Tovább szárnyal-e a DEAC?
2021.09.19 | 11:45
Tovább szárnyal-e a DEAC?

A 4. fordulóval folytatódik a férfi NBI, ahol hétfőn este négy találkozót rendeznek, köztük két rangadót is. A hibátlan Debrecen a címvédőt fogadja, míg a Kecskemét a Veszprémet látja vendégül, de a Nyírgyulaj újpesti vendégjátéka is érdekesnek ígérkezik.

A mérkőzések közül az Aramis-Kistarcsa és Újpest-Nyírgyulaj találkozót a Futsal Hungary TV élőben közvetíti.

 

DEBRECENI EGYETEM – HALADÁS VSE
18:30 Debrecen, Egyetemi Sportaréna

Kevesen gondolták, hogy három forduló után már csak egyetlen hibátlan csapat lesz a tabellán, és az a Debrecen lesz. Pedig jelenleg ez a helyzet, Elek Gergő fiai hibátlan mérleggel állnak az élen, és meggyőző játékkal. Nyertek az újonc TF otthonában, míg hazai környezetben magabiztosan verték a Kecskemétet, és legutóbb az Aramist is. Viszont a legnehezebb feladat most következik, mivel a bajnoki címvédő érkezik. A Hali vereséggel kezdett, de azóta javított és kapott gól nélkül abszolválta a legutóbbi bajnokit a Nyírgyulaj ellen. Ha szeretnének Dróthék az élre állni minél előbb, akkor kötelező a győzelem, de nem lesz könnyű. A vendéglátók jó formában vannak, önbizalommal telve, illetve a pálya talaja is mellettük szól, ami nem nagyon ízlik az ellenfeleknek. Ennek ellenére tavaly is mind a kétszer nyert a Hali, és most is ők a favoritok. Jó mérkőzésre van kilátás.

 

SG KECSKEMÉT FUTSAL – VESZPRÉM FUTSAL
19:00 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

A Kecskemét bravúros győzelmet aratott Berettyóújfaluban, amivel sikerült kijavítani a debreceni botlást. Most ismét egy nehéz feladat következik, a kupagyőztes ellen. Azt a Veszprémet fogadják, aki kiütötte az Újpestet. Tataiék feledtették a Nyírgyulaj elleni meccset, de ez a siker akkor ér sokat, ha most is összejön a három pont begyűjtése. Ez persze igaz Koós Károly fiaira is, hogy ha szeretnének az élbolyban szerepelni, akkor az ilyen rangadókat kell sikerrel megvívni. Tavaly nagy csatákat vívtak a felek egymással és most is hasonló várható. A vendégeknél sok a hiányzó, de ez így volt a lila-fehérek ellen is, mégis magabiztosan nyertek. Abszolút három esélyes a találkozó, de a hazai pálya a Kecskemét mellett szól.

 

ARAMIS SE – KISTARCSA FUTSAL
19:20 Budaörs, Aramis Sportcsarnok

Két csalódott csapat találkozik hétfőn este Budaörsön. Az Aramis Debrecenben szaladt bele egy nagyobb pofonba, ami kissé váratlan volt. Akadtak hiányzóik, de ez sem lehet mentség a hatgólos vereségre. Viszont most jó lehetőség van a javításra, mivel a sereghajtót fogadják. A Kistarcsa az előző játéknapon talán az egyetlen nyerhető meccsét bukta el. Sokáig döntetlenre álltak a TF ellen, de a hajrában végül elbuktak. Persze ettől még nem adják fel Póta Balázsék, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy képesek pontot vagy pontokat szerezni. Egy így lesz Bükiék ellen is, ahol nem számítanak esélyesnek. Meglepetés lenne, ha a budaörsiek nem gyűjtenék be a három pontot. Ha tényleg szeretne az Aramis akár a felsőházban végezni, ezek a mérkőzések kötelezőek.

 

ÚJPEST FC-220 VOLT – NYÍRGYULAJ FUTSAL
20:45 Újpest, UTE Labdarúgó Akadémia

Még a szezon elején vagyunk, de akár vízválasztónak is nevezhető ez a mérkőzés, legalábbis a hazaiak számára. Nagyarányú vereséget szenvedtek Veszprémben, ami sokáig nem volt benne a mérkőzésbe. Hiába játszanak mezőnyben viszonylag jól, ha nem tudják a helyzeteiket gólra váltani. A három meccsen szerzett három rúgott gól nagyon kevés, a legkevesebb a mezőnyben. Ha ezen nem sikerül javítani, nem sok esély van a felsőházra, márpedig ez a célja a lila-fehéreknek. A helyzetkihasználás viszont most is sorsdöntő lehet, hiszen a Nyírgyulaj mindenkire veszélyes, ezt ebben a szezonban is bizonyították. Minimális vereséget szenvedtek Berettyóújfaluban, és remekül helyt álltak Szombathelyen is, míg hazai környezetben fölényesen legyőzték a Veszprémet. Ezek ismeretében nem esélytelenül utaznak a fővárosba. A Lovas alakulat ha jó játékkal rukkol elő, jó kapusteljesítménnyel, akkor ismét meglepetést okozhatnak. Aki veszít, az valószínűleg az alsó régióban marad és lépéshátrányba kerül a riválisokkal szemben.

 

Későbbre halasztva

TFSE BESTRONG – MVFC BERETTYÓÚJFALU
A találkozót október 2. rendezik.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink