Ikrényi Sportcsarnok
Játékvezetõk:  Horváth Zoltán (A), Csirke Rudolf, Pálfy Éva.

 
RÁBA ETO: Oláh Erika – Jakab Réka, Szórádi Nikolett, Jakab Petra, Vígh Renáta.
Cserék: Bocsárdi Eszter, Újvári Krisztina, András Franciska, Csuti Melinda, Szücs Vivien, Pododva Eva, Fogl Katalin, Szücs Adrienn. Edzõ: Molnár Attila.
Gólszerzõk: Jakab Petra, Vígh Renáta, Fogl Katalin, Csuti Melinda. 

 
DEAC: Kósa Viktória Zsuzsa – Radics Ágnes Mariann, Tóth Angelika, Erdõs Edina, Dancs Edina.
Cserék: Péter Vanda Ágnes, Bai Krisztina Viktória.
Edzõ: Sólyom Attila.
Gólszerzõ: Radics Ágnes Mariann. 

 
Jakab Petra révén már a 4. percben megszerezte a vezetést a Rába Eto a DEAC ellen. Majd 10 perccel késõbb Vígh Renáta növelte az elõnyt. A lefújás elõtti percben Fogl Katalin állította be a félidei eredményt, amivel a hazaiak magabiztosan vonulhattak az öltözõbe. Fordulás után Csuti Melinda négyre növelte az Eto elõnyét. A DEAC szépítésig több mint 30 perccet kellett várni, ekkor Radics Ágnes talált be a zöld-fehérek kapujába. Mivel több találat nem volt a mérkõzésen, így a RÁBA ETO magabiztosan gyõzött az NBII jelenlegi harmadikja ellen. 
Továbbjutó: RÁBA ETO.

Molnár Attila (ETO Futsal vezetõedzõje): Megnyertük a mérkõzést, senki sem sérült meg, és minden játékosom pályára lépett. Ennyit a pozitivumokról. Sajnos egy olyan csapat ellen kellett ma játszanunk, amely teljesen feladata a támadás lehetõségét, és csak egy célja volt, a legkevesebb kapott góllal megúszni a találkozót. Persze, ez nem az õ problémájuk, hanem a miénk. Sokkal jobban kellett volna játszanunk, belõni a helyzeteinket, gyorsabban, okosabban passzolni, többet mozogni, és akkor most elégedetten nyilatkozhatnék. A minimális célunkat teljesítettük, bejutottunk a legjobb négy közé, ez elõször sikerült, de itt nem szeretnénk megállni, az idén döntõt akarunk játszani.

Sólyom Attila (DEAC): - Tisztességesen helytálltunk az NBI egyik élcsapata ellen. Azt gondolom, hogy fõleg a szünet után egyenrangú ellenfelei voltunk az ETO-nak, az igaz hogy labdabirtoklásban jóval fölénk nõttek, de igazán sok veszélyes helyzetet nem tudtak kialakítani.


ASTRA HFC – BME FC
2014.10.19 – vasárnap 18:00
Kiskunfélegyháza, Kiskunfélegyházi Sportcsarnok
Játékvezetõk: Kaszala Mihály, Halasi Zoltán Krisztián, Márkus András.

ASTRA HFC:
 Vincze Anikó – Megyes Ágnes, Gál Tímea, Szabó Boglárka Dikanová Dominika.
Cserék: Kakuszi Adrienn, Godvár Katalin, Király Bianka, Dombai-Nagy Anett, Szabó Nóra.
Edzõ: Dombó János.
Gólszerzõk: Gál Tímea (2), Dikanová Dominika. 

 
BME FC: Hargas Annamária – Szabó Krisztina, Szekér Anita, Urbán Anett, Ganczer Hajnalka.
Cserék: Õsz Csenge, Szalkai Kitti, Fábián Dóra, Dr. Monspart-Molnár Zsófia, Winternitz Katalin.
Edzõ: Csernai Gábor László.
Gólszerzõ: Fábián Dóra. 

 
A negyeddöntõ rangadóján Dikanová a második percben szerezte meg a vezetést a címvédõ számára. A remek formában játszó Gál Tímea még az elsõ félidõben tudott duplázni, így a csapatok 3-0-al fordultak. A második félidõben egy említhetõ esemény történt, miszerint a BME Fábián Dóra révén szépített a 26. percben. Ennek ellenére az Astra különösebb erõfeszítés nélkül gyõzte le a BME együttesét. 
Továbbjutó: Astra HFC

Dombó János (Astra HFC): - Kiválló ellenfelet sikerült megérdemelten legyõzni, szép számú közönség elõtt. Nagyon jó csapat az ellenfelünk, ezt tudtuk eddig is. A lányok megfelelõen álltak a mérkõzéshez, átérezték annak fontosságát. Színvonalas, fordulatokban gazdag mérkõzés volt, mindkét oldalon megvoltak a helyzetek, hála Istennek, hogy ez így sikerült. Egyelõre mi vagyunk a címvédõk, fel van adva a lecke, de bízom, hogy a lányok átérzik ennek a felelõsségét. 

Csernai Gábor László (BME FC): - Eredmény szempontjából szoros mérkõzés volt, amennyiben helyzeteinket kihasználjuk szorosabb lehetett, volna. Úgy érzem, hogy az elsõ félidõben nem voltunk itt, ez nagy hiba volt. Az ellenfél kapusát nem tudtuk igazán próbára tenni. Szünetben rendeztük sorainkat, változtattunk játékunkon. A második félidõt megnyertük, de ilyen fontos mérkõzésen nem lehet egy félidõ elõnyt adni az ellenfélnek.

Kozák Attila

Címkék

Hírdetés

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink