Tolnán javított a Dunaújváros
2022.09.07 | 16:35
Tolnán javított a Dunaújváros

Mindössze egy vendégcsapat örülhetett nyugaton, hiszen csak a Dunaújváros tudott nyerni idegenben. Közel volt hozzá a Haladás is, de végül be kellett érniük egy ponttal.

Nyugati csoport, 2. forduló:

2F-BAU TOLNA-MÖZS – DUNAÚJVÁROS FUTSAL 4-8 (1-3)
Nagy pofonba szaladt bele a Tolna az első fordulóban, így hazai pályán szeretett volna javítani, de végül nem jött össze. A második félidő közepéig úgy tűnt, lehet belőle pontszerzés, hiszen ekkor döntetlen volt az állás. Két gólos hátrányból kapaszkodtak vissza a vendéglátók, de ez is kevés volt. Az utolsó 10 percben érvényesítette nagyobb rutinját az Újváros és öt gólt szerezve végül nem forgott veszélyben a sikerük, így megszerezték első győzelmüket.

 

NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB – HIDEGKÚTI SC 5-4 (3-3)
A Kanizsa is sima vereségbe futott bele az első körben, köszönhetően annak is, hogy mindössze hatan utaztak el Pécsre. Most hazai pályán teljes kerettel fogadták a Hidegkutat, így bizakodva tekinthettek a mérkőzés elé. Az újonc vendégek meglepték ellenfelüket és az első játékrészben két góllal is vezettek, de a hajrára elolvadt az előnyük két hibát követően. A fordulás után végre megszerezte a vezetést a vendéglátó, de volt válasza a fővárosiaknak, így döntetlennel fordultak a csapatok az utolsó 10 percre. Érezhető volt, hogy aki gólt szerez, a megnyerheti a találkozót. Ez végül a Nagykanizsának sikerült, akik talán a vártnál nehezebben tudták otthon tartani a három pontot a remekül küzdő Hidegkút ellen.

 

UTE – TIHANYI FC 6-1 (3-0)
A hazaiak számítottak az esélyesebbnek és ezt már az első félidőben bizonyították is, mert három gólos előnyre tettek szert. A fordulás után egy pillanatra felcsillant a remény a tihanyi oldalon, hiszen jött a szépítés, de utána egy percen belül újabb két gólt kaptak, amivel el is dőlt a találkozó. Az UTE második győzelmével őrzi első helyét a tabellán.

 

KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS – HALADÁS VSE II 4-4 (2-1)
Több új játékos is bemutatkozhatott a Szigetszentmiklósnál, akik rögtön a kezdőcsapatban kaptak helyet, és rögtön meghálálták a bizalmat, hiszen két perc alatt két gólos előnybe kerültek. A szombathelyi fialatok a hátrány tudatában sem ijedtek meg, és a félidő közepén tudtak szépíteni. A második játékrészt ismét a hazaiak kezdték jobban, és újra kettő lett az előnyük, de ez is kevésnek bizonyult. A Hali jobban bírta erővel a folytatást és Dobány duplájával előbb egyenlített, majd a vezetést is megszerezte. A Miklós a hajrára kockáztatott, ami gólt eredményezett, amivel legalább az egyik pontot sikerült megmenteni. A döntetlen igazságosnak mondható.


TFSE-BESTRONG – PTE PEAC-B BUILD&TRADE 6-4 (2-3)
A Pécs remekül rajtolt, amit a fővárosban is szeretett volna folytatni, de nem várt rá könnyű ellenfél. Ennek ellenére jól kezdték a mérkőzést, és hamar előnybe kerültek, igaz nem tartott sokáig. Az első félidő végül abszolút a pécsi tervek szerint alakult, mert két góllal is elhúztak, amiből szünetre egyet sikerült megőrizni. A fordulás után a TFSE belehúzott, és remek második játékrészt produkálva négy gólt szereztek zsinórban, amire csak egy válasz érkezett, így az egyetemisták otthon tartották a három pontot. A Póta legénység első győzelmét aratta, amivel rögtön a második helyre fellépett a tabellán.

 

Későbbre halasztva:

ASTERIX ÉRD – MAD DOGS FUTSAL

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Csehország - Magyarország
2024.04.16 | 11:08
Újpest FC-220Volt - Aramis SE (2024.04.08, stream)
2024.04.08 | 13:35

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink