Tóth Attila két góllal mutatkozott be Berettyóújfaluban
2021.08.17 | 11:15
Tóth Attila két góllal mutatkozott be Berettyóújfaluban
Az MVFC számára is elindult az idény, hétfő este a keleti derbin, a Nyírgyulaj látogatott Berettyóújfaluba. Trencsényi János első bajnokijára készülhetett vezetőedzőként.

A meccs első perceiben a vendégek birtokolták valamivel többet a labdát, s a harmadik percben Csoma Alpár révén meg is szerezték a vezetést. A Mezei-Vill fokozatosan jött bele a mérkőzésbe, egyre több kapuralövéssel próbálkoztak a hazaiak. Horváth Norbert a kapufát is eltalálta egy ízben. Két perccel a félidő lefújása előtt Kártik Zsombor szép góllal egalizált. Az egyenlítő gól után is akadt nagy helyzete a Mezei-Villnek, ám ez kimaradt.

A szünet után még jobban fokozta a tempót az MVFC, még dinamikusabb játékot játszott. Tíz percen belül két látványos gólt láthatott a közönség az újonc, most debütáló Tóth Attilától. A félidő második felére a nyírgyulaji kontrák már több veszélyt is hordoztak magukban. A hajrához közeledve egyenlíteniük is sikerült. Ezután extra energiákat mozgósított a Mezei-Vill, a vészkapus játékra váltott Trencsényi János, ami eredményre is vezetett, hiszen Horváth Norbert közelről a kapuba talált. Másfél perccel a vége előtt izgalmas hajrára számíthattunk, ám az MVFC sikeresen védte meg a kapuját, ezzel megszerezte első győzelmét a bajnokságban.

MVFC Berettyóújfalu - Nyírgyulaj KSE 4-3 (1-1)
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
Vezette: Borbás - Kakuk - Bereczki

Gólszerzők: Tóth A. 2, Kártik, Horváth N. illetve Csoma 2, Szőcs

Trencsényi János: - A mérkőzés elején, az első félidő első tíz percében nem voltunk eléggé élesek, nem úgy kezdtünk, ahogy kellett volna az első bajnokin, hazai pályán, saját szurkolóink előtt. Ennek okait megvizsgáljuk. Kaptunk egy olyan gólt, ami talán nem volt benne a játékban, de aztán tíz percet követően átvettük a kezdeményezést és kezdtünk dominálni, sebességet kellett váltani, ami sikerült is, helyzeteket dolgoztunk ki, de a gól elmaradt. Pontatlanok voltunk, nem koncentráltunk eléggé a befejezéseknél. Bár szerettem volna, hogy már a szünet előtt megfordítjuk az állást, de csak az egyenlítés jött össze. Szerencsére a második félidőt is olyan lendülettel kezdtük, ahogy az elsőt lezártuk, uraltuk tovább a meccset és már a gólok is jöttek. 3-1 után el is tudtuk volna dönteni a találkozó sorsát, volt több nagyobb lehetőségünk. Viszont egy kontrából ők voltak eredményesek, újra erőre kaptak. A végjátékban azt gondoltam hazai pályán kockáztatnunk kell, ellenfelünk fáradt is, így meghúztuk az öt a négy ellni játékot, ami jól is sült el. A vége hozott izgalmakat, de sikerült megnyernünk a meccset.

Lovas Norbert: - Jó mérkőzést játszottunk. Voltak hibáink védekezésben amit a hazai csapat ki is használt, de összeségében nem vallottunk szégyent. Ha egy picivel jobban koncentrálunk, akkor lehet, hogy egy pontot sikerül szereznünk, de jelen állapotunkban ez a realitás. Gratulálok a Mezei-Villnek.
Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink