Tovább menetel a Berettyóújfalu
2008.03.10 | 00:00
Tovább menetel a Berettyóújfalu

NB I. 18. forduló

   
Üllõ FC Csõ-Montage    3-3 (1-3)     Euro-Mobil-Trans Gyõr

Tóth Miklós (Üllõ): - Felemás félidõket láthattak a nézõk. Az elsõben sajnos az öltözõben maradtunk, ekkor Reveland Zoli tartotta bennünk a lelket. A másodikban elõjött a hitünk és az akaratunk, így sikerült pontot mentenünk.

 

Camin Róbert (Gyõr): - Nagyon jó elsõ félidõt produkáltunk és a mérkõzés ezen szakaszában el is dönthettük volna a 3 pont sorsát. Nem tettük! Sajnos kimaradtak a helyzetek és ez a második húsz percben megbosszulta magát. Gyõztes meccset engedtünk ki a kezünkbõl.

Bódi Attila az Elsõ Beton Szeged menedzsere: - Valójában mindkét csapat a saját stílusában játszott, ami merõben különbözik a másikétól és így nagyon érdekes mérkõzés alakult ki. Az elsõ játékrészben nagyon magabiztosak voltak a gyõriek és több 100%-os ziccert is kihagytak illetve Reveland nagyon jól védett. A második húsz percre feltámadt a Csõ és nagyon jól küzdve megszerezte az egyik pontot. Kiváló meccs volt!


   
Arrabona Futsal Klub    4-3 (2-1)     Legrand-MetalCom Szentes 

 

Molnár Attila (Arrabona): - A bajnokság 3. helyezettje ellen biztosítottuk be a bennmaradást. Gratulálok az egész csapatnak.

Koncz Zsolt (Szentes): - Sajnos nem megfelelõen készültünk a mérkõzésre, és emiatt nem is lehetett más az eredmény.


    
Fortuna FT    2-6 (0-5)     Allianz FTC 

 

Pierog József (Fortuna): - Adtunk egy félidõ elõnyt az ellenfelünknek, de sajnos a második kevés volt ahhoz, hogy legalább döntetlenre hozzuk a meccset.

Kénoszt Ferenc (FTC): - Szerencsére már a mérkõzés elején többgólos vezetésre tettünk szert. A második játékrészben a biztos vezetésünk tudatában kevésbé koncentráltunk és így kevesebb gólt is tudtunk elérni. Gratulálok a csapatnak, bizakodva várjuk a Gödöllõt.


   
Goldball RFC Csömör    2-4 (0-2)     MVFC Berettyóújfalu 

Gólszerzõk: Vörös, Kollár ill. Trencsényi (2), Gál, Lovas  
Defenzíven kezdte a mérkõzést a hazai csapat, nem szerették volna Somogyiék, hogy a gyors vendég támadók kontratámadásai veszélyt teremtsenek. A zárt alakzathoz híven kicsit lassabb volt a játék az elsõ tíz percben. A vendégek elsõ gólja kicsit fentebb kényszerítette a sárgákat. A nyíltabb formáció már jobban kedvezett a vendégek fürge embereinek, azonban az MVFC kapuját ezúttal védõ Mogának is szüksége volt bravúrokra. Nem sokkal a félidõ vége elõtt megszerezte második találatát a berettyói csapat, Trencsényi vette be Balázs kapuját. A szünet után mozgalmas perceket élhettek át a nézõk, helyzetek sorjáztak hol egyik, hol másik oldalon. Fokozatosan át is vette az irányítást a Rubeola, bár Trencsényi révén újabb gólt még elértek a vendégek a félidõ derekán, ám innentõl kezdve a hazaiak domináltak. Lehozták a kapust, s hamarosan két gólt is szereztek, ám a hátralévõ öt percben hiába támadtak folyamatosan, a Mezei-Vill ért el egy találatot, s gyûjtötte be a három pontot.
 

Somogyi Krisztián (Csömör): - A meccs folyamán bebizonyosodott, hogy miért az MVFC vezeti a tabellát. Mérhetetlen szerencse párosul a szervezett játékkal, és úgy néz ki, hogy ez sok mindenre elég.

Szitkó Róbert (Berettyóújfalu): - Ez egy olyan meccs volt, ahol a jobb helyzetkihasználás döntött. Mindkét csapatnak sok ziccere volt. Sajnos nem volt sportszerû találkozó!

 

Kassay-Kézi Gábor a csömöri csapat elnöke: - Történelmi vereséget szenvedtünk, hiszen a Berettyóújfalutól még sohasem kaptunk ki. A játékunk idén talán most volt a legösszeszedettebb, ennek ellenére ez nem volt elég a gyõzelemhez a bajnokesélyes, válogatottakkal teletûzdelt, legújabb futsal nagyhatalom ellen.

Címkék

Hírdetés

Videók

Franciaország - Brazília, gólösszefoglaló
2024.04.25 | 13:11
Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink