Tovább menetel a kis Hali; hárman is az élre állhatnak keleten
2020.09.20 | 11:54
Tovább menetel a kis Hali; hárman is az élre állhatnak keleten

Újra egy mérkőzés volt pénteken, ugyanakkor annak a győztese már most elmondhatja, az egyetlen kilencpontos lesz a harmadik forduló végére. Keleten nagyon érdekes, kiélezett mérkőzésekre van kilátás, ezekre tekintünk előre.

PÉNTEK, NYUGATI CSOPORT

HALADÁS VSE II. – PEAC 7-4 (1-2)
Gól:
Kovács, Vatamaniuc-Bartha (4), Mézer, Nagy, ill. Vatamaniuc-Bartha (öngól), Kőnig, Bartal, Vénosz

Nyugaton és keleten is csak egy-egy hatpontos volt két fordulót követően, és mivel keleten a Nyírbátor szabadnapos, a kis Hali volt az egyetlen, amely 9 pontos lehetett a harmadik kör végére. Erre az összes többi találkozó előtt, már pénteken lehetősége volt, ám nagyon rosszul kezdte a mérkőzést, Vatamaniuc-Bartha Dávid ugyanis az első percben bevette a saját kapuját, Kőnig Bálint pedig a hatodik percben megduplázta a pécsiek előnyét. A szünet előtt Kovács Máté szépített, a második félidőben azonban ismét Vatamaniuc-Bartha volt a főszereplő, ám ezúttal sokkal pozitívabb szerepben: mesternégyesig jutott! Rajta kívül Mézer Viktor és Nagy Kevin is betalált, a másik oldalon azonban csak Bartal Bence és Vénosz Soma, így a Haladás II. három kör után továbbra is hibátlan, míg a PEAC – amelynek elmaradt első két meccse – vereséggel kezdte a szezont.

HÉTFŐ, KELETI CSOPORT

18:30 MÁDI FC – MEAFC-MISKOLC
Mád Sportkomplexum

Jeleztük az előző forduló előtt is, hogy a Mád nagyon gól- és ponterős otthon, és ez így is volt a múlt héten, 7-4-re legyőzte a Nyírséget, így meglett az első győzelme. Ezúttal a szintén az első sikerére törő Miskolcot fogadja, amelynek eddig egy meccse volt, kikapott a Nyírbátortól. Ezek alapján a Mád az esélyesebb, de tavaly ilyenkor a miskolciak el tudták vinni a három pontot ugyanebben a párosításban.

18:30 USE NYÍRSÉG FC – KISTARCSAI VSC
Újfehértó Szegedi Károly Sport-és Szabadidőközpont

A Nyírség rosszul kezdte az NB II-t, a Nyírbátortól és a Mádtól is kikapott. A Kistarcsa ugyanakkor remekül indított, legyőzte a Kincsemet és ikszelt a Maglóddal. Ezek alapján inkább vendégsikerre van kilátás, de a hazai pálya segíthet Újfehértón.

19:00 CSENGER FUTSAL – KARTAL SE
Csenger Városi Sportcsarnok

A forduló rangadóját rendezik Csengeren. A hazaiak az első fordulóban legyőzték a Gyöngyöst, ám utána idegenben kikaptak a Berettyóújfalu második csapatától egy gólgazdag, szoros mérkőzésen. Hazai pályán, a szurkolótáboruk mindig nagy segítséget ad nekik, ám ezúttal az egyik legnehezebb feladat vár rájuk, a tavalyi első Kartal ellen. A vendégeknek eddig csak egy pontjuk van, ikszeltek az MVFC II-vel, majd szabadnaposak voltak. Nagy szükségük van ezért a három pontra, és meg is van rá az esélyük, de nagy kérdés, milyen összeállításban tudnak leutazni Csengerre.

19:30 KINCSEM FUTSAL – MVFC-BERETTYÓÚJFALU II.
Tápiószentmártoni Sportcsarnok

Az előzőre azt írtuk, a forduló rangadója, ez viszont a legegyértelműbb párosításnak ígérkezik. A Kincsem otthon a Kistarcsától, idegenben a Gyöngyöstől is kikapott. A „kis Berettyó” ugyanakkor remekül rajtolt, elhozott egy pontot a csoport legnagyobb esélyesétől, a Kartaltól, majd le tudta győzni a Csengert is. Nagy meglepetés lenne, ha nem vendégsiker születne.

20:30 MAGLÓDI TC – ENERGIA SC GYÖNGYÖS
Gyömrői Sportcsarnok

Ez ígérkezik a másik legkiélezettebb találkozónak. A Maglód remekül kezdte az NB II-t, Haffner György fiai legyőzték a Mádot, majd Kistarcsáról is el tudtak hozni egy pontot. A Gyöngyös felemás rajtot vett, kikapott idegenben a Csengertől, ám aztán otthon legyőzte a Kincsemet. Egy hajszállal a hazaiakat érezzük esélyesebbnek, de mindenképpen szoros találkozónak ígérkezik az összecsapás.

Címkék

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Nyírbátori SC (2024.04.26, stream)
2024.04.26 | 12:24
Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink