Tovább tart-e a kis Hali menetelése? Harmadszor is nyer a REAC?
2020.10.01 | 17:55
Tovább tart-e a kis Hali menetelése? Harmadszor is nyer a REAC?

Újra egy pénteki mérkőzéssel kezdődik az NB II-es forduló, a Haladás II. ugyanis otthon játszik, és megtarthatja százszázalékos mérlegét. A listavezető mögötti két csapat egymás ellen lép pályára, miközben a tabella végén egymáshoz közel állók is összecsapnak.

PÉNTEK

HALADÁS VSE II. – SZIGETSZENTMIKLÓS FUTSAL
18:30, Haladás Sportcsarnok

A szombathelyiek második csapata parádésan kezdte a szezont, az ELTE-t és a PEAC-ot otthon, az UTE-t idegenben győzte le. A szigetszentmiklósiak két meccsen vannak túl, Érden nyertek, ám aztán otthon kikaptak a REAC-tól, majd ugyanez megtörtént a kupában is. A csoport egyetlen százszázalékos csapata, a Haladás a mérkőzés esélyese, de természetesen a vendégek szeretnék felborítani a papírformát.

HÉTFŐ

PEAC – NAGYKANIZSAI FC
20:00, Lauber Dezső Sportcsarnok

Mindkét csapat csupán egy mérkőzést játszott eddig. Amíg a pécsiek kikaptak a Haladás II.-től, a Nagykanizsa otthon legyőzte az UTE-t. A most vendégségbe utazó csapat ugyanakkor a BAK elleni kupameccsét lemondta, egyelőre a hétfői bajnokival kapcsolatban nincsenek hasonló információink. Ha ki tudnak állni teljeshez közeli létszámban, ők a találkozó esélyesei, de a Pécset sem írnánk le, különösen hazai pályán, így érdekes mérkőzésre van kilátás.

ELTE-BEAC – HIDEGKÚTI SC
20:00, BEAC Sporttelep

Az ELTE kikapott Szombathelyen az első fordulóban, azon kívül még egy meccse volt, a BAK otthonában. Miután hamar háromgólos hátrányba került, úgy tűnt, nem lesz az igazi a szezonkezdet, de aztán szépen megfordította a találkozót. A Hidegkút két vereség után a harmadik meccsét már megnyerte, a Tihanyt győzte le otthon. Ennek ellenére a hazaiak a mérkőzés esélyesei, még úgy is, hogy a három mérkőzésre eltiltott Gémesi Áron nem lesz bevethető.

TIHANYI FC – 5-STARS ÉRDI VSE
20:00, Tihanyi Sportcsarnok

Mindkét csapat kikapott az előző fordulóban. A Tihany, miután a BAK-ot legyőzte otthon, a Hidegkút ellen is esélyesebbnek tűnt, de pont nélkül távozott. Az érdiek kevésbé lehetnek csalódottak, a csoport topfavoritját, a TF-et szorongatták meg, az egygólos vereségért nincs okuk szégyenkezni. Abszolút nyitott lesz a találkozó, mert bár semleges pályán egy hajszállal az Érd lenne esélyesebb, idegenben sokkal nehezebb lesz a feladata.

TF SE – REAC-SISE
20:30, Vasas Sportcsarnok

A forduló rangadója lesz ez, elég, ha csak a tabellára nézünk, hiszen a második a harmadikat fogadja – még akkor is illő a titulus, ha csak három mérkőzésen vagyunk túl. A TF a BAK elleni iksz után a Hidegkút ellen könnyedén, az Érd ellen szorosabb meccsen hozta el a három pontot. A REAC a Hidegkút legyőzése után kikapott az Érdtől, de a Szigetszentmiklóst (amely legyőzte az Érdet) kétszer is felülmúlta, először a bajnokságban, majd a kupában. A javuló tendencia reményt adhat, ám így is a TF-et mondanánk esélyesebbnek. Vajon a negyedik meccsükön is lesz triplázójuk az egyetemistáknak?

UTE – BAK
20:30, UTE Atlétikai Stadion

A felsőházi rangadó után lássuk az alsóházit! Az UTE két meccsen van túl, a Haladás II.-től idegenben, a Nagykanizsától otthon kapott ki. A BAK jól kezdte a szezont, a TF elleni iksszel, de aztán kikapott a Tihanytól idegenben, majd bár sokáig vezetett az ELTE ellen, otthon is vereséget szenvedett. Mindkét csapatnak nagy szüksége van a három pontra, amelyiknek nem sikerül megszereznie, nehéz helyzetbe kerülhet. A hazaiaknál nagy hiányzó lesz az eltiltott Czerman Márk, a vendégeknél pedig Kulik Renátó, ugyanakkor László Dániel visszatérhet a vendégek kapujába. Aztán az is előfordulhat, hogy egyik csapat sem szerez három pontot…

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink