Továbbjutott a Tf, a Budaörs és a Szekszárd! Ismét pályán Szabó Boglárka!
2020.12.12 | 11:11
Továbbjutott a Tf, a Budaörs és a Szekszárd! Ismét pályán Szabó Boglárka!

Tovább fokozódnak az izgalmak a nőknél is, hiszen egy híján teljesen kialakult a legjobb nyolc mezőnye. A Miskolc, az Astra, valamint a Csepel továbbjutásáról már beszámoltunk korábban, de a koronavírus szeszélyei miatt számos mérkőzést később játszottak le, mint az eredeti versenyhétvége, többet közülük ezen a héten, illetve most hétvégén kerül sor a végső párharcra a legjobb nyolc közé kerülésért.

 Szenzációs hír, hogy hosszabb kihagyás után ismét pályára lépett Szabó Boglárka (SK Tóalmás) női futsalunk egyik legnagyobb ikonja (Négyszeres bajnok, ötszörös MK győztes, háromszoros év játékosa az Astrával). A kihagyásnak négy kicsi pöttöm volt az oka. Neveik: Dani 3 éves, Joel, Zoé és Eszter pedig 1 évesek lesznek. 

Miskolci Vénusz (Miskolci Vénusz - Tolna-Mözs 3-3)
Astra HFC Üllő (Atomerőmű SE - Astra HFC 2-9)
Csepel UP SE (Csepel – Kalafa SE 2-0)
TFSE (Kelen SC – TFSE 1-14)

 

Kelen SC – TFSE 1-14 (1-6)
2020.11.29. 11:00, Törökbálinti Futsal Aréna
Vezette: Ribényi – Ficsor – Fodor

Kelen SC: Pityó – Bognár, Drexler, Pavlik, Bernhardt
Csere: Scharek, Kádár
Edző: Horváth Szabolcs

TFSE: Móczik – Tell, Pádár, Folk, Gruber
Csere: Kovács, Benkő, Kiss, Horváth, Dióssy, Janicsek, Ősz, Winternitz
Vezetőedző: Csernai Gábor

Gólszerzők: Bernhardt (19’), illetve Tell (10’), Gruber (11’, 19’), Dióssy (13’), Kiss (14’, 15’, 24’, 30’, 40’, 40’), Janicsek (26’), Horváth (31’), Pádár (32’, 35’)

Egy pillanatig sem volt kérdés, ki fog győztesen kikerülni erről a találkozóról, de a TF tett róla, hogy ne lehessenek kérdőjelek. Magabiztos, sokgólos győzelmet tudtak aratni másodosztályú ellenfelük ellen, akik mindössze két cserével tudtak kiállni vendégeikkel szemben, akiknek szokás szerint nem voltak létszámproblémáik. Dicséret illeti a Kelen csapatát, hiszen gólt tudtak szerezni, és partnereik voltak ellenfelüknek egy sportszerű mérkőzésen. A TF ezzel a győzelemmel bekerült a legjobb 8 csapat közé a Magyar Kupában.

SK Tóalmás – DEAC 4-8 (1-4)
2020.12.09. 19:00, Tóalmás, Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola
Vezette: Kéri I. – Laczkó Z. – Laczkó G.

SK Tóalmás: Rádi – Képes, Kiss, Pálházi, Márton
Csere: Antalicz, Szabó, Borók, Lőrincz
Edző: Németh László

DEAC: Tóth R. – Tóth N., Krascsenics, Fülöp, Horváth
Csere: Torma, Fekete, Pócsik, André, Nagy, Üveges, Czégény
Vezetőedző: Üveges Katalin

Gólszerzők: Képes (19’), Márton (25’, 31’), Kiss (28’), illetve Tóth N. (1’), Krascsenics (3’, 16’, 38’, 40’), Nagy (8’), Üveges (27’, 39’)

Igazi kupameccshez méltó, sokgólos hétközi találkozót játszott egymással a Tóalmás és a Debrecen csapata. A vendégek már az első percben megszerezték a vezetést Tóth Nóra találatának köszönhetően, amit a tizenhatodik percig még három góllal tudtak növelni. Az első játékrész vége előtt egy perccel szépítettek azonban a hazaiak, Képes Vanda volt eredményes. A második félidő kicsit másképp alakult, mint az első, hiszen a tóalmásiak szerezték az első gólt, Márton Dóra jóvoltából, amire ugyan nem sokkal később rúgtak egyet a debreceniek, viszont talán kicsit ki is engedtek a vendégek a magabiztos előny tudatában. Ezzel próbált élni a Tóalmás, előbb Kiss Nikolett, majd Márton Dóra talált be, mindössze egygólosra csökkentve a hazaiak hátrányát. Hosszú percek teltek el gól nélkül, és egészen a meccs végéig kellett várni újabbakra: két perccel a végső sípszó előtt kezdte el újra a gólgyártást Krascsenics Csilla, amit folytatott Üveges Katalin is, majd szintén Krascsenics alakította ki a végeredményt a mérkőzés negyvenedik percében, magabiztossá téve a továbbjutást.

Üveges Katalin, DEAC: - Nagyon magabiztos első félidőt produkáltunk, amit terveztünk, azt hellyel-közzel megvalósítottuk. A második félidőben azonban nagyon elhittük, hogy ez a meccs simán meglesz. Ellenfelünk magasabb sebességbe kapcsolt, és nagy százalékban érvényesíteni is tudta a helyzeteit. Így könnyen feljöttek 5:4-re, de szerencsére észhez tértünk és elkezdtünk újra futsalozni. Összességében elégedett vagyok az eredménnyel és a magabiztos továbbjutással, azonban a következő bajnoki és kupafordulókban ennél sokkal többre lesz majd szükség! Gratulálok az ellenfélnek a tisztes helytálláshoz, és a csapatomnak a győzelemhez!

 

Reklámpress-BTC – Budaörs Futsal 2-6 (0-4)
2020.12.09. 19:00, Bátonyterenyei Városi Sportcsarnok
Vezette: Derda – Varga – Horváth

Reklámpress-BTC: Varga – Mészáros, Molnár, Bali, Tóth
Csere: Kovacova, Baksa, Angyal, Takács, Almási, Bujtár-Bokor, Cseh-Rusz, Horváth-Keviczki
Edző: Tóth Zsolt

Budaörs Futsal: Terdik – Bede Anna, Fábián, Megyeri, Koch
Csere: Kardosi, Bede Anett, Balya, Majtán
Edző: Korozmán Krisztián

Gólszerzők: Mészáros (28’), Molnár (29’), illetve Koch (3’), Megyeri (17’, 20’, 34’), Almási ög. (18’), Balya (25’)

Már az első félidőben eldöntötte a továbbjutást a vendég Budaörs Futsal csapata, hiszen négygólos előnnyel mehettek pihenőre a lányok. A játékrész elején Koch, végén pedig Megyeri volt eredményes a vendégektől, és talán a második félidő volt kevésbé olyan, mint ahogyan azt eltervezték, hiszen mind a BTC, mind a Budaörs két-két találatot szerzett. Különleges mérkőzés volt ez, hiszen a Budaörs játékosai közül sokan játszottak a Bátonyterenye ’elődjében’, a salgótarjáni Skorpió SE csapatában, így az ellenfél játékosai közül is voltak jónéhányan, akik egykor csapattársai voltak a Budaörs kiválóságainak. A hazaiak tisztesen helyt tudtak állni egy egyre erősebb Budaörs ellen, akik pedig hamar eldöntötték a továbbjutás sorsát.

Korozmán Krisztián, Budaörs Futsal: - A mai mérkőzéstől azt kaptam vissza, amit vártam. Csapatomról is ezt tudom elmondani. Mélyen tudásunk alatt játszottunk, ez a hozzáállásunknak volt köszönthető, de ennek ellenére nagyobb arányú győzelmet tudtunk aratni. Készülünk a Miskolc ellen, mert idén is szeretnénk bejutni a Final Fourba.

EDZŐI értékelések ITT.

 

ELTE-BEAC – Szekszárdi FC (0-3)

Sajnálatos módon az ELTE és Szekszárd közötti kupatalálkozótól vissza kellett lépniük a hazaiaknak a koronavírus okozta bonyodalmak miatt. Értesüléseink szerint egy ELTE-játékos pozitív tesztet produkált, és a mérkőzés körüli napokban járt volna le a 10 nap karantén, így az egészséget szem előtt tartva ezt a döntést hozták. Szomorú, hogy ilyen tényezők is közrejátsszanak manapság a futsalban, de minden tisztelet a hazaiaknak, hogy be merték vállalni ezt a döntést.

 

MVFC Berettyóújfalu / Viadukt SE Biatorbágy ???
2020.12.13. 17:00
Pálfy István Rendezvénycsarnok, Berettyóújfalu

Az egyetlen még le nem játszott találkozóra kerül sor vasárnap, hogy végre megtudhassuk, ki a nyolcadik csapat, aki továbbjutott a kupában. Egyik csapat sem játszott túl sok találkozót mostanában a másodosztályban, így ez egy jó erőmérő lehet, a győztes pedig még nem vonul téli szünetre, hiszen a jövő héten az Astra csapatát láthatják vendégül már a Final Fourba kerülésért.

Címkék

Hírdetés

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink